論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: [轉]★__千萬唔好搶走我個化妝袋喔"!{★唔睇後悔死你☆}
MelodyHi (某琛.ChinG`)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
註冊 2007-7-19
用戶註冊天數 6097
用戶失蹤天數 1903
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[轉]★__千萬唔好搶走我個化妝袋喔"!{★唔睇後悔死你☆}

◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

女主角  :      

[小雲 ="我"] 16碎 我係一個....係學校唔多受歡迎既女仔= =''我真係好希望...我總有一日有個黑馬王子黎迎接我(係咪唔係南瓜車呀?)嗚....不過都係冇乜可能咖啦(好=V=有自知之明甘都好D)....我個樣甘普通...唉....但衰就衰在我係學校同出面好唔同....可以話...表面斯文,內裡OPEN-V-
                              係學校係個超唔顯眼既女仔- -(有=冇)唉...所以成日都好自悲....呼....不過...比我認識左個好朋友..就令我...喜歡上出去玩....=V=''化妝...係我最愛做既事...因為冇化妝我就一定唔敢出街...廢事D人比我嚇死..我又冇錢賠...甘我呢世咪咩住成身債?
                           無論點都好....出去玩係我唯一可以解放既方法....同埋得到安慰既方法.....

女配角:

[阿Bee] 16碎  佢就係帶壞小...係教好小雲先岩-V-''既人....佢係個好識打扮既人...但唔化妝既話..雀班多到暈.....呵呵...不過化完妝之後就靚哂-V-''佢外表好似好開心甘..其實內裡......         

男主角:

[阿帥] 16碎  174cM高 人如其名...的確幾帥...係學校好受歡迎=口='對個個女仔都好熱情....但只係對小雲超COOL.....讀書幾叻咖...老師都好睇好佢...但好多人都唔知道..原來佢都會出去玩...仲有呀..佢係出面玩既時候係COOL咖-口-''成日都...出去HI野....佢真係人前人後好唔同咖....正所謂人不可貌相呢-V-''

男配角:

[阿貓]  15碎   比阿帥矮5cM ....係個好可愛既男仔...因為佢個樣好似隻貓....所以就比人叫左做阿貓...唔好以為佢只係得個可愛就冇女仔喜歡喔!佢都唔少女仔中意咖!當d女仔痴住佢到既時候...佢都會好親切甘一笑....d女仔都暈哂大浪...佢同阿帥係兄弟..但係阿帥從來都唔錫呢個[細佬]....想知點解唔錫呢個[細佬]就要睇落去啦=)

[小黑]  16碎   174cM高   雖然佢個名係叫「黑」但就一D都唔黑,,仲好白TIM...係個好斯文既男仔...對住何事都好似無咩所謂甘...大提琴高手..拉大提琴時..好型咖.......大家都以為佢好受歡迎.....甘就大錯特錯啦...因為佢好少同人傾計...所以都唔係好受同學歡迎..相反...大家都唔多喜歡佢甘.....令到大家都疏遠佢....被人排斥...跟住落黎..佢又會唔會被改變?

---------------------------------

想睇就留個cm啦

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
用戶註冊天數 6097
用戶失蹤天數 1903
性別 女仔
狀態 離線

第1集:kay

某: 柒頭皮! 行開D拉.

我: 對..對吾住阿...

學校入面. 我係1個好平凡既女仔. 什至係吾起眼.

仔細D睇,可能仲有少少醜樣.

而且係細膽. 吾講出聲既.

某: 小雲( : 你想食咩阿? 我買俾你食阿?

我: 吾洗喇;D 我自己買得拉.

某: 靚女竟然無架子...( ;

出到街. 因為靠化妝品. 我個樣180度變哂.

梗係靚左好多. 自然會自信d. 講野都會大膽d.

仲有追求者tim,但係由頭到尾. 我淨係中意佢1個.

但係從來都吾會有學校既人認得出我係邊個.

學校;

花痴a: 阿帥! 我..想約你食飯阿lunch!

阿帥: 無問題 ^_^

我: 阿帥...;$

阿帥: 咩事? 無事我就走先. 3.2.1 bye!

3秒過後得返我1個人係度食風囉.......-_________-

點解佢對我咁cool咖/___\

佢對其他人都吾係咁既...

阿帥咪就係我中意個個男仔囉.

由我f1開始就愛上左佢,

就係暑假返個d吾知咩班個陣, 我對佢1見鐘情.

慢慢就由膚淺既中意. 變左真係愛上左佢.

有1次小息. 我望望下佢. 佢無拉拉行埋黎.

我心跳加速...點知佢竟然同我講..

阿帥: 吾該妳吾好成日望住我阿同學.

我個心即刻沉1沉-_- 佢d fd仲要係度笑我.

好好笑咩? 我識你地米奇老鼠咩.v.?

我知佢1定係對我有興趣! 好快佢1定就會溝我.

f1講到f4. -_- 佢都係無溝到我~_~ 反而對我態度好差/__\

乜我真係咁差咩...?    ( 係阿陰公豬/__\)

續...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Anp (Amulet Heart Spade Clover Dia)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 27934
積分 1785
經驗 166
YK幣 1692
帖子 1137
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5397
用戶失蹤天數 4386
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

post la....

Amulet Heart
  Amulet Spade
  Amulet Clover
  Amulet Dia
  Amulet Angel
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6062
用戶失蹤天數 4102
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

po吧美女.

