論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: *||]]北極星的眼淚 . ..* 為被強暴受害者重獲愛既感人著作﹉*想轉可以轉..
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6094
用戶失蹤天數 4961
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2008-6-20 01:29 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第48回..]

感情唔通真係會令到人心亂如MA?!
人真係永遠會錯落去?!
就係因為人類偷食禁果?!
所以本身我地可以享受1個開心..完全冇煩惱既我地..
唔通係E個人生要錯1次..傷1次?!
失去左..佢會番黎嗎?!
曾經擁有..但E家是否存在?!

係海灘附近1間普通餐廳..

小齊*好耐都未試過同你黎E道食野喇..
[苦笑..]

小潔*係..E道咁耐都未變過..依然咁普通..
[好懷念..眼角有點淚水!]

小齊*就係因為E道普通..所以我地好鐘意E道既風格..
唔會好似其他餐廳咁..用好多無關既野黎掩飾!
[拎起刀叉..準備用餐!]

小潔*E間餐廳..北極星的眼淚..
[講講下成個人定左係度..]

小齊*守護自己最愛既北極星的眼淚..
[講講下有D感同身受..]

小潔冇出聲..同小齊對望左1陣!
2個人對望果陣眼神..可以話..好深刻..好難忘..
2個人1直望..海浪同風隨住佢地1起漂過..
過左1陣..2人忍唔住..

小齊+小潔*係喇..
[大家都因尷尬..寧埋1邊..]

跟住落黎既時間..佢地都冇出過聲..
1都係用餐..但係心中都係想念對方..好想知道究竟對方諗緊D咩!
雖然係冇出任何1句說話..
但係佢地2個人都趁大家唔覺意既時候..
偶然望對方1眼..咁樣佢地已經好滿足!
唉..究竟小齊係愛邊個既呢?!
到E家都唔知道小潔同小齊係咩關係!XD
不過已經暗示左架喇..
我仲作緊!
改左名叫北極星的眼淚!^^

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
cicilee8899
普通會員

UID 6800
積分 874
經驗 337
YK幣 989
帖子 484
精華 0
註冊 2007-11-29
用戶註冊天數 5965
用戶失蹤天數 5274
性別 女仔
狀態 離線

睇得我眼都花曬

Q版http://www.unicotees.com/v1/storefront/index.jsp?shopID=3665
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6094
用戶失蹤天數 4961
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-29 02:31 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第49回..]

你地試過等人MA?!
我相信個個都有..
不過E 1個等..
係同你等1個普通人唔1樣..
E 1個等..
可能係關乎你1生?!
感情會隨著時間沖淡..
1個人都會隨著時間改變..長大..
時間究竟重唔重要?!
只係睇你自己在唔在乎時間..
等1個你最愛既人..你願意嗎?!

係小優間屋到..

小優心諗*究竟佢番黎架呢?!
[望望個鐘..]

小優心諗*唉..又會去咁耐既?!
[好灰咁DUCK低左個頭..]

小優心諗*究竟小潔係小齊既邊個?!
[又係度諗野..]

小優心諗*唔會係佢牙妹AR?!
[諗極都唔明..]

小優心諗*老死?!唉..可能啦..
[唔係好信..]

小優*唉..
[好灰..冇晒心機!]

E D咁既問題..
我相信有好多人都諗過..懷疑過..
但係你會相信MA?!
好多人都話愛1個人要信任對方..
但係如果真係遇到E D咁既難題既時候..
你會信任對方MA?!
你唔會去懷疑..佢同第3者之間究竟有冇關係?!
OR人類真係好情緒化..
世上有好多唔同人格既人..
人人諗既野可能唔同D啦..
不過我唔會信冇人諗過E 個問題..
我都唔會信E個世上既人冇煩惱?!
俾著如果你地係小優..你地會點做?!
喊?!逃避?!
好多人都試過..但係咁樣維持落去..得出黎既結果會係點?!

就係E個時候..小優個電話響起左..
究竟係邊個打黎架呢?!

E篇野我都打左好耐..諗得好耐..
好心人請回下我..留下CM!

waiwai
VIP會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1574
積分 13104
經驗 6747
YK幣 41244
帖子 8097
精華 0
註冊 2007-1-22
用戶註冊天數 6276
用戶失蹤天數 4920
性別 女仔
狀態 離線

原創嗎 ?

*~∼祈 求 留 住 這 眼 前 . . . 讓 感 覺 浪 漫 每 一  天°﹍\/\*
糖糖 (我愛我的KURURU;])
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   長期在線獎章  
UID 3946
積分 4928
經驗 1238
YK幣 10948
帖子 1081
精華 0
註冊 2007-8-22
用戶註冊天數 6064
用戶失蹤天數 1774
性別 女仔
狀態 離線

快p0啦
@__________________________________@''

kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
註冊 2007-10-2
用戶註冊天數 6023
用戶失蹤天數 4667
性別 女仔
狀態 離線

快p0啦

平淡的愛情 像沒有汽的汽水 我竟然〥愛上一個花心的你  唔知呢d係咪叫緣份
高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6094
用戶失蹤天數 4961
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-2 02:22 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
回覆 #79 waiwai 的帖子

waiwai-  -''
我轉ga-33333-'

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6094
用戶失蹤天數 4961
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-2 02:23 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
電話只係用黎同人傾計..用黎溝通既物質..
當你好掛住1個人既時候..
你會每1刻都睇下個電話..
睇下佢有冇SD SMS俾你..
但係你自己又唔敢打俾佢..
又驚佢覺得你煩..
但係當佢整日冇打電話俾你既時候..
你個心總會有種酸既感覺..
有時我真係會覺得人真係好神奇..
醫生只可以醫病..
心臟病..高血壓..但係心病就醫唔到!
有時我會問牙媽..
點解老師可以俾我地睇到晒我地人類裡面有咩器官..
但係又睇唔透我地個心諗咩..
點解感受唔到我地果種感受..
不過佢最後都冇出到聲..只係笑1笑..
直到某1日..當我鐘意1個人既時候..
終於明白到..感覺..
要係自己既靈魂先會感覺到..
但係我寧願我冇學會試愛..
因為人會死..會分離..

