論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [級數評圖] 實素練習。自應ban底吥錯=p。
雪糕jaii (雪囝=p`)
普通會員

UID 32927
積分 540
經驗 206
YK幣 489
帖子 232
精華 0
註冊 2010-2-18
用戶註冊天數 5153
用戶失蹤天數 4342
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[級數評圖] 實素練習。自應ban底吥錯=p。

呢排又係狂整ban囝=p``
今朝整左3個~.~``
加左少少實素;;但係其實都唔敢用實素- -v`
冇學嘛/_______\`
不過覺得實素再溶圖幾令v3v`
ban底全自家制咖;p``3張都係弘基-\/-`

↑最鍾意呢張xp``好可爰呀弘基t3t`無啦啦發現新字效;p

講真幾鍾意個底;p我系加實素之後加花再溶圖咖-v-

好少整白系-.-;;所以整得超柒t3t``

涼:-$
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
註冊 2009-7-14
用戶註冊天數 5371
用戶失蹤天數 4084
性別 女仔
狀態 離線

全s`
好靚`
唔識評`真人唔係我個飯`
好中意第2幅右下角朵花`
可以比原圖我嗎?`

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6016
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

你今次超強-.-

1. S
我超鐘意呢個

2. A
冇咩問題不過筆畫果度有d怪-.-

3. A
有少少過白但係個feel係靚ge

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6070
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

全a
1.個人唔多鐘意咁..

2.如果唔用筆畫會更好

3.太多圖-.-

普通會員

UID 32927
積分 540
經驗 206
YK幣 489
帖子 232
精華 0
用戶註冊天數 5153
用戶失蹤天數 4342
性別 女仔
狀態 離線

回2樓;;
謝喇=p`其實我對今次既ban底都有少少信心;]
原圖(自己save-\/-):

其實係加完花之後再加溶圖仲有整色彩增值之類既野;;
謝評=p

回3樓;;
謝-____-v`因為我每日都整幾張ban咁練-.-
第2張我都覺-.-不過我合併哂先發覺怪就廢事整xp
第2張我覺得ban底幾襯人物但係調白左d色;;
謝你的評=p

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6016
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-2-28 10:03 PM 發表。
全a
1.個人唔多鐘意咁..

2.如果唔用筆畫會更好

3.太多圖-.-

話說我最近戒緊用筆畫

QUOTE:
原帖由 雪糕jaii 於 2010-2-28 10:05 PM 發表。 
回2樓;;

謝評 ...

唔洗~

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6070
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-2-28 22:12 發表。 

話說我最近戒緊用筆畫

唔洗~

嗯-.-
我已經好少用筆畫-.-

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6016
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-2-28 10:31 PM 發表。 

嗯-.-
我已經好少用筆畫-.-

+1
要有d新意

普通會員

UID 32927
積分 540
經驗 206
YK幣 489
帖子 232
精華 0
用戶註冊天數 5153
用戶失蹤天數 4342
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-2-28 10:03 PM 發表。 
全a
1.個人唔多鐘意咁..

2.如果唔用筆畫會更好

3.太多圖-.-

謝評-\/-`
我會少d用畫筆咖啦=p

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6338
用戶失蹤天數 1270
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

噢:]  實在係好神既圖丫

秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
註冊 2009-7-14
用戶註冊天數 5371
用戶失蹤天數 4084
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 雪糕jaii 於 2010-2-28 10:05 PM 發表。 
回2樓;;

謝評 ...

thz雪糕`

努力加油`

普通會員

UID 32927
積分 540
經驗 206
YK幣 489
帖子 232
精華 0
用戶註冊天數 5153
用戶失蹤天數 4342
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #10 kukucat 的帖子

好神既圖-.-?`
請解文;p

回覆 #11 秋風 的帖子
唔駛thz -v-`

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6338
用戶失蹤天數 1270
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #12 雪糕jaii 的帖子

嗯…可能我有點懶的關係
本想說你的圖很美卻打了「很神」
最近都神經失常了啦…哈哈

普通會員

UID 32927
積分 540
經驗 206
YK幣 489
帖子 232
精華 0
用戶註冊天數 5153
用戶失蹤天數 4342
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #13 kukucat 的帖子

哈哈=p``
希望你快d變番正常;]

唯獨c佩
普通會員

UID 32052
積分 532
經驗 169
YK幣 46
帖子 259
精華 0
註冊 2009-12-30
用戶註冊天數 5203
用戶失蹤天數 4613
性別 女仔
狀態 離線

個練習圖做得好靚