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
kelly429
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章  
UID 30274
積分 1556
經驗 163
YK幣 519
帖子 517
精華 0
註冊 2009-9-26
用戶註冊天數 5296
用戶失蹤天數 4477
性別 女仔
狀態 離線

po la....  -v-
唔錯..十卜十卜~

`L0neLy.
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28660
積分 1320
經驗 259
YK幣 2408
帖子 1050
精華 0
註冊 2009-7-15
用戶註冊天數 5370
用戶失蹤天數 3679
來自 Dark Zone`
性別 女仔
狀態 離線

POPOPOPO

Somewhere over the rainbow~ Skies are blue =3=

christymeimei (燒賣:D)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 19799
積分 1735
經驗 534
YK幣 1337
帖子 792
精華 0
註冊 2008-11-22
用戶註冊天數 5605
用戶失蹤天數 4468
性別 女仔
狀態 離線

sup:]
快Post

chanwaiyeebobo (Cappuccino)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 26852
積分 3718
經驗 1127
YK幣 5024
帖子 2928
精華 0
註冊 2009-5-21
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4779
性別 女仔
狀態 離線

我幫你POST!
如果有人想睇就留CM!
我幫你POST!

第2集:

我真係好想話比佢知...我好中意佢...但係..我冇呢個勇氣囉....
因為...係佢身邊...有唔少既女仔都想打佢主意...

雖然...我係好想成為佢女朋友...不過...佢對個個都甘好...係只係對我甘冷淡....

我:「今日..lunch又去邊到食好呢...」 (係條街到自己行....因為我個FD阿BEE又去左溝仔囉= ='')

行行吓...見到一間店個門口寫住...

========================
能在10分鐘內吃光一碟咖哩飯,便能免費。
========================

我:「= =''有冇甘好喔??? 」  (係囉...甘你仲企係到??)

但結果...我都係去左呢間黑店....

入到去...真係鬼影都唔見一隻甘制....只係見到有個男仔正準備開始食呢間店最出名既咖哩飯=口=''

個男仔大約同我差唔多高....我165..佢應該高我少少...(應該高你少少掛...?人地169cm喔*v*)

老闆一禁個果倒數器個男仔就開始食佢碟飯...哇,,,佢簡直係.....似倒落個口到囉...好似唔洗用牙咬甘-口-''

老闆見我企左係到甘奈...

老闆微笑:「小妹妹...妳係唔係到想試呢?」    (眼神唔多正常....小心為上呀!小雲-v-)

我:「吾....係唔係好.....恐怖咖?」

老闆親切一笑:「呵....咖哩飯係唔會恐怖咖!」

我心諗: (但你個樣好恐怖= ='')

我:「甘..我..」 我都未講完..個果個男仔已經行過黎...我到..

果個男仔微笑:「老闆!唔洗啦...」

老闆啤住個果男仔:「吾...」

之後果個男仔就拉住我走....

行到門口....果個男仔同我講:「以後唔好亂去果到啦..比人搵笨都唔知^_^」   (你個樣..似搵人笨個位多d= ='')

我:「呃....甘...甘我只係想去睇吓呢間野d野好唔好食之嘛....」

個男仔烘埋我快面到:「你叫咩名喔!」

我:「呃....我...我叫...小...小雲..」  

個果男仔微微笑:「我叫.....阿貓喔!^_^」

我:「.貓...貓.............../___\"」

阿貓:「嘻...好啦..我要走lu....」

我:「吓!我...我都未食lunch....喂...」

佢已經唔見左人../口\我......我仲未食野.....

============================
學校...

我頭先出到去都冇買到LUNCH...搞到要係學校搞掂..-3-''

我行行吓....又見到.....我既白馬王子...阿帥....佢真係好帥呀!!!!T口T"

不過..佢又係邊行邊應酬D女仔....呼....點解我一行過去既時候...佢既態度又會180度轉變既??

我又冇得罪佢....嗚...點解要甘對我喔???  (世界上有一個罪....就係樣衰-V-''難道妳不知道嗎?)

我買完野食之後就去左學校既花園....@口@嗯.....竟然..有個男仔訓左係草地上?

咪住.....呢個男仔.........咪係....

======================

續....

高級會員

UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
用戶註冊天數 6097
用戶失蹤天數 1903
性別 女仔
狀態 離線

有人幫左我p0;;
好;;2個cm 1 ch.

普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 26852
積分 3718
經驗 1127
YK幣 5024
帖子 2928
精華 0
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4779
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #9 MelodyHi 的帖子

如果有2個CM我就幫你POST吧!
因為我日日都上YK FORUM的

angel-kkk
初級會員

UID 30755
積分 30
經驗 3
YK幣 68
帖子 6
精華 0
註冊 2009-10-23
用戶註冊天數 5269
用戶失蹤天數 4492
性別 女仔
狀態 離線

i like it

高級會員

UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
用戶註冊天數 6097
用戶失蹤天數 1903
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #10 chanwaiyeebobo 的帖子

好呀;;thank y0u;]

普通會員

UID 26852
積分 3718
經驗 1127
YK幣 5024
帖子 2928
精華 0
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4779
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #12 MelodyHi 的帖子

如果邊個見到有2個CM,甘就果個人POST吧!
移家有1個CM = =

米子
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章  
UID 19036
積分 4452
經驗 2276
YK幣 5412
帖子 3182
精華 0
註冊 2008-11-6
用戶註冊天數 5620
用戶失蹤天數 3657
性別 女仔
狀態 離線

P0啦喂;
SUP;)

summerwin (`☆夏↗)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
註冊 2009-11-17
用戶註冊天數 5245
用戶失蹤天數 4413
性別 男生
狀態 離線

講起咖哩飯...我e家好想食