論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 有意見~~
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 tania717 於 2010-2-9 22:16 發表。 
你有問題D囉

係你地自己唔中意我唔怕,

你地唔中意咪話,"我唔係好中意e個意見!"

咁咪得囉~~

你地洗唔洗話我呀??

我話我會踩你地個forum係因為太小區,冇人地個個咁多

啲 ...

講真
我睇你呢篇野有好多地方唔明

認真
你開個po出黎就應該預左有彈有讚
唔好因為冇人認同你D POINT就係到亂發脾氣 又話踩呢個壇阿又盛

P.S.
我唔係版主OR超版

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
dicky (一生誓愛)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
註冊 2009-10-2
用戶註冊天數 5330
用戶失蹤天數 4645
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

回覆 #16 tania717 的帖子

你開呢個po我諗你想人地認同你d意見= =
人地唔buy你就發脾氣
咁咪心平氣和lor
洗唔洗玩到咁盡...
p.s 我唔係因為我係版主就可以點
我咁樣話你係我唔係...but你太態好有問題同太細路仔la

★無論如何還是祝福你...該做的都做了?也許現在的你..幸福得多了"
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6384
用戶失蹤天數 4089
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線

請所有會員立即停止罵戰,如再發生罵戰即扣10分。
===========================================
首先先回應樓主的建議。

建議1-3,
因為本壇把某些類型的帖子分為一個區域,
是以助會員搜尋相關資料;
然而,如果某區內比較少主題的話,
壇主會於下次更新把它們合併;
所以樓主你的建議是會接受,
但可能要過幾個月後才會實行。

而建議2方面,之前有會員都想開這一類型的區,
但該區可能會較少人回應或發主題,
最後都只會消失,因此建議2應該不能接受。

最後建議4,由於本壇曾經因版權問題而被關閉,
因此本壇是不會再開設這類型的區(除了軟件分享區外)。
===================================
對於各會員針對此主題方面。

本人認為各會員並不是在針對樓主,
而只是針對這些建議,
由於這些建議有部分以前會員曾經提出過,(並不是說樓主抄襲他們)
因此可能是這樣令到各會員對這類型建議感到煩厭而語言上有點激動,
所以請樓主不要誤會。
======================================
最後,我希望各位會員應先客氣地回應意見人,
不要太過激動地回應意見人,
以建立一個和諧的論壇。

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6303
用戶失蹤天數 3866
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #30 tania717 的帖子

我話我會踩你地個forum係因為太小區?

甘你d意見都係叫仁傑del區姐~

而且我冇話超版係大曬

我只係叫你係我既角度諗"踩yk壇"既feel~你有冇諗過?

而且呢到唔只得超版or版主,,仲有會員~

如果你地班同學覺得你岩既~

佢地咪走lo~呢個壇都衰弱過~

冇咩所謂吧~

ps.呢個係意見~

最近5次評分記錄
`乜囧.   2010-2-10 08:10 PM   經驗  -5   破壞論壇和諧氣氛

ufo (ufo)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 27434
積分 1900
經驗 517
YK幣 1097
帖子 975
精華 0
註冊 2009-6-5
用戶註冊天數 5449
用戶失蹤天數 3318
來自 澳門
性別 男生
狀態 離線

咁咪唔好黎YK玩LO

YK不知幾好

d野又令

去人地d咩cat cat lo

我家姐e加都唔玩你講戈個咩低b cat cat

on直人玩on直forum

咩係le到玩得好唔開心呀

咪唔好玩lo

小學

要比個膠你啊

膠人^_^(我打^_^ le個唔係我串,係唔串你唔得啊,小學)

最近5次評分記錄
`乜囧.   2010-2-10 08:10 PM   經驗  -5   破壞論壇和諧氣氛

BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6191
用戶失蹤天數 113
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #30 tania717 的帖子

你一開始唔講會踩我地forum我地唔會有咁大反應囉,ok?

最近5次評分記錄
`乜囧.   2010-2-10 08:11 PM   經驗  -5   破壞論壇和諧氣氛

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4040
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tania717 於 2010-2-9 05:14 PM 發表。 
1.我冇宣壇的意思
2.我想e個forum好D,多D人姐~
你地唔比咪算囉,仲有我sd pm畀人叫人入你個post係想你比意見~~~~
我地D會員意見你地個個都say no架啦~~~你地的意見就話好好~~
有問題囉~~~我會走架啦~~~so 我 ...

小學雞.. 算啦

你sd pm問意見係度sell post人地只係會覺得你煩囉
你地d意見唔好點實行呀葡萄人地d意見好呀?
ok你慢慢自己唱啦

最近5次評分記錄
`乜囧.   2010-2-10 08:11 PM   經驗  -5   破壞論壇和諧氣氛

killerlove (心已死,不能再愛人了~~)
普通會員

在線王勳章  
UID 31677
積分 642
經驗 129
YK幣 443
帖子 396
精華 0
註冊 2009-12-11
用戶註冊天數 5260
用戶失蹤天數 5132
來自 人間煉獄
性別 男生
狀態 離線

哼﹗你咁唔開心,咪唔好係度玩囉

最近5次評分記錄

心是冷,卻因你變得溫暖
我原在地獄,卻因你上了天堂
可是,再因你的不信任
把我踢到比地獄更深的深淵
`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6384
用戶失蹤天數 4089
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線

再一次警告各位會員,
本人不希望各位再次令論壇陷於罵戰之中,
如再回一些引起罵戰的回覆,
則會被扣10分。

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4040
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2010-2-10 08:12 PM 發表。 
再一次警告各位會員,
本人不希望各位再次令論壇陷於罵戰之中,
如再回一些引起罵戰的回覆,
則會被扣10分。

joemike神
好的我們知錯了

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6303
用戶失蹤天數 3866
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #39 `乜囧. 的帖子

s0rry啊joemike~下次唔會甘架啦x_x

仁傑
壇主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主星章  
UID 1
積分 27233
經驗 12112
YK幣 32564
帖子 7216
精華 7
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6386
用戶失蹤天數 38
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

大家唔好咁激動喇~ 和平共處仲好啦 -,-

我就幾欣賞樓主勇於提出自己既意見,
我認為佢唔係有心宣傳其他論壇既。

但係對於樓主既意見,暫時都應該唔會予以實行。
詳細原因請睇 #33

補充資料:
http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=13085

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候老婆兼秘書;有錢的時候秘書兼老婆。