論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 各位會員注意
`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
各位會員注意

今次事態嚴重,所以我唔用書面語黎講。

最近我發現好多會員、版主、以至前超版係論壇各個版區內離題,
內容有d係關於最近日本新組合akb48同埋其他無關重要的野,
有d仲要係有「辱罵」成份。

所以我發呢個帖,
作一個最後的警告,
我唔理你地係個壇係唔係佔一個重要的地位都好
如果再比我見到呢d離題回覆的話,
1個離題回覆扣5分,
超過1頁紙,即禁言一日,
絕不姑息。

仲有,呢度唔係高登
如果再比我見到有粗口成份的回覆,
即扣5分。

以上規則,即時生效。

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5109
用戶失蹤天數 280
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 `乜囧. 的帖子

扣『5』分唔係掛-,-我以後唔上閒聊區

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
★回憶.愛x` (♥非你莫屬_yIn♥)
普通會員
`♥皇族♡

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 34004
積分 2598
經驗 916
YK幣 1507
帖子 1584
精華 0
註冊 2010-4-10
用戶註冊天數 5101
用戶失蹤天數 3042
來自 ♤你個肚子裡`
性別 女仔
狀態 離線

唔會掛= =''
咁我可以x自己xx
x=粗口

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 暗神騎士 的帖子

唔止閒聊區
係全個壇都受此規定。
===========================
補充#1:
如果發現到係樓主帶領離題的話,
則會被扣10分。

winky320 (monkeyovo)
普通會員
膠膠膠膠膠

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 30896
積分 2872
經驗 434
YK幣 67
帖子 1618
精華 0
註冊 2009-10-30
用戶註冊天數 5263
用戶失蹤天數 1272
來自 馬騮星球
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-7-18 08:30 PM  資料 文集 短消息  1463913348 http://hk.myblog.yahoo.com/winky3000
仁傑都唔理,都要扣?

aubeverly (柏)
高級會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 16954
積分 2509
經驗 777
YK幣 2836
帖子 1303
精華 0
註冊 2008-9-26
用戶註冊天數 5662
用戶失蹤天數 3252
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #4 `乜囧. 的帖子

下咁慘
咁要控制下自己- -v

管理員

UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 winky320 的帖子

壇主唔係度
就要係度放火?

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4001
性別 男生
狀態 離線

車鬧人ge-.-

小檸 (ジョア& ...)
普通會員
3c`

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 14124
積分 3964
經驗 883
YK幣 3443
帖子 2625
精華 0
註冊 2008-7-29
用戶註冊天數 5721
用戶失蹤天數 4084
性別 女仔
狀態 離線

壇主要落台了/_\

管理員

UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
性別 男生
狀態 離線

請問版主同超版要黎做咩?

要黎只係係壇主面前做事邀功?

BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6152
用戶失蹤天數 74
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

好的 - - 我唔會離題的

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

好啦我以後唔離題啦
p.s. akb唔算新啦

暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5109
用戶失蹤天數 280
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 `乜囧. 的帖子

咁如果咁呢-,-

例子:

答再正題啦
-------------------------------
跟住e到就講返另外個d野得唔得架?

管理員

UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 暗神騎士 的帖子

扣一半

暗神騎士
版主

UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5109
用戶失蹤天數 280
性別 男生
狀態 離線

回覆 #14 `乜囧. 的帖子

你都好似離題過囉
有一次好似壇主好耐冇上
跟住我記得係又話咩sdgo更新
你都離題-,-

e個你都離題囉唔該

http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=54754&extra=page%3D1
你話咁都扣啊嘛

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候想結婚;有錢的時候想離婚。