論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: *||]]北極星的眼淚 . ..* 為被強暴受害者重獲愛既感人著作﹉*想轉可以轉..
護士=]
普通會員

UID 11439
積分 131
經驗 35
YK幣 159
帖子 33
精華 0
註冊 2008-4-18
用戶註冊天數 5852
用戶失蹤天數 5735
來自 媽媽的肚子@v@
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
supp0rt y0u!!``
快D p0st~~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
懶訓豬yan
普通會員

UID 12344
積分 407
經驗 205
YK幣 1228
帖子 197
精華 0
註冊 2008-5-31
用戶註冊天數 5809
用戶失蹤天數 5788
性別 女仔
狀態 離線

老公作得好-33333333333333333-努力^_^

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
愛x恨 (熊貓安安=])
普通會員

UID 11219
積分 125
經驗 71
YK幣 149
帖子 37
精華 0
註冊 2008-4-11
用戶註冊天數 5859
用戶失蹤天數 5576
來自 鏡子中的我
性別 女仔
狀態 離線

記住我要睇到邊到。﹏。
30分要0ff了...
下次再睇=]
加油喔!!

HaPPy>0<
護士=]
普通會員

UID 11439
積分 131
經驗 35
YK幣 159
帖子 33
精華 0
註冊 2008-4-18
用戶註冊天數 5852
用戶失蹤天數 5735
來自 媽媽的肚子@v@
性別 女仔
狀態 離線

快d再post la ><

`乜名.
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 11658
積分 7017
經驗 3154
YK幣 8695
帖子 3968
精華 0
註冊 2008-4-30
用戶註冊天數 5840
用戶失蹤天數 4771
性別 男生
狀態 離線

係咪無架啦- -?

●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-8 01:06 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第17回..]

過左幾個禮拜..小優都係咁番學..
1日比起1日俾人蝦得好犀利..好多人都好人都唔鐘意佢!!連男仔都係AR!!
但係又唔知點解喎!!不過小優佢冇放棄過讀書既生活..因為仲有小晴同埋小齊幫佢!!
今日係星期日..小優今日好得閒..又唔駛番工!!所以就帶左小珠出街玩喇..

小珠*嘻嘻..
[係度蕩緊千秋AR!!]

小珠*哈哈!!好高AR..我E家好似小飛俠AR!!
[好天真咁笑..]

小優*小飛俠!!小飛俠E家黎喇!!哈..
[從小珠後面推佢..好開心!!]

過左1陣之後..

小優*睇下你AR..玩到DIN晒!!流埋汗TIM喇..
[用紙巾幫小珠未汗..笑!!]

小珠*嘻!!我仲未玩夠架!!
[成塊臉都紅晒..]

小珠*不過我E家真係好肚餓..同埋好口喝AR!!
[摸著自己既肚仔..嘟嘴咁講!!好可愛AR..]

黎到1間COFFEE SHOP..

小珠*唔該我想要1件CHEESE CAKE..仲要1枝波子汽水AR!!唔該..
[好開心..]

侍應*哦!!仲要唔要其他野咁呢..
[覺得小珠佢好得意..笑!!問小優..]

小優*唔駛喇..唔該!!
[摸摸小珠個頭..好NICE咁笑!!]

侍應*哦!!咁好啦..MA煩你地等等下..
[笑..]

小珠*家姐..點解你唔嗌野食既!!
[訓左係小優度..]

小優*因為..因為家姐唔肚餓囉!!
[唔知點講好..傻笑!!攬住左小珠..]

侍應*黎左喇..
[拎左D野放左係張枱到就走左人喇..]

小珠*家姐..你都食AR!!
[切左件蛋糕俾小優..]

小優*哦!!我餵你食AR..牙!!
[餵左小珠食幾啖..]

過左1陣..

小珠*家姐..我好急AR!!
[細細聲咁講..]

小優*好啦!!我帶你去廁所啦..
[抱著小珠入左廁所..]

小優*喇..家姐都想去廁所..1陣係廁所門口等..唔好走AR!!知MA..
[摸摸小珠塊臉..笑!!]

小珠*哦!!
[入左廁所..]

小優去完廁所之後..

小優*小珠..
[見到門口唔見小珠..]

小優*小珠..究竟你係邊AR!!
[嚇到驚..好激動!!]

高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-8 01:06 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第18回..]

小優*小珠!!你頭先去左邊AR..你想嚇死家姐咩!!
[喊左出黎..攬得小珠好實..]

小珠*家姐..我知家姐你冇食過野..1定好肚餓..
[喊埋出黎..]

小珠*所以..小珠咪黎E度買D餅餅俾你食囉!!
[拎左袋餅俾小優!!]

小優*正1優豬黎架!!家姐番到屋企沖杯面食咪得囉!!
[摸摸小珠個頭..]

小珠*但係..但係..你成日都食杯面!!老師話冇益架!!
[好激動..]

小珠*我唔想你日日都沖杯面食..我就咁自私去食D好食既野!!
[喊..]

小優*小珠..
[呆左係度..]

小珠*家姐..我就黎11歲架喇!!
[未左自己D眼淚..]

小珠*我見到你為左我咁辛苦..我..
[講講下俾小優攬住左..]

