論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: _●;心臟的跳動、我倆都要感受得到(♥)!
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
_●;心臟的跳動、我倆都要感受得到(♥)!

ˇ魚籽(F) ; 樣子普通.tb頭`但可不是tb呢-.-
    身材超棒的說(y)`

ˇs!U麟(M) ; 型男*v*.Rich man(h)!

ˇ雀仔(M) ; 樓上位仁兄個死黨.Rich man(y)!

ˇ情ㄦ(F) ;魚籽粒best fd(:!!!
     hey;美女也*v*!

ˇ八婆珍(F) ; 人如其名.八+姣婆*v*

=======================================================

魚籽 ; 我冇你地兩個老豆老母丫!走啊!

魚籽老母 ; 我地兩個走?係都你走啦死女!訓街啦你!

魚籽拎埋佢自己打工賺番黎既錢`就衝左出屋.

魚籽 ; {我以後.都唔會再番黎俾你地兩條仆街拳打腳踢}

RinG.rinG.rINg...{情儿屋企門口.}

情儿 ; 哇.你又傷哂既!?

魚籽 ; 拿老老實實.我今日下定決心離開佢地兩個!

情儿 ; 入黎房先傾.

魚籽 ; 死拉我依家身上面既錢..點都唔夠住壹個月酒店添架..點算好-.-

情儿 ; 頂xd你住我呢樹咪得囉死kai婆.我張床又唔係唔夠大俾我地兩個碌黎碌去AQA

魚籽 ; 咁咪幾好xd房租遲d俾你拉下<3

情儿 ; 唔講金.我地講心♥♥♥♥♥♥♥♥

魚籽 ; 好ah.咁訓嚕.聽日記得剷我起身番學{即訓-.-}

♥待續`

最近5次評分記錄
stephanie903   2010-8-3 11:49 AM   經驗  +2   原創:)

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

魚籽 ; 喂.9點拿?你仲訓!起身啦.

情儿 ; 你想點啊-.-?

魚籽 ; 起身番學.g0.

情儿 ; 頂-.-望下個日曆啦pk.

魚籽 ; 唔好意思我錯囉-.-{星期日是也.}

情儿 ; 要玩電腦自便啦下-.-

魚籽 ; hey.呢個[email protected]加我msn.你知唔知邊個尼?`

情儿 ; 下-0-咩水黎.唔識.accept左先算啦

msn對話中

魚籽 ; 你係邊個ah?

xx ; hi=]

魚籽 ; -.-你係邊個

xx ; 我叫siu麟丫.

魚籽 ; y你有我msn?

siu麟 ; 我都唔記得左..=]

魚籽 ; 下=口=.你加我架wo..

siu麟 ; 咁啊..不如我地做個朋友丫(:

魚籽 ; 都好姐.麟哥呀話?

siu麟 ; =.=唔好咁叫..受唔起架嘛=]

魚籽 ; 嘻xdddddd唔緊要拉`

siu麟 ; 你有冇男朋友丫.?

魚籽 ; 傻-.-我咁柒緊係冇.

siu麟 ; 咁不如等我黎做丫好冇啊=]?

魚籽 ; 痴線喇= =3唔識7.

siu麟 ; 可以慢慢認識架嘛.

魚籽 ; 咁你依家想點?

siu麟 ; 我想見下你啊=]

魚籽 ; -.-我太柒.唔岩你.

siu麟 ; 我都好柒啦..

魚籽 ; 俾d相黎睇下`

siu麟 ; 接相.

魚籽 ; 頂-.-咁靚仔話柒囉.最憎人講大話=.=

siu麟 ; 咁你有冇相丫=]

魚籽 ; 收野.

siu麟 ; 都唔係好難睇ja嘛.短頭髮幾得意丫(:

魚籽 ; -.-俾你玩死.咁你想點?

siu麟 ; 都話想見你咯(:

魚籽 ; =.=ok.

siu麟 ; 我想單獨見..介唔介意?_?

