論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [ps教學] 小朗mix banner教學*v*
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-25 19:38 發表。 

你個ban底都值s級

多謝
我鐘意透明底個個tt

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-29 06:05 PM 發表。 

多謝
我鐘意透明底個個tt

透明底tt
好似好好用咁

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-29 18:53 發表。 

透明底tt
好似好好用咁

okay啦-.-
我覺得係百搭囉

ja係呢張
加入去個時自己教大細

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-29 06:56 PM 發表。 

okay啦-.-
我覺得係百搭囉

ja係呢張
加入去個時自己教大細

嗯嗯好的@@

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-29 19:00 發表。 

嗯嗯好的@@

仲唔多謝我

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-29 07:09 PM 發表。 

仲唔多謝我

哦@@
多謝你唔少;-]

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-29 19:27 發表。 

哦@@
多謝你唔少;-]

嗯嗯~~

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-29 09:16 PM 發表。 

嗯嗯~~

嗯嗯是咁的.

暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5109
用戶失蹤天數 280
性別 男生
狀態 離線

點樣加文字?

采蝶兒 (★~星雙~☆)
普通會員

UID 32167
積分 565
經驗 217
YK幣 325
帖子 317
精華 0
註冊 2010-1-3
用戶註冊天數 5198
用戶失蹤天數 4905
性別 女仔
狀態 離線

simple but pretty

童話,
是虛無飄渺的事實......
只能,
祈求在夢中化成彩蝶......
天使∮晴
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29681
積分 2057
經驗 772
YK幣 1237
帖子 644
精華 1
註冊 2009-8-27
用戶註冊天數 5327
用戶失蹤天數 2014
性別 女仔
狀態 離線

第一次Ban

用左我既至愛Maki

請小朗老師評分

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 天使∮晴 於 2010-8-26 07:05 PM 發表。 

第一次Ban

用左我既至愛Maki

請小朗老師評分

我會自己睇架啦唔洗pm

比a啦 (第1次整阿嘛
我覺得大致上唔錯 只係字型差左d
同埋中間有少少唔mix (下次搵2張一樣景
同埋可以整下圖質同埋調色
p.s  下次用png黎save

天使∮晴
普通會員

UID 29681
積分 2057
經驗 772
YK幣 1237
帖子 644
精華 1
用戶註冊天數 5327
用戶失蹤天數 2014
性別 女仔
狀態 離線

老師sorry煩到你

maki因為係演員

so好難搵2張一樣景

我今照再整左張

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 天使∮晴 於 2010-8-27 09:58 AM 發表。 
老師sorry煩到你

maki因為係演員

so好難搵2張一樣景

我今照再整左張

咁又唔洗
冇寫真/雜誌圖

呢張唔錯
清好多
有冇調到色

天使∮晴
普通會員

UID 29681
積分 2057
經驗 772
YK幣 1237
帖子 644
精華 1
用戶註冊天數 5327
用戶失蹤天數 2014
性別 女仔
狀態 離線

我一照早就俾媽咪叫醒

照早無咩野做

於是整ban

整好就上yk

見到你俾我既評語

就up上網俾你睇

maki d 圖好難搵

d寫真/雜誌圖唔係咁好