論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 勁舞
wwyy910 (☆犯錯小朋友☆((之前我係咁 ...)
普通會員

UID 12664
積分 124
經驗 56
YK幣 61
帖子 46
精華 0
註冊 2008-6-14
用戶註冊天數 5766
用戶失蹤天數 4714
來自 ☆香港**筲箕灣☆
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
勁舞

我想問勁舞團&熱舞街有d咩o既分別

勁舞which首歌係最難

tHx~~

之前有咩做錯O既地方,,,對唔住,,第日請多多提點喔~~   

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜叉.
高級會員

嘉許勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6156
用戶失蹤天數 5000
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

個名唔同囉~
2個冇咩分別...
大家都係玩鍵盤- -"

deadwood
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6094
用戶失蹤天數 4960
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-27 09:19 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
好難講勁舞邊首歌最難ga wor
你講緊咩模式先
個人同埋c4最難應該係190果首歌la"

《SIu魚》峰 (呀峰~^(00)^~)
普通會員

在線王勳章  
UID 12592
積分 956
經驗 244
YK幣 354
帖子 277
精華 0
註冊 2008-6-11
用戶註冊天數 5769
用戶失蹤天數 5195
來自 香港_慈雲山
性別 男生
狀態 離線

無咩分別- -"

《SIu魚》峰到 此 一 遊    一生只愛一人<牙恩>msn : [email protected]
__牙恩=] ( ♥火影忍者` ♥曉`)
普通會員

在線王勳章  
UID 12568
積分 740
經驗 223
YK幣 327
帖子 271
精華 0
註冊 2008-6-10
用戶註冊天數 5770
用戶失蹤天數 5533
來自 香港--->元朗*!
性別 女仔
狀態 離線

我覺得呢-v-
勁舞團d音效同3d效果好過熱舞街
*!'`(純粹個人感受)

aa1998aa
普通會員

UID 13746
積分 399
經驗 234
YK幣 468
帖子 212
精華 0
註冊 2008-7-19
用戶註冊天數 5732
用戶失蹤天數 5473
性別 男生
狀態 離線

唔唔,我想玩勁舞團