魚籽 ; 我又冇野俾你搞.怕乜

siu麟 ; 咁我地喺九龍塘得好冇丫?_?

魚籽 ; 哇.你想點!?

siu麟 ; 唔係丫..我住九龍塘..一係我去搵你啦=]

魚籽 ; -口-.我呢貧民區.無謂要你黎啦.我去搵你啦咁.

siu麟 ; 好丫.咁聽日4點喺地鐵站等丫.好冇?_?

魚籽 ; 我唔知趕唔趕到.聽日放3點半..

siu麟 ; 你讀邊間啊=]?

魚籽 ; xxxx中學

siu麟 ; 下..我都係喎!你讀咩班架?

魚籽 ; -.-唔係啊嘛.未見過你既

siu麟 ; 我岩岩先轉過黎ja嘛..聽日先第一日番學=]

魚籽 ; 喔..咁啊....都係九龍塘等好d-x-`唔講我係咩班.你都唔洗旨意見到我- -.到時先算.

siu麟 ; 哦哦..

魚籽 ; 你聽日見到我唔好調頭走就得拉.

siu麟 ; 我唔會既.放心啦(:

魚籽 ; 咁我去食野先.5x98xx67我電話.有咩打黎啦下.0ff先88

情儿 ; 同果條友咁好傾既.佢溝你?

魚籽 ; 痴線.問佢乜水ja嘛.{緊係唔好俾佢知=.=一陣佢調頭走我咪好"火羅"- -}

就係咁樣.呢一日就過左嚕`

♥待續`

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
註冊 2009-7-14
用戶註冊天數 5399
用戶失蹤天數 4112
性別 女仔
狀態 離線

sup*v*
好好睇;

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

翌日`

情儿 ; 妖!今日到你唔起身丫!訓夠喇你

魚籽 ; 發生咩事-.-..?{擺明呆到乜咁}

情儿 ; 唔想同你講野.刷牙洗面換衫食野行出門口.限你10分鐘

魚籽 ; 5分鐘同你k0佢又點話

學校`

情儿 ; 你條pk又話5分鐘.半粒鐘都仲未得-_-遲到喇係咪衰呢-.-

魚籽 ; 是但啦唉= =

情儿+魚籽 ; x老師早晨.

x老師 ; 尋晚玩到好夜啦一定

魚籽 ; 明知故問-.-

x老師 ; 番埋位坐低啦你地兩個.

情儿 ; 你洗唔洗串到咁行-.-

魚籽 ; 是但- -好眼訓.落堂叫我落去買野食

情儿 ; 又得番我一個聽書.食屎

魚籽 ; 慘得過我唔聽都合格啊-.-zzzzzzz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

就係咁呢一堂又過左.

情儿 ; 買野食啦自大狂.

魚籽 ; {唔得w0.一陣落去俾個麟見到我咪死得.}

情儿 ; 點啊你.

魚籽 ; 係w0今日係咪有個轉校生黎左我地學校?

情儿 ; 哇.你一講起呢!真係有兩個令仔黎左呢樹.

魚籽 ; 知唔知佢叫乜名

情儿 ; 咁我又唔知啵-_-.我凈係知有個人叫xx卓

魚籽 ; {咦.姐係第2個係麟啦}咁佢地讀咩班架

情儿 ; 又想溝仔?

魚籽 ; diu.講你就講

情儿 ; 佢地.....佢地讀......讀呢....

魚籽 ; 食屎.快d講

情儿 ; 佢地..讀....

魚籽 ; 頂你啊!

情儿 ; 我都唔知-    -

魚籽 ; -.-

情儿 唔緊要na.番課室先- -

魚籽 ; 正pk

英文堂inG.

情儿 ; 咁一陣放學我地去邊玩好*v*?

魚籽 ; {約左個麟w0- -點算}我約左人.你自己搵fd玩拉好冇?

情儿 ; T口T頂你!我又要去.!

