論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 真是一山還有一山高~加搞笑cs故事一篇
ace.chicken
普通會員

UID 28368
積分 180
經驗 35
YK幣 238
帖子 90
精華 0
註冊 2009-7-2
用戶註冊天數 5421
用戶失蹤天數 5394
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
真是一山還有一山高~加搞笑cs故事一篇

個頭(7月6日)更新左,呢頭冰狗同秒殺王(仁傑用個個)就出新hack la 真係一山還有一山高~
不過聽講秒殺王因為好多人"高調"使用外掛e家都玩埋收費....
真係佢地班pk想收錢都o甘多廢話....都唔名d人搞o甘多掛嚟做乜,唔識玩未自已訓練下自己技術lor,keep住用掛未等如一世都係廢人

先從簡單的戰場開始吧

再進入大陣仗

想不到在這裡也看到得雜耍

不會吧= ="……居然要我跟著上喔!

原來在這裡也搞這種關係……

我什麼都看不到……別來問我

這是我們的坐騎

偶爾玩玩遊戲台也不錯

這是他愛吃的零食

聽說警察好像裝備了新式重武器

我們重新“配置”了下裝備以應敵

終於~大戰一觸即發

我們用陰謀搞到了第一手敵人軍事要衝的情報

最後!我們獲勝了

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6190
用戶失蹤天數 112
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

你自己整?
好好笑

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
ace.chicken
普通會員

UID 28368
積分 180
經驗 35
YK幣 238
帖子 90
精華 0
註冊 2009-7-2
用戶註冊天數 5421
用戶失蹤天數 5394
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BennyChung 於 2009-7-7 04:55 PM 發表。 
你自己整?
好好笑

上網揾嘅

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6100
用戶失蹤天數 4141
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

笑死- -

拎住條蕉- -

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
ace.chicken
普通會員

UID 28368
積分 180
經驗 35
YK幣 238
帖子 90
精華 0
註冊 2009-7-2
用戶註冊天數 5421
用戶失蹤天數 5394
性別 男生
狀態 離線

如果有日有人問我會唔會改槍 我死都唔會,就算我會,我會改條蕉黎食左佢然後用蕉皮sin死你

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5754
用戶失蹤天數 5240
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

睇過.......

仲有其他  冇copy過黎...

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
ace.chicken
普通會員

UID 28368
積分 180
經驗 35
YK幣 238
帖子 90
精華 0
註冊 2009-7-2
用戶註冊天數 5421
用戶失蹤天數 5394
性別 男生
狀態 離線

最後個張唔鐘意唔post,同埋d圖係extra嘅,我topic都唔關事

nw1jo2sc4
初級會員

UID 26762
積分 55
經驗 8
YK幣 100
帖子 32
精華 0
註冊 2009-5-19
用戶註冊天數 5465
用戶失蹤天數 5404
性別 男生
狀態 離線

好好笑呀!!