論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [轉] 我系[校草]。* 但、我系[女仔]
18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
註冊 2010-11-9
用戶註冊天數 4910
用戶失蹤天數 4651
來自 你牙媽個肚=v=''
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
應該仲有嫁.....

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
媛仔 ([♥]`私は媛仔& ...)
普通會員

UID 32490
積分 156
經驗 8
YK幣 110
帖子 37
精華 0
註冊 2010-1-20
用戶註冊天數 5203
用戶失蹤天數 4838
性別 女仔
狀態 離線

咁奇特既?!應該唔係完左w0r.

[♥]          [愛,被愛,奉獻,索取,這就是愛的方式,我用扺中充滿的這份感情,為你效勞.]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
媛仔 ([♥]`私は媛仔& ...)
普通會員

UID 32490
積分 156
經驗 8
YK幣 110
帖子 37
精華 0
註冊 2010-1-20
用戶註冊天數 5203
用戶失蹤天數 4838
性別 女仔
狀態 離線

我上網搵到的.係睇返個時間樓主都係冇p0.
我就搵返黎俾大家睇.
相信你地睇到冇結局係好傷心既.
所以我要為世人出一分力xD

part79

“恩,前2年既飛機失事...”- 小渝
我終於都明喇...原来影系為我而離開架...?!
佢一直以為飛機失事,我已經死左...?大家都以為我死左...?!
太諷刺喇...呵呵,影...你好傻...點解要咁...?!
我博命冲走...我唔會相信你死左架...
我系唔會相信架...:
之後,我比車撞到...
撞車果一瞬間,我仿佛睇到影既身影...
佢系空中微笑咁向住我揮手...
我地终於可以一齊喇...
你要等我...影...

出事後...我失去晒所有記憶...
我連我自己系邊個都唔記得...
但系,我身邊多左幾個,我完全唔認識既朋友...
佢地...叫阿游...阿婷...小渝...
佢地同我講...我叫陳未希...
仲同我講左好多關於我以前既事
原来我曾經有個我好爱佢...而佢都好爱我既人...
叫阿影...
雖然,我唔知佢系邊個...
但系,每次我聽到佢個名...
我心入面都有小小既痛...!
我都唔知點解...
可惜,我始终都記唔起佢系邊個...
當我向佢地問起,咁果個阿影去左邊既時候...
每個人面上都出現悲傷既眼神...
亦都無人肯回答...我亦都無再追問...
大概可能系果個叫阿影既人變左心喇.....
幾年後,我遇到一個好爱我既男朋友...
之後...我地结左婚...
仲有2個可爱既细路...
我老公個名叫....

李樂影...

全劇终__________。

個結局真係好估唔到,不過後尾個個ah影係第二個人黎ga.
為ah希而死個個ah影係真係死左ga啦.
請各位別傷心v33v

[♥]          [愛,被愛,奉獻,索取,這就是愛的方式,我用扺中充滿的這份感情,為你效勞.]

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5109
用戶失蹤天數 3483
性別 女仔
狀態 離線

cm cm cm cm

晴天下的雨
初級會員

UID 40186
積分 64
經驗 6
YK幣 202
帖子 29
精華 0
註冊 2011-1-30
用戶註冊天數 4828
用戶失蹤天數 4812
性別 女仔
狀態 離線

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5358
用戶失蹤天數 3458
性別 女仔
狀態 離線

看完後......我有點不太明白,,,

[c=12]♥
[/c=5]