論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 有意見~~
tania717
高級會員

在線王勳章   服務勳章   發帖王勳章  
UID 26036
積分 1146
經驗 260
YK幣 1336
帖子 549
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5485
用戶失蹤天數 4964
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
1.我冇宣壇的意思
2.我想e個forum好D,多D人姐~
你地唔比咪算囉,仲有我sd pm畀人叫人入你個post係想你比意見~~~~
我地D會員意見你地個個都say no架啦~~~你地的意見就話好好~~
有問題囉~~~我會走架啦~~~so 我會做多D踩你地個forum的野~~~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
winky320 (monkeyovo)
普通會員
膠膠膠膠膠

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 30896
積分 2872
經驗 434
YK幣 67
帖子 1618
精華 0
註冊 2009-10-30
用戶註冊天數 5302
用戶失蹤天數 1311
來自 馬騮星球
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-2-9 05:33 PM  資料 文集 短消息  1463913348 http://hk.myblog.yahoo.com/winky3000
你做 訪客果時睇定 d,唔合適你ge咪唔好做會員囉,做左會員就係到嘈
你不如一早就唔好做會員啦

最近5次評分記錄
w1ngYaN!`   2010-2-9 05:56 PM   經驗  +2   唔同人黎架~
dicky   2010-2-9 05:55 PM   經驗  -2   連po加低能~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tania717 於 2010-2-9 17:14 發表。 
1.我冇宣壇的意思
2.我想e個forum好D,多D人姐~
你地唔比咪算囉,仲有我sd pm畀人叫人入你個post係想你比意見~~~~
我地D會員意見你地個個都say no架啦~~~你地的意見就話好好~~
有問題囉~~~我會走架啦~~~so 我會做多D踩你地個forum的野~~~

哇 巧驚驚阿
睇你都係小學雞

同埋我唔係好明第4,5句講咩

普通會員
膠膠膠膠膠

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 30896
積分 2872
經驗 434
YK幣 67
帖子 1618
精華 0
用戶註冊天數 5302
用戶失蹤天數 1311
來自 馬騮星球
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-2-9 05:48 PM  資料 文集 短消息  1463913348 http://hk.myblog.yahoo.com/winky3000
姐係話叫人唔好玩我地 壇比膠10000000個

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6303
用戶失蹤天數 3866
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

1.好既意見我地會讚好,,唔好既意見我地會比番意見你,,我地唔會睇樣去評你呢個意見好唔好

2.話事權係仁傑到,,通唔通過都係睇仁傑

3.你話你走之後就唱衰我地個壇,,你甘做就顯得你呢個人十分卑鄙~
   自己意見都唔知通唔通過就話要唱衰呢個壇~
   真係怪啊~

dicky (一生誓愛)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
註冊 2009-10-2
用戶註冊天數 5330
用戶失蹤天數 4645
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

回覆 #19 winky320 的帖子

唔好意思-.-
一時睇錯= =
唔唔唔唔好意思
-----------------------------
依d人係咁冇品嫁la=.=

★無論如何還是祝福你...該做的都做了?也許現在的你..幸福得多了"
tania717
高級會員

UID 26036
積分 1146
經驗 260
YK幣 1336
帖子 549
精華 0
用戶註冊天數 5485
用戶失蹤天數 4964
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

喂,有問題囉,我e.g 1. 冇人比意見
e.g. 2就有
e.g 3又冇
e.g 4.又冇

冇睇清楚就唔好話我啦~~
你又知我一定會踩你地個forum咩~~~呵
你地又知道我的心情咩??
你地e+咩態度??

BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6191
用戶失蹤天數 113
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #22 tania717 的帖子

你又乜態度呀小學
你自己講明會踩我地個forum,宜家又話唔一定踩 =]
小學行為,轉鈦

糖娃娃
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30772
積分 1153
經驗 128
YK幣 283
帖子 500
精華 0
註冊 2009-10-24
用戶註冊天數 5308
用戶失蹤天數 4380
性別 女仔
狀態 離線

我呢d身為會員, 見到你呢句------>so 我會做多D踩你地個forum的野,, 都唔開心,咁我係咪都要去轉
forum?
咁你呢D又係D咩態度?

tania717
高級會員

UID 26036
積分 1146
經驗 260
YK幣 1336
帖子 549
精華 0
用戶註冊天數 5485
用戶失蹤天數 4964
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

你地有問題,都唔比意見囉~~講黎講去都係話我衰,你地有比個意見咩??冇囉~~~

糖娃娃
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30772
積分 1153
經驗 128
YK幣 283
帖子 500
精華 0
註冊 2009-10-24
用戶註冊天數 5308
用戶失蹤天數 4380
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tania717 於 2010-2-9 08:00 PM 發表。 
你地有問題,都唔比意見囉~~講黎講去都係話我衰,你地有比個意見咩??冇囉~~~

我地好似冇問題, 係你有問題!
冇人講過你衰and 你呢d唔係問題,係比意見呢個壇, 壇主只需參考.

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6108
用戶失蹤天數 2943
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tania717 於 2010-2-9 20:00 發表。 

冇問題咪唔洗俾意見囉
你咩都話no need 咁你玩哂啦
壇主開咁多個區都係唔想啲po亂ja
你一句no need就打沉哂人啦
ok you win

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6303
用戶失蹤天數 3866
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

你係理解有問題定點?

benny唔係答左你既eg4啦咩?

冇人答?睇清楚先牙唔該~

你問我地知唔知你心情,,甘我都問下你,,你知唔知我地心情牙?

作為超版,,我見到你話要踩呢個壇,,我心情如何?

你有冇諗過?你有冇代入過我既角色?唔單止係我,,其他人既心情你有冇諗過?

我地咩態度?我答你::應有既態度

你諗下自己咩態度先啦~

一句你唔中意,,就要將呢個壇變做你中意既壇.

會員唔中意你既意見就要踩呢個壇.

呢d係咩態度啊?

普通會員
膠膠膠膠膠

UID 30896
積分 2872
經驗 434
YK幣 67
帖子 1618
精華 0
用戶註冊天數 5302
用戶失蹤天數 1311
來自 馬騮星球
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-2-9 08:45 PM  資料 文集 短消息  1463913348 http://hk.myblog.yahoo.com/winky3000
w1ngYaN!`講得好講得妙講得哇哇叫我十卜家同呢 d人打得多手都悶啦

tania717
高級會員

UID 26036
積分 1146
經驗 260
YK幣 1336
帖子 549
精華 0
用戶註冊天數 5485
用戶失蹤天數 4964
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #28 w1ngYaN!` 的帖子

你有問題D囉

係你地自己唔中意我唔怕,

你地唔中意咪話,"我唔係好中意e個意見!"

咁咪得囉~~

你地洗唔洗話我呀??

我話我會踩你地個forum係因為太小區,冇人地個個咁多

啲po亂???

冇可能

作為壇主一定要有心理準備

會有好多人黎你個forum

真係會有D野亂

冇法啦

開一個forum就會有eD野架啦~~

你好似以為自己係超級版主,就以為大哂又多權利??
你地ALL都係超級版主OR 版主

我E個會員一定冇權利

你地都THINK你地都多人啦

我走左都OK啦~~

我唔洗叫人入黎玩

我叫左好多個同學黎玩

我叫佢地唔好玩,玩OTHER

你都THINK E個forum D人多咪ok

小左5,6個唔怕啦

我就走架啦,做多D衰野都ok啦^^呵