論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 我唔識轉筆架~~~有冇人可以教下我呀????
tania717
高級會員

在線王勳章   服務勳章   發帖王勳章  
UID 26036
積分 1146
經驗 260
YK幣 1336
帖子 549
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5467
用戶失蹤天數 4946
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
我唔識轉筆架~~~有冇人可以教下我呀????

唔該~~~~仲有...你地唔think轉筆好難咩????

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6083
用戶失蹤天數 4124
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

我唔識玩花式但係平時上堂轉轉下都幾好玩-.-
又唔係話難- -...
初初轉果陣..令4秒跌一次落地-.-成日比miss鬧- -
之後轉左幾堂之後開始上手..而家都可以話轉得熟左..
玩花式要d手指好長先得{i think`}- -
我手指短- -唔得-.-

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
tania717
高級會員

在線王勳章   服務勳章   發帖王勳章  
UID 26036
積分 1146
經驗 260
YK幣 1336
帖子 549
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5467
用戶失蹤天數 4946
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

教下我plz

leechai4216
初級會員

UID 30894
積分 75
經驗 7
YK幣 124
帖子 8
精華 0
註冊 2009-10-30
用戶註冊天數 5284
用戶失蹤天數 4328
性別 男生
狀態 離線

最近5次評分記錄
-Marco`朗☆   2009-12-4 07:00 PM   經驗  -2   違規:你發表了無意義的文章!

leechai4216
初級會員

UID 30894
積分 75
經驗 7
YK幣 124
帖子 8
精華 0
註冊 2009-10-30
用戶註冊天數 5284
用戶失蹤天數 4328
性別 男生
狀態 離線

上youtube打中文轉筆教學

christymeimei (燒賣:D)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 19799
積分 1735
經驗 534
YK幣 1337
帖子 792
精華 0
註冊 2008-11-22
用戶註冊天數 5626
用戶失蹤天數 4489
性別 女仔
狀態 離線

慢慢轉下轉下就識嫁,
快嘅人練左差唔多一星期就識,(個人意見)
慢嘅人就要練差唔多一個月喇.(個人意見)
提醒:
要日日轉先得嫁:]
好似我咁練左兩個幾禮拜就識喇@v@
仲識三種花式添^^

s0541s0218
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 30751
積分 5129
經驗 1120
YK幣 2013
帖子 1866
精華 0
註冊 2009-10-23
用戶註冊天數 5291
用戶失蹤天數 1910
性別 男生
狀態 離線

youtube有教

kittymankitty
普通會員

UID 31579
積分 176
經驗 27
YK幣 103
帖子 54
精華 0
註冊 2009-12-5
用戶註冊天數 5248
用戶失蹤天數 5111
性別 女仔
狀態 離線

慢慢轉下轉下就識

ARGUMENTS
初級會員

UID 32187
積分 2
經驗 2
YK幣 102
帖子 1
精華 0
註冊 2010-1-5
用戶註冊天數 5218
用戶失蹤天數 5218
性別 男生
狀態 離線

我可以轉到去手背轉唔返返黎~_~

killerlove (心已死,不能再愛人了~~)
普通會員

在線王勳章  
UID 31677
積分 642
經驗 129
YK幣 443
帖子 396
精華 0
註冊 2009-12-11
用戶註冊天數 5242
用戶失蹤天數 5114
來自 人間煉獄
性別 男生
狀態 離線

我識,仲識玩花式

yu1236 (Sally)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 13974
積分 1528
經驗 447
YK幣 1484
帖子 730
精華 0
註冊 2008-7-24
用戶註冊天數 5747
用戶失蹤天數 3363
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-1-5 07:35 PM  資料 文集 短消息  910466818 leungoisze199719@ymail.com
要練多D,我練左成年先轉到

.*|▂遺憾我怎樣愛你★ ..."〞都不等於擁有你 "°﹉"●第一似分手要那麼恨,你知道自己做錯了嗎?
vincentyau
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 25911
積分 2283
經驗 827
YK幣 1594
帖子 1212
精華 0
註冊 2009-4-26
用戶註冊天數 5471
用戶失蹤天數 1304
性別 男生
狀態 離線

最緊要係手指不論盡﹗
食指、中指、尾指及無名指不論盡
跟著練下練下就得咗﹐
你就色轉筆啦﹗

h0_bi
初級會員

UID 32248
積分 94
經驗 55
YK幣 148
帖子 99
精華 0
註冊 2010-1-8
用戶註冊天數 5214
用戶失蹤天數 5212
來自 丫媽戈肚-..-
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-1-8 10:43 PM  資料 文集 短消息  858343981 scy56781@yahoo.com.hk
在這種芐c0mment`v_v
睇youtube

很想大聲說曖您-;
h0
在這跟您說-;
我曖您
v_v
samsamisqute
普通會員

UID 38178
積分 627
經驗 55
YK幣 169
帖子 57
精華 0
註冊 2010-11-16
用戶註冊天數 4902
用戶失蹤天數 4527
性別 男生
狀態 離線

我好廢
正係識25招同1招combo

火焰~ (BADBOY(Supersonic))
管理員
SONE <3

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   服務勳章  
UID 42668
積分 3205
經驗 794
YK幣 1864
帖子 2874
精華 0
註冊 2011-5-1
用戶註冊天數 4736
用戶失蹤天數 3998
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

我都係在youtube學的~
轉多D會know!!!