小優好快咁接左個電話..
因為佢覺得係小齊打黎..

小優*喂..
[好開心..以為係小齊打黎..]

小晴*喂..小優牙..係我牙!
[好開心..]

小優*係你牙..小晴..
[苦笑..等左咁耐..到頭黎只係自己傻!]

小晴*係喇..你E家得唔得閒牙?!
[微笑..]

小優*哦..都得既!
[望望小珠都係度做功課..]

小晴*咁1陣係你屋企留下見啦!
[講完就收左線..]

小優*唉..
[CUT左線..好唔開心咁訓左落沙發到!]

小優心諗*又話會著緊我?!又話會無時無刻都陪我..
到頭黎究竟係玩我..定係只係用黎哄我?!
[嬲緊..忍唔住流淚..]

1個人去到極限..
就會發晒DIN..好激氣..
我睇過好多人作既愛情故仔..
好多都係HAPPY ENDING..
但係事實上有冇咁巧合既答案?!
永遠既童話..只係1個故仔..事實上根本冇人能夠做到..
除非有奇蹟出現啦..不過都少喇!

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6094
用戶失蹤天數 4961
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-2 02:24 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第51回..]

感情事..點解人人都會有..
有冇發覺我地細個果陣時好天真..
經常將鐘意..好感..同愛搞亂晒?!
哈..我寧願我好似以前細個咁..
我寧願搞亂晒佢..起碼唔會好似E家咁辛苦..
因為要人嗌我笑..我先識笑..
如果比著以前..我好易笑..好傻..
因為果陣時既我未接觸過愛..
人人都會覺得細路仔好得意..
講真..我覺得佢地得意唔係個樣..係佢地既天真..
冇煩惱..冇憂愁..只要有得玩就得..
可能人開始大..1年就咁過左去..
你地又拍左幾多次拖?!
拍拖係為左咩?!
其實神創造男女係E個世上..
最終目的OR佢既計劃究竟係為左咩?!
雖然我地唔完美..
但係耶穌已經用佢既血洗淨左我地身上令人討厭既罪惡..
我諗會有1個人知道我地心中既感受..就係神!
點解?!因為係佢創造我地出黎..
我地既樣貌..身體都係佢親手造出黎..什至我地既人格..
可能有D人唔信有神既存在..只有自己既世界..
不過就算你信唔信都好..神都會永遠係你身邊守護你..作為你既守護者!
但係點解E個世上有咁多意外發生?!
點解要我地痛得咁深?!
點解有咁多不幸既事發生係我身上?!
E D問題我地都經常諗..

係某1個公園到..

小千*過埋今日..聽日就要番學喇!
[打左小剛個頭1野..]

小千*你有咩感受呢?!
[扮傻..笑!]

小剛*冇話咩感受..
[仲係好COOL..心中仲係放唔低!]

小千*車..
[扮嬲..]

小剛冇認到佢..

小千*唔采你牙..哼!
[走左去..]

小剛*喂..
[追左過去小千到..捉實小千隻手!]

小千將成樽水潑落去小剛到..

小千*不如我地分手啦..
[眼紅紅..THING開左小剛隻手!]

當1個人無法忍受既時候..
你地會點做?!

kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
用戶註冊天數 6023
用戶失蹤天數 4667
性別 女仔
狀態 離線

快p0啦

平淡的愛情 像沒有汽的汽水 我竟然〥愛上一個花心的你  唔知呢d係咪叫緣份
kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
用戶註冊天數 6023
用戶失蹤天數 4667
性別 女仔
狀態 離線

p0快點la   

好想知道個結局是點呀???

violin123
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章  
UID 10442
積分 1686
經驗 650
YK幣 1490
帖子 676
精華 0
註冊 2008-3-20
用戶註冊天數 5852
用戶失蹤天數 4244
來自 香港某一忽
性別 女仔
狀態 離線

看了結局了~

stitch7718
初級會員

UID 24857
積分 14
經驗 1
YK幣 106
帖子 6
精華 0
註冊 2009-3-28
用戶註冊天數 5479
用戶失蹤天數 5479
性別 女仔
狀態 離線

真係好好好好好睇呀,係我睇過最好睇既故事~快d有大結局啦~快d快d快d快~~但係點解有人話睇左大結局既!??係咪係第2到呀~~係邊先快d講!~~好睇
                                                                                                                           by:雪兒
記得啦

stitch7718
初級會員

UID 24857
積分 14
經驗 1
YK幣 106
帖子 6
精華 0
註冊 2009-3-28
用戶註冊天數 5479
用戶失蹤天數 5479
性別 女仔
狀態 離線

快d po呀

雪兒x永恆之戀
初級會員

UID 24881
積分 29
經驗 -1
YK幣 114
帖子 14
精華 0
註冊 2009-3-29
用戶註冊天數 5479
用戶失蹤天數 5453
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

爆好睇囉~係我睇過最好睇既!!快d po埋佢啦~快d啦~好想 睇呀~個結局唔知係點嫁呢??v______________________v

能不能放下所有野 x 找尋愛的足跡