魚籽 ; 今次真係唔得丫..乖啦<3

情儿 ; t_t!!!!!!!!!!!!!!!

魚籽 ; 唔好咁拉-_-最多今日之後時間全部俾哂你啦*v*

情儿 ; 好啊.咁先係架嘛*v*

x老師 ; 喂.你地傾夠未

情儿 ; 冇傾丫.

魚籽 ; 佢問我隻字點讀.但係教極都唔識

x老師 ; 咩字?

情儿 ; 咪呢個囉.{指住個good}

x老師 ; 咁你都唔識!?

情儿 ; 係啊你教我讀丫

x老師 ; 算勒.冇野.呢個學生冇得救.我地繼續上堂

魚籽 ; -.-你都痴根.係指都唔好指個good字啦= =

情儿 ; 唔緊要啦-\/-`

hea下hea下.又到左放學時間

魚籽 ; 喂.有咩電聯啦趕住走.係咁

情儿 ; 溝仔溝得開心d啊喂.

魚籽 ; {高呼}你食屎!

搭搭下.差唔多到

{分開簡單抹去往事極難...}<---電話響

魚籽 ; 喂?

siu麟 ; 你到左未丫?

魚籽 ; 差不多啦.你到左拿?

siu麟 ; 係啊..

魚籽 ; 下.我一放學即刻搭地鐵架喇喎.有咩理由慢過你丫-口-

siu麟 ; 我搭的士丫嘛

魚籽 ; ok唔夠你玩.唔好意思啊要你等添-_-

siu麟 ; 唔緊要啦.我等你囉.嘻.

魚籽 ; 呃.到左喇.邊個出口啊?

siu麟 ; 又一城果邊.

魚籽 ; ....er..

siu麟 ; 唔識行啊?我過黎搵你丫不如

魚籽 ; 唔係!只係我喺好遠姐= =

siu麟 ; 咁我過黎丫.你企定定

魚籽 ; {死啦..好驚俾佢見到}哦..

魚籽 ; {lei埋先}

siu麟 ; 你係邊到?

魚籽 ; er..er..我見唔到你既{喺買飛果舊野後面裝黎裝去}

魚籽 ; 咦.收左線既

{拍一拍背脊}

魚籽 ; 哇.你邊位啊

siu麟 ; 我咪啊麟囉=]

魚籽 ; 你又會..見到我既..

siu麟 ; 得你一個係部機後面鬼鬼鼠鼠ja..你咁得意既=]

魚籽 ; 唔係啦.咁依家點丫?

siu麟 ; em..我地去公園行下好冇

魚籽 ; 我都唔熟路.你話事囉-_-.

siu麟 ; 咁啊.定係你想去我屋企坐下丫

魚籽 ; 唔知丫-_-你諗啦-_-我跟住你行喇

siu麟 ; {拖住魚籽隻手}咁行啦(:

魚籽 ; 喂啊.咁樣好似唔多好{面紅}

siu麟 ; 嗯?有咩唔好丫?

魚籽 ; 好似..兩個男仔拖住隻手咁

siu麟 ; 邊到係呢.唔好咁諗啦=]

行下行下.去左公園坐低左

siu麟 ; 嘻.

魚籽 ; 做咩- -

siu麟 ; 你想做d咩丫?_?

魚籽 ; 做愛丫不如.

siu麟 ; 好丫.

魚籽 ; 你冷靜少少.都係唔做勒

siu麟 ; 喔...

魚籽 ; 你msn講果d野係咪真

siu麟 ; 係丫.你做我女朋友丫好冇啊

魚籽 ; 但係你咁突然.同埋..我咁既樣=____=

siu麟 ; 樣唔係問題拉.我覺得你幾得意丫嘛.

魚籽 ; 覺得我得意同埋中意係兩回事黎拉.同埋我依家對你-.-都冇咩感覺丫

siu麟 ; 咁我地咪試下發展下先囉(:

魚籽 ; 我未拍過拖.我驚唔識

siu麟 ; 唔洗識既.拍拖冇公式計架嘛.係咪?人地點樣拍拖我地就要follow人咩.

