論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 壞男孩&乖女孩〈下集)
珊珊
普通會員

UID 21766
積分 123
經驗 30
YK幣 16
帖子 31
精華 0
註冊 2009-1-19
用戶註冊天數 5548
用戶失蹤天數 5535
來自 abc星球
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
壞男孩&乖女孩〈下集)

偉同小魚ge感情愈黎愈好.令D人好線慕....
可惜美好的永遠不長久....
小魚成日覺得頭痛...冇精神..

偉:[小魚.你最近點牙?成日面色蒼白...去睇下醫生la...]
小魚:[好吧..]
叮叮.....[徐小姐.你的身體檢驗報告出左黎.’麻煩伱去醫院攞報告...]
[哦!5該]
醫生:[徐小姐,e+我要同你ge病情,你要保持冷靜]
[你得左腦癌...可能得番1個月ge命,亦都可能得1日ge命]
[哦!5該醫生....]小魚攞左份報告沖左出醫院....在lay個時候,偉打電話黎...
[喂,小魚a..點牙,份報告點廣....]
[冇事牙!缺少維他命C姐]
[錦就好la.小魚你把聲聽起黎錦累ge..要5要我過黎車你番屋企a??]
[5洗Ia...我想行下...]
[錦好la..要照顧好身體牙...byebye..]
[byebye....]嘟嘟嘟....
第二日,[小魚,你做咩牙?成日精神好似好5好錦?]
[牙!5係牙.睇我行路幾有力....]
[到屋企la...5洗送Ia]

小魚在淩晨汁好左行李...林住去英國...

[u]叮噹叮噹....[係我牙.....偉....]
喀喳..[對門冇鎖ge...小魚,你在家嗎??...]
偉發現桌子上有信,寫著to:偉...仲有一條有小魚親手造ge頸鏈....
信寫着:

to:偉
偉,我得了腦癌,因為我不想你為我擔心.所以我沒告訴你...
現在我要去英國...我知到伱一定會追來..你不要跟來...
你放開我好嗎??我不值得你留戀的...
記住,伱一定要活下去...
不要浪費時間再去找我...你越去找我.我就躲得越遠
                                               2009年1月25日   
                                                                   小魚   字

偉睇到封信之後...沖出去追小魚..........
突然lay刻,一輛貨駛過.....呀!
在lay刻...小魚因為腦癌發展擴大...變左植物人
難道真是有缘嗎??
當小魚被送進醫院的時候..偉也同時被送進醫院....
緣份不由我們決定〃如果一天我們分開了.◆"只是代表我不適合你

待續~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜撚. (由河童進化而成的......)
普通會員
神~

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   壇主朋友勳章   服務勳章  
UID 591
積分 2035
經驗 625
YK幣 709
帖子 702
精華 0
註冊 2006-11-18
用戶註冊天數 6341
用戶失蹤天數 1304
來自 中國廚藝訓練學院(少林寺分店)
性別 男生
狀態 離線

發表於 2009-1-25 03:22 AM  資料 文集 短消息  我知!http://www.yahoo.com.hk  XD
好gag呀

雖則我也想
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
童憶
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   服務勳章  
UID 1815
積分 6869
經驗 1532
YK幣 10543
帖子 2909
精華 0
註冊 2007-3-17
用戶註冊天數 6222
用戶失蹤天數 3077
來自 過去
狀態 離線

有d慘

笨笨≧▽≦ (扒 -;;)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 20669
積分 1569
經驗 468
YK幣 2258
帖子 1368
精華 0
註冊 2008-12-13
用戶註冊天數 5585
用戶失蹤天數 4592
性別 女仔
狀態 離線

PO PO PO

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5088
用戶失蹤天數 3461
性別 女仔
狀態 離線

more more

陌生人;
普通會員

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   發帖王勳章  
UID 36133
積分 695
經驗 235
YK幣 789
帖子 674
精華 0
註冊 2010-8-29
用戶註冊天數 4961
用戶失蹤天數 4235
性別 女仔
狀態 離線

爆好睇!!