論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 又黎軟硬...
lavina34D
初級會員

UID 27064
積分 21
經驗 11
YK幣 122
帖子 14
精華 0
註冊 2009-5-26
用戶註冊天數 5442
用戶失蹤天數 5399
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
又黎軟硬...

廣告內套外賣制服佢地著得堅係型喎,岩岩睇返上期奶週仲有逐件衫褲逐樣物件介紹,其實唔好再搞換乜野公仔啦,剩係換哩套制服我估都大把人想換,特別係果條AAAA老牛,我聽過人講有人真係為左哩條老牛而入去做PART TIME呀~哈哈~~~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Ginto
普通會員

UID 19154
積分 116
經驗 43
YK幣 174
帖子 54
精華 0
註冊 2008-11-8
用戶註冊天數 5640
用戶失蹤天數 5305
性別 男生
狀態 離線

可能有d parttime妹賣著過未洗o既制服

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
lavina34D
初級會員

UID 27064
積分 21
經驗 11
YK幣 122
帖子 14
精華 0
用戶註冊天數 5442
用戶失蹤天數 5399
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Ginto 於 2009-6-20 12:49 AM 發表。 
可能有d parttime妹賣著過未洗o既制服

咁要去丫烏搵下了~~

lwcpaul
普通會員

UID 19617
積分 104
經驗 48
YK幣 198
帖子 63
精華 0
註冊 2008-11-17
用戶註冊天數 5631
用戶失蹤天數 5228
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 lavina34D 於 2009-6-19 09:33 AM 發表。 
廣告內套外賣制服佢地著得堅係型喎,岩岩睇返上期奶週仲有逐件衫褲逐樣物件介紹,其實唔好再搞換乜野公仔啦,剩係換哩套制服我估都大把人想換,特別係果條AAAA老牛,我聽過人講有人真係為左哩條老牛而入去做PART TIM ...

AAAA老牛過千一條
點俾你換呀
同埋D制服唔俾拎走架
咪傻啦

HairyCab
初級會員

UID 20049
積分 50
經驗 15
YK幣 135
帖子 29
精華 0
註冊 2008-11-26
用戶註冊天數 5623
用戶失蹤天數 5306
性別 女仔
狀態 離線

甘入去做一轉,攞完套衫就走人,甘仲好過份人工?

Ginto
普通會員

UID 19154
積分 116
經驗 43
YK幣 174
帖子 54
精華 0
註冊 2008-11-8
用戶註冊天數 5640
用戶失蹤天數 5305
性別 男生
狀態 離線

唔做邊會唔會收返o架?

多多
初級會員

UID 25720
積分 18
經驗 3
YK幣 117
帖子 14
精華 0
註冊 2009-4-21
用戶註冊天數 5477
用戶失蹤天數 5299
性別 女仔
狀態 離線

會唔會做夠一年又系你架? 但我鍾意麥麥送果狩喎,夠曬制服feel.
http://www.youtube.com/watch?v=myi7Qrf1tEc

西星
普通會員

UID 19291
積分 204
經驗 80
YK幣 291
帖子 117
精華 0
註冊 2008-11-10
用戶註冊天數 5638
用戶失蹤天數 5222
性別 男生
狀態 離線

HAHAHAHHAHAHAAHAHA

軟硬送外賣!!!!真係"塞驚無神恭喜你" 咩~~~XD

lavina34D
初級會員

UID 27064
積分 21
經驗 11
YK幣 122
帖子 14
精華 0
用戶註冊天數 5442
用戶失蹤天數 5399
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 lwcpaul 於 2009-6-24 02:05 AM 發表。 

AAAA老牛過千一條
點俾你換呀
同埋D制服唔俾拎走架
咪傻啦

閒時著出街威囉~~

西星
普通會員

UID 19291
積分 204
經驗 80
YK幣 291
帖子 117
精華 0
用戶註冊天數 5638
用戶失蹤天數 5222
性別 男生
狀態 離線

真係威????

我見EASON著左之後, 真係一個好入型入格O既外賣仔呀!!

鬼太郎
普通會員

UID 19723
積分 125
經驗 54
YK幣 213
帖子 78
精華 0
註冊 2008-11-20
用戶註冊天數 5629
用戶失蹤天數 5220
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 西星 於 2009-7-2 12:22 AM 發表。 
HAHAHAHHAHAHAAHAHA

軟硬送外賣!!!!真係"塞驚無神恭喜你" 咩~~~XD

我哋d貧民區, 佢地又點會送嚟吖!
仲要$60 先 free, 一個人點食呀..............

H0! ([smile`=)
普通會員
[smiling`

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 13332
積分 6841
經驗 3121
YK幣 7193
帖子 3668
精華 1
註冊 2008-7-7
用戶註冊天數 5765
用戶失蹤天數 4924
來自 HK`
性別 女仔
狀態 離線

錯區啦/

AAAA老牛係咩???

angelamama
初級會員

UID 27572
積分 60
經驗 21
YK幣 167
帖子 43
精華 0
註冊 2009-6-8
用戶註冊天數 5428
用戶失蹤天數 5220
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 西星 於 2009-7-8 02:27 AM 發表。 
真係威????

我見EASON著左之後, 真係一個好入型入格O既外賣仔呀!!

EASON送外賣好搞笑

lwcpaul
普通會員

UID 19617
積分 104
經驗 48
YK幣 198
帖子 63
精華 0
註冊 2008-11-17
用戶註冊天數 5631
用戶失蹤天數 5228
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 angelamama 於 2009-7-9 11:42 PM 發表。 

EASON送外賣好搞笑

我個FD真係見到EASON送外賣呀!!!

西星
普通會員

UID 19291
積分 204
經驗 80
YK幣 291
帖子 117
精華 0
用戶註冊天數 5638
用戶失蹤天數 5222
性別 男生
狀態 離線

今個星期 joey~~~我都留意下有無friend 中左先...
希望佢地會即場問joey 楊生d 野啦~~~:p

自由SAY 卡爾凱:what's up nigga