論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-9-26 22:18 發表。

好似明捧佢咁
好多雜誌都會無啦啦有佢

估唔到beginner比宅姐都唔比amina或者sayaka

型像唔岩新歌掛
你都唔會想amina比人斬死

amin其實愈黎愈強大

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-9-26 10:32 PM 發表。 

型像唔岩新歌掛
你都唔會想amina比人斬死

amin其實愈黎愈強大
http: ...

個pv好似唔多掂
新歌sae好搶眼

係架

走廊舊圖

新圖

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-9-26 22:51 發表。 

個pv好似唔多掂
新歌sae好搶眼

係架

走廊舊圖

新圖

有得睇pv啦咩
我覺得好似好正

mayu好似變得最多

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-9-26 10:54 PM 發表。 

有得睇pv啦咩
我覺得好似好正

mayu好似變得最多

bingo情報果個妝阿

我有時都覺得係
不過tomochin仲勁
形象呢d野真係咁西利

獌獌點都係吸引唔到我

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-9-26 23:07 發表。 

bingo情報果個妝阿

我有時都覺得係
不過tomochin仲勁
形象呢d野真係咁西利

獌獌點都係吸引唔到我

其實痴左個雙眼皮膠紙就會變左好多

點解sae

相係唔靚架佢

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-9-26 11:40 PM 發表。 

其實痴左個雙眼皮膠紙就會變左好多

點解sae

相係唔靚架佢

tomochin唔知係幾時就開始好靚

唔知
我覺得佢同akicha都好搶眼 (哈

係囉

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-9-27 16:20 發表。 

tomochin唔知係幾時就開始好靚

唔知
我覺得佢同akicha都好搶眼 (哈

係囉

其實唔同髮型都可以令到佢變到靚/唔靚

-----------------------------------------------------------
AKB官網已經冇左小野

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-9-27 11:43 PM 發表。 

其實唔同髮型都可以令到佢變到靚/唔靚

-----------------------------------------------------------
AKB官網已經冇左小野

有邊個係咁

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-9-29 19:23 發表。 

有邊個係咁

mayu tomochin harugon 田部名

---------------------------------------------
求大声ダイヤモンド ge前田封面
ja係呢個...

同埋
http://www.takamina.cn/bbs/viewt ... hlight=%B7%E2%C3%E6
呢個po個d圖

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-9-30 09:16 PM 發表。 

mayu tomochin harugon 田部名

---------------------------------------------
求大䟕Фユчх⑦Э ge前田封面
ja係呢個...
http://4.blog.xuite.net/4/7/ ...

田部名
冇留意係

上登高搵啦你
已經完售, 下回請早

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-10-1 13:28 發表。 

田部名
冇留意係

上登高搵啦你
已經完售, 下回請早

仲以為你有
之前冇咩作用...見到之後冇買...
但係而家ipod要cd封面

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-2 03:32 PM 發表。 

仲以為你有
之前冇咩作用...見到之後冇買...
但係而家ipod要cd封面

我點解會有
打緊小野畢業文

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-10-3 11:18 發表。 

我點解會有
打緊小野畢業文

你唔係有好多圖架咩

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-10-3 04:57 PM 發表。 

你唔係有好多圖架咩

唔夠你多

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

24號有3個成員黎~
sasshi rie mocchi