論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [SDGO]心靈受創之域 - 小諾影片合集 (29/10更新: 復出作 - 京寶梵(手殘注意))
~肥諾~ (*~小諾)
VIP會員
心靈受創者

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 330
積分 2727
經驗 901
YK幣 865
帖子 660
精華 4
註冊 2006-11-15
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 2966
來自 = .=?
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[SDGO]心靈受創之域 - 小諾影片合集 (29/10更新: 復出作 - 京寶梵(手殘注意))

由於之前發過的影片有80%都好像del 掉了 = =
所以我在這裡發一個合輯吧......

最近作品  - 復出作 - 京寶梵(手殘注意)
粗製濫造之作, 看看就好.....
裡面有不同程度我悲劇sosad

*舊作品*
--------------

:
沙漠下的別離 - 沙漠高達改

我表示拍過這影片後, 為了磨練自己的技術
我暫時不會再拍有關A沙的影片了.....
這次我用刀多了
不過技術依然沒太大改進= =
看看就好

沙漠下的覺醒 - 沙漠高達改 (06/6)
(完全剪刀玩法)

Find my way - 光束希古實驗型 (13/5)
(近接戰玩法)

沙漠下的意志 - 沙漠高達改 (11/5)

訓練機之鬥爭(無聊娛樂片)  (15/4)

尼高爾之淚 - 閃電高達 (紀念片) (07/4)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6372
用戶失蹤天數 4077
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線

- -5部片...
我幾時先追上你sosad

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
~肥諾~ (*~小諾)
VIP會員
心靈受創者

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 330
積分 2727
經驗 901
YK幣 865
帖子 660
精華 4
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 2966
來自 = .=?
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2010-6-27 11:21 PM 發表。 
- -5部片...
我幾時先追上你sosad

我有好多廢片- -
追唔追到都冇所謂XD

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6372
用戶失蹤天數 4077
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 ~肥諾~ 的帖子

我果d=垃圾=[

暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5135
用戶失蹤天數 307
性別 男生
狀態 離線

我有你咁既實力就好啦 我D實力 呀每一次同我打D人LOSE硬~

~肥諾~ (*~小諾)
VIP會員
心靈受創者

UID 330
積分 2727
經驗 901
YK幣 865
帖子 660
精華 4
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 2966
來自 = .=?
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 暗神騎士 於 2010-6-28 04:59 PM 發表。 
我有你咁既實力就好啦 我D實力 呀每一次同我打D人LOSE硬~

下.....
我都好差架= =
拍呢D片可能要拍n多次先拍到一場收貨  (仲未必係滿意!)

~肥諾~ (*~小諾)
VIP會員
心靈受創者

UID 330
積分 2727
經驗 901
YK幣 865
帖子 660
精華 4
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 2966
來自 = .=?
性別 男生
狀態 離線

6月28日更新影片

沙漠下的別離 - 沙漠高達改

管理員

UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6372
用戶失蹤天數 4077
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 ~肥諾~ 的帖子

你連帖了= =
==========
片已看
甩彈方面技術幾好
但要睇下敵機位置係邊- -
當你甩左第一次打唔到的話就揀另一個吧- -
唔好曬彈- -
不過我覺得敵方係唔係下士之類的軍階= =?
佢地有時唔郁ge= =
大概上唔錯- -

~肥諾~ (*~小諾)
VIP會員
心靈受創者

UID 330
積分 2727
經驗 901
YK幣 865
帖子 660
精華 4
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 2966
來自 = .=?
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2010-6-28 11:30 PM 發表。 
你連帖了= =
==========
片已看
甩彈方面技術幾好
但要睇下敵機位置係邊- -
當你甩左第一次打唔到的話就揀另一個吧- -
唔好曬彈- -
不過我覺得敵方係唔係下士之類的軍階= =?
佢地有時唔郁ge= =
大概上 ...

有時甩彈真係會超出我預期= =
有時打多幾下導彈只係想將殘彈射盡而已.....

呢場真係好多傻仔= =

aaww12345
普通會員

UID 23467
積分 602
經驗 377
YK幣 914
帖子 428
精華 0
註冊 2009-3-2
用戶註冊天數 5531
用戶失蹤天數 4711
性別 男生
狀態 離線

好玩的樣子!!  我也要去買來玩

暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5135
用戶失蹤天數 307
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ~肥諾~ 於 2010-6-29 08:25 發表。

有時甩彈真係會超出我預期= =
有時打多幾下導彈只係想將殘彈射盡而已.....

呢場真係好多傻仔= =

我覺得你次次拍片 好似一定會用拳機 --

管理員

UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6372
用戶失蹤天數 4077
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 暗神騎士 的帖子

有包機ge.
不過少- -

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6042
用戶失蹤天數 4028
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 暗神騎士 於 2010-7-2 02:30 PM 發表。 

佢鐘意用射擊拳-.-

~肥諾~ (*~小諾)
VIP會員
心靈受創者

UID 330
積分 2727
經驗 901
YK幣 865
帖子 660
精華 4
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 2966
來自 = .=?
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 暗神騎士 於 2010-7-2 02:30 PM 發表。 

因為我對射擊拳比較有信心= =

不過下一次不會拍拳機了

暗神騎士
版主

UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5135
用戶失蹤天數 307
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ~肥諾~ 於 2010-7-3 12:27 發表。

因為我對射擊拳比較有信心= =

不過下一次不會拍拳機了

我覺得你用a沙都幾勁a_a"