論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: [極認真]如何下載youtube d片 [教學]
`乜叉.
高級會員

嘉許勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6174
用戶失蹤天數 5018
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[極認真]如何下載youtube d片 [教學]

1.
要搵你想下載嘅片....
我簡左呢條..
http://www.youtube.com/watch?v=o0l2G95G3L4

2.
之後入
http://www.kissyoutube.com/

3.
你將會見到個介面係咁....

4.

打入你條link..之後禁 go...
無耐你應該會見到好似咁...

5.
下列步驟需有Java 輔助先做到...
見到有download high quality
左面果個down完之後會變左flv檔
右面down之後會變左mp4

6.
簡番你想要嘅檔名,save係你想要嘅地方...

7.
等佢down完....

最近5次評分記錄
`乜囧.   2009-6-25 08:53 PM   經驗  +10   你的文章非常精彩,請再接再厲!
H0!   2009-6-25 07:59 PM   YK幣  +5   感謝你發表了自己原創的文章!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
H0! ([smile`=)
普通會員
[smiling`

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 13332
積分 6841
經驗 3121
YK幣 7193
帖子 3668
精華 1
註冊 2008-7-7
用戶註冊天數 5761
用戶失蹤天數 4921
來自 HK`
性別 女仔
狀態 離線

岩岩識左=]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6174
用戶失蹤天數 5018
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 H0! 於 2009-6-25 07:41 PM 發表。 
岩岩識左=]

係我開post之前- -?

普通會員
[smiling`

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 13332
積分 6841
經驗 3121
YK幣 7193
帖子 3668
精華 1
註冊 2008-7-7
用戶註冊天數 5761
用戶失蹤天數 4921
來自 HK`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜叉. 於 2009-6-25 07:42 PM 發表。 

係我開post之前- -?

唔係.我係睇完先識- -

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6174
用戶失蹤天數 5018
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 H0! 於 2009-6-25 07:53 PM 發表。 

唔係.我係睇完先識- -

俺的教學好成功喔

軍雞
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28086
積分 1628
經驗 304
YK幣 853
帖子 532
精華 0
註冊 2009-6-21
用戶註冊天數 5412
用戶失蹤天數 4647
性別 男生
狀態 離線

我想問下呢...

如果我禁左邊"Download" 的話...

可唔可以轉一轉個格式 =_=?!

我唔想要 flv檔 >_<

普通會員
[smiling`

UID 13332
積分 6841
經驗 3121
YK幣 7193
帖子 3668
精華 1
註冊 2008-7-7
用戶註冊天數 5761
用戶失蹤天數 4921
來自 HK`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜叉. 於 2009-6-25 07:56 PM 發表。 

俺的教學好成功喔

係!!!張圖好

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6174
用戶失蹤天數 5018
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 軍雞 於 2009-6-25 07:58 PM 發表。 
我想問下呢...

如果我禁左邊"Download" 的話...

可唔可以轉一轉個格式 =_=?!

我唔想要 flv檔 >_<

據知係唔得嘅...
你一定要down flv....
之後再轉檔

QUOTE:
原帖由 H0! 於 2009-6-25 07:58 PM 發表。

係!!!張圖好

唔係呀*v*

軍雞
普通會員

UID 28086
積分 1628
經驗 304
YK幣 853
帖子 532
精華 0
用戶註冊天數 5412
用戶失蹤天數 4647
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 `乜叉. 的帖子

um...小弟對電腦..." 唔係咁熟練 =3="

down左之後應該點轉檔 ><?

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6174
用戶失蹤天數 5018
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 軍雞 於 2009-6-25 08:17 PM 發表。 
um...小弟對電腦..." 唔係咁熟練 =3="

down左之後應該點轉檔 ><?

down番一個轉檔程式..
個網講果個係要收錢的...

軍雞
普通會員

UID 28086
積分 1628
經驗 304
YK幣 853
帖子 532
精華 0
用戶註冊天數 5412
用戶失蹤天數 4647
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 `乜叉. 的帖子

喔 -3-" 咁算啦 =_= flv檔都睇到 ><!

謝樓主分享 ^^

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6174
用戶失蹤天數 5018
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 軍雞 於 2009-6-25 08:19 PM 發表。 
喔 -3-" 咁算啦 =_= flv檔都睇到 ><!

謝樓主分享 ^^

記得之前有人放過轉檔程式..

http://forum.eyankit.com/search. ... mp;searchsubmit=yes

peterkam
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 16244
積分 2347
經驗 949
YK幣 6280
帖子 1511
精華 0
註冊 2008-9-13
用戶註冊天數 5694
用戶失蹤天數 3324
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 H0! 於 2009-6-25 07:41 PM 發表。 
岩岩識左=]

我都係呀

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6174
用戶失蹤天數 5018
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 peterkam 於 2009-6-25 08:21 PM 發表。 

我都係呀

係呀!?

peterkam
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 16244
積分 2347
經驗 949
YK幣 6280
帖子 1511
精華 0
註冊 2008-9-13
用戶註冊天數 5694
用戶失蹤天數 3324
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜叉. 於 2009-6-25 08:21 PM 發表。 

係呀!?

係呀