論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 燒魚學校手記-w-"
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4152
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
燒魚學校手記-w-"

之前我學發生左d好搞野既事...

所以想同大家分享下-x-

有睇要sup啊*v*

話說喺2009年3月26日....

早讀果陣...我地個班主任唔知無啦啦發咩癲鬧我地...

話我地班人心理變態[有冇搞錯!?我地又唔係中間分界!?]

仲話我地黑人憎..將自己既快樂建喺人地既痛苦身上...

總之一味鬧一味鬧....佢走左之後我地成班勁唔gur佢...

結果我地落左去訓導處投訴[話說我地個班主任都係訓導.我地搵果個係訓導主任*v*]

跟住結果唔知點....

跟住先好笑....就係喺聽日...我地班主任困lift*v*

我地成班大嗌好野~抵佢死之類既野....

跟住我好大聲咁講...部lift斷纜啦!!!!!

點知佢死唔去...仲好輕鬆咁行番入黎班房...

真係激死我.....

大家有咩感覺- -?

我就覺得明明係個別同學既錯[可能]

點解要喺早讀果陣對住全班講??

咁樣就會有好多無辜既人以為係自己既錯[好似我咁- -v]

搞到成班人唔開心..其實我覺得個班望任仲黑人憎啦..話我地/口\

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5766
用戶失蹤天數 5252
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2009-3-28 10:03 AM 發表。
跟住我好大聲咁講...部lift斷纜啦!!!!!

點知佢死唔去...仲好輕鬆咁行番入黎班房...

真係激死我.....

大家有咩感覺- -?

le d野事在人為...怪就怪你啊

做咩唔去整斷個纜!!!

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6313
用戶失蹤天數 3876
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

點解要喺早讀果陣對住全班講??<--因為佢無聊a_a

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4152
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #2 新齡 的帖子

點整啊-口-"

我都想去0v0

鬼姐姐:
佢真係好無聊的- -

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5766
用戶失蹤天數 5252
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

每個學校總有d kai kai地既老師.....算la...

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4152
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 新齡 的帖子

佢唔係kai....佢係成日發火鬧人....陏d就大大聲咁...

佢一大聲講野我比佢嚇親...

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6313
用戶失蹤天數 3876
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #6 燒魚 的帖子

諗番起我班主任- -"

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4152
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 w1ngYaN!` 的帖子

-_____________-

總之佢好得人驚- -

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6119
用戶失蹤天數 2953
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2009-3-28 10:25 AM 發表。 
諗番起我班主任- -"

話說小雅雅最近火氣好大~~

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5766
用戶失蹤天數 5252
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 燒魚 的帖子

我班主任都係咁....

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4152
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #10 新齡 的帖子

惡雞乸呀

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5766
用戶失蹤天數 5252
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 燒魚 的帖子

冇錯.....

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4152
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #12 新齡 的帖子

我班主任花名叫油雞-v-

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5766
用戶失蹤天數 5252
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 燒魚 的帖子

點解?????

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4152
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #14 新齡 的帖子

佢塊面超多油x[

又成隻惡雞乸咁-_____-

所以叫油雞- -v