論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 快速幫你整閃字
tania717
高級會員

在線王勳章   服務勳章   發帖王勳章  
UID 26036
積分 1146
經驗 260
YK幣 1336
帖子 549
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4925
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
快速幫你整閃字

我知道之前有一個幫你整閃字的post,但係個個太慢啦~~~e個5mins就做到!!!超快~但係D野同個個一樣,不過冇背景!!希望大家可以接受~~

名名::
要整既字::
要純色定要閃::
要咩純色::
要咩色既閃(黑、銀、紫、紅、粉紅、綠、橙、青綠、黃、藍)::
字型::
係Msn比你or係到比你::
Msn(如有)::
特效(水晶、變大、粉字、空邊、閃框、震)::

字型::
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

特效::
1.

2.

3.

4.

5.

6.

完成品:

用左:
要純色定要閃::閃
要咩色既閃(黑、銀、紫、紅、粉紅、綠、橙、青綠、黃、藍)::粉紅
字型::海報(1)
特效(水晶、變大、粉字、空邊、閃框、震)::水晶
時間:1min 都唔洗=.=

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6152
用戶失蹤天數 74
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

超...用閃字機..我都識啦...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5334
用戶失蹤天數 824
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

係囉,我都自己搞過= =

tania717
高級會員

在線王勳章   服務勳章   發帖王勳章  
UID 26036
積分 1146
經驗 260
YK幣 1336
帖子 549
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4925
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

咁可能有D人唔識呢~~我都係help人姐~~唔比help人咩???冇hear過壇主講wo!!

hk_people
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 28277
積分 6299
經驗 3695
YK幣 8851
帖子 2236
精華 0
註冊 2009-6-28
用戶註冊天數 5387
用戶失蹤天數 1448
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BennyChung 於 2010-3-2 06:40 PM 發表。 
超...用閃字機..我都識啦...

x2

雪糕jaii (雪囝=p`)
普通會員

UID 32927
積分 540
經驗 206
YK幣 489
帖子 232
精華 0
註冊 2010-2-18
用戶註冊天數 5152
用戶失蹤天數 4341
性別 女仔
狀態 離線

我想講我之前成日用佢黎整字-___-v`
不過想講用gif5整閃字令d=p``
十卜=p

涼:-$
BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6152
用戶失蹤天數 74
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tania717 於 2010-3-2 09:15 PM 發表。 
咁可能有D人唔識呢~~我都係help人姐~~唔比help人咩???冇hear過壇主講wo!!

壇主冇講過,我都冇講過壇主有講過
不過我想講,你話d人整得慢,係因為人地唔一定用閃字機整
有d人可能係用gif5整的
就算d人係用閃字機,佢都有d佢自己既特點,如身分證框
但係你果個就係用閃字機最基本既功能,一d特點都冇lo

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BennyChung 於 2010-3-4 07:51 PM 發表。 

壇主冇講過,我都冇講過壇主有講過
不過我想講,你話d人整得慢,係因為人地唔一定用閃字機整
有d人可能係用gif5整的
就算d人係用閃字機,佢都有d佢自己既特點,如身分證框
但係你果個就係用閃字機最基本既功能 ...

拍手

kiukiu~
禁止發言

UID 45460
積分 60
經驗 -53
YK幣 202
帖子 64
精華 0
註冊 2012-2-9
用戶註冊天數 4431
用戶失蹤天數 4148
性別 女仔