論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

歡迎各位訪客註冊成為會員!成為會員後可享用本論壇的各種服務,登入後將會隱藏頁面上方的廣告。

標題: ★連續12期登上表紙的超人氣gal系麻豆 舟山久美子
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 2925
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
★連續12期登上表紙的超人氣gal系麻豆 舟山久美子

最強的封面女郎仲唔係久美子
連續係日本人氣女高中生雜誌"popteen"登上封面12次!!!!!
小翼都好似冇上咁多次表紙~"~
09年3月號:封面故事係與佐滕步復合!

09年4月號:旁邊係菅野結以

09年5月號:

09年6月號:

09年7月號左手面係結以 中間係鈴木奈奈)

09年8月號:封面故事係介紹美人魚打扮

09年9月號:封面故事係介紹久美子係秋天ge打扮同之前發生ge事(包括正式對外宣佈與小步分手)

09年10月號:下面個個係村田莉

09年11月號:popteen大部分model

09年12月號:

10年1月號:

10年2月號因沒有網上載原本雜誌,所以得細張ge圖)

只能說久美很強

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6036
用戶失蹤天數 4023
性別 男生
狀態 離線

support

我想知好耐,
gal系係即係咩?_?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 2925
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-1 21:37 發表。 
support

我想知好耐,
gal系係即係咩?_?

um..點講好呢,,,
唔係好識點講

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6036
用戶失蹤天數 4023
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-1 09:40 PM 發表。 

um..點講好呢,,,
唔係好識點講

上維基佢話冇呢個頁面

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 2925
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-1 21:41 發表。 

上維基佢話冇呢個頁面

香港wiki冇講ga..
日本個個有..

gal=girl
ja係少女/美少女系掛-.-
我淨係識分唔識講-.-

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6036
用戶失蹤天數 4023
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-1 09:45 PM 發表。 

香港wiki冇講ga..
日本個個有..

gal=girl
ja係少女/美少女系掛-.-
我淨係識分唔識講-.-

少女系男生?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 2925
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-1 21:59 發表。 

少女系男生?

咩男生阿-.-?

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6036
用戶失蹤天數 4023
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-1 10:01 PM 發表。 

咩男生阿-.-?

係yahoo seach有樣野係gal系男生
少女系男生

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 2925
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-1 22:03 發表。 

係yahoo seach有樣野係gal系男生
少女系男生

喔- -
係阿-.-..
佐滕個d咪係囉-.-

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6036
用戶失蹤天數 4023
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-1 10:14 PM 發表。 

喔- -
係阿-.-..
佐滕個d咪係囉-.-

日本好多果d咩咩系

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 2925
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-1 22:19 發表。 

日本好多果d咩咩系

嗯-.-......
姬系好靚阿d打扮-.-..
不過我唔鐘意佢地d頭

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6036
用戶失蹤天數 4023
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-1 10:21 PM 發表。 

嗯-.-......
姬系好靚阿d打扮-.-..
不過我唔鐘意佢地d頭

點解?
我覺得幾好睇- -v

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 2925
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-1 22:24 發表。 

點解?
我覺得幾好睇- -v

我接受唔到囉

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6036
用戶失蹤天數 4023
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-1-1 10:25 PM 發表。 

我接受唔到囉

點解接受唔到-.-?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 2925
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-1 22:26 發表。 

點解接受唔到-.-?

個感覺唔係好得- -