魚籽 ; 啊.冇野講

siu麟 ; 冇野講...咪咁樣囉=]

魚籽 ; - -?做乜

阿麟鍚左落魚籽個咀到*0*仲有好多人望住-_-.

魚籽 ; 哇.你...你...

siu麟 ; 嘻.你食左糖黎啊?

魚籽 ;{面紅}下...咩啊..冇食野啊

siu麟 ; 但係你個咀甜甜地既.嘻.

魚籽 ; {面紅}咩丫.唔係啊.

siu麟 ; 讚下你ja嘛.

魚籽 ; {死拉初吻黎架= =}喔...

佢地傾左勁耐計*v*7點幾喇.

{分開簡單抹去往事極難}又響

情儿 ; 喂.你玩完未啊?番黎啦

魚籽 ; 好丫.一陣番黎

siu麟 ; 媽咪吹你番屋企啊?_?

魚籽 ; ...{想喊}

siu麟 ; 做咩丫?

魚籽 ; 我..我冇媽咪呢樣野

siu麟 ; ..同佢鬧左交?

魚籽 ; 唔係.佢自己趕我出門口{喊*}

siu麟 ; 唔好喊住先拉..咁頭先果個係你爸爸啦

魚籽 ; 老豆都係打走我戈個!{喊得仲勁}

siu麟 ; 咁應該係你fd啦...唔好喊啦{攬住魚籽.}

就係咁-_-喊左半粒鐘

魚籽 ; 呼!舒服哂.啦啦啦啦啦啦啦~~~~

siu麟 ; 哈.你咁得意既.不過你對眼好腫丫..番到屋企搵熱毛巾敷下佢

魚籽 ; 嗯.多謝你陪我喊左半個鐘-_-V

siu麟 ; 嘻.番屋企果陣小心d啊.你知唔知你身材好好

魚籽 ; 下-_-

siu麟 ; 岩先攬住你果陣我feel到啦

魚籽 ; 頂= =算啦係咁啦.88

siu麟 ; 小心d丫.掰掰

魚籽 ; {佢對我咁好既-_-?}

♥待續`

aubeverly (柏)
高級會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 16954
積分 2509
經驗 777
YK幣 2836
帖子 1303
精華 0
註冊 2008-9-26
用戶註冊天數 5690
用戶失蹤天數 3280
性別 女仔
狀態 離線

SUPPORT
好正.-0-`

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 aubeverly 於 2010-7-17 14:13 發表。 
SUPPORT
好正.-0-`

唔正啦-0-`

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6043
用戶失蹤天數 4030
性別 男生
狀態 離線

魚籽

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-17 14:18 發表。 
魚籽

冇人叫你回呢個

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6043
用戶失蹤天數 4030
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2010-7-17 02:20 PM 發表。 

冇人叫你回呢個

魚籽
笑死左tim

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-17 14:20 發表。 

魚籽
笑死左tim

去第2個p0啦丁頁你

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6043
用戶失蹤天數 4030
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2010-7-17 02:21 PM 發表。 

去第2個p0啦丁頁你

你條友捧我走?
30秒

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-17 14:22 發表。 

你條友捧我走?
30秒

我驚我又喺呢個p0到吹水
快d去第2到

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6043
用戶失蹤天數 4030
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2010-7-17 02:22 PM 發表。 

我驚我又獱呢個p0到吹水
快d去第2到

講2句都唔得?

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-17 14:23 發表。 

講2句都唔得?

廢事d人見到我地兩個係到吹又唔回p0啊
警告你快d去其他p0

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6043
用戶失蹤天數 4030
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2010-7-17 02:24 PM 發表。 

廢事d人見到我地兩個係到吹又唔回p0啊
警告你快d去其他p0

去囉巴士貴