小優*小珠..無論點樣都好..你唔雖要知道家姐有幾辛苦..
[摸住小珠個頭..眼水不停咁流下..]

小優*我剩係想你健康..讀好你D書..咁家姐就會好開心!!
[望1望小珠..]

小優*知道MA..
[對住小珠笑1笑..]

小珠*家姐!!
[攬住小優係咁喊!!]

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

[第19回..]

話咁快又過左2日假期喇..讀書生涯又要開始!!
不過點都好..為左小珠..捱少少苦都唔緊要啦!!
話事話AR..我覺得今日既氣氛好怪..就係E個時候..

小剛*小優..
[拍1拍我個搏頭..]

小優*下..
[好驚..好驚小千會誤會!!想走..]

小剛*小優..你做咩牙!!
[捉住左我隻手..]

小優*我冇事牙!!
[THING開左小剛隻手..]

小剛*我有D野想同你講..
[好認真..其實係扮出黎架咋!!]

小優*我冇時間聽你講..
[唔知點解會停左係度..想走出去搵小晴!!]

小剛*我講完之後再唔會再煩你!!
[好肯定..]

小優*好!!你講..
[拎番轉頭..望1望小剛!!點知小剛KISS左小優1啖..小優成塊臉都紅晒!!]

小剛*小優..我知道你唔會接受我..但係我真係好想同你講1次..
[好深情既望住小優..]

小剛*我鐘意你!!
[摸摸小優塊臉..]

咁岩..

小晴*小優!!
[正想入黎..]

小剛*我講就係咁多..如果你肯接受我..1陣就係XX公園..我會等你..1直等到你為止!!
[好快咁講完..之後就走左堂!!]

小優*喂..
[嗌..]

小晴*小優..做咩!!
[覺得小優好似有D野咁..]

小優*冇野牙..
[笑..]

小晴*係咩..番埋位LOR!!
[拖住左我隻手黎行..]

小優心諗*究竟我去唔去好呢..
[好迷茫..]

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-8 01:07 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第20回..]

今日我總係度諗..我究竟去唔去好呢!!
我望著小剛個位..不停咁發呆..
去好..定唔去好..
去..我又驚小千誤會!!
唔去..我又驚佢嬲我!!
哎呀!!我唔會鐘意佢牙..1定冇可能GA!!唔可以再諗..
直到放學..

小晴*小優!!
[大嗌..]

小優*下..去好定唔去好呢!!
[諗諗下UP埋出黎..]

小晴*咩去好定唔去好牙..
[摸摸小優個額頭..]

小晴*你係咪今朝未食藥AR!!個頭咁興既..
[有D開玩笑..但係講出黎好似好認真咁!!]

小優*係..係咩!!
[傻笑..]

小優*話事話AR..點解班房除左我同你之外..冇晒人既!!
[摸摸自己個頭..傻笑..]

小晴*小姐..E家幾點AR!!
[拎左個錶出黎俾小優睇..]

小優*3點鐘囉!!
[好認真..]

小晴*咪就係囉!!走啦..
[拖住左我隻手走左出門口..]

小優*喂!!
[差D行都行唔隱AR!!]

番到屋企之後..
我總係係度諗..我究竟去唔去好呢..
但係我又望到小珠係度好乖咁專注咁溫緊書..
為左小珠既未來..我決定今晚開OT搵多$供小珠讀書!!

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-8 01:07 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第21回..]

小優*E度收你70蚊啦..
[總係諗緊小剛同佢講緊既事..好冇心情!!]

小優*收你100蚊..找番30蚊俾你..
[冇留意到自己找幾$..點知找多左10蚊!!]

小齊*你找多左喎!!
[拎番張10蚊紙出黎..]

小優掛住諗..聽唔到小齊講既野..

小齊*小優!!
[大嗌..]

小優*下..小..小齊!!
[勉強笑左1笑..]

開完工之後..

小齊*你今日究竟搞咩架!!
[拎左枝可樂俾小優..]

小優*下..冇野牙!!
[睇得出有野啦..仲係度笑!!]

小齊*係咩..我唔信!!飲啦..
[笑..]

小優*哦!!
[拎左枝可樂飲..望1望個天..]

小齊*E家落緊雨喎..你有冇帶姐AR!!
[飲緊野..]

小優*下..咁E家幾點AR!!
[唔知點解個心好著緊小剛..]

小齊*晚上9時15分!!
[好肯定..]

小優*咩話!!
[咩都唔理..衝左出去..]

小齊*喂!!
[嗌..]

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

[第22回..]

我跑AR跑..我不停咁向前衝!!
唔知小剛佢會唔會企住係度等我呢..定係走左呢..
但係如果我E家唔去搵佢..萬1佢真係等緊我..
咁佢咪會淋病..點解我會咁緊張佢架!!冇可能架!!
唉..算啦!!搵左佢先算..

小優*就係E度喇..
[跑到就黎冇氣..成件3都濕晒..]

小剛*你終於黎喇..
[從後面嗌我..]

小優*小剛..
[1拎轉後面..就俾小剛攬住左..]

小剛*你知唔知我等得你好辛苦AR!!
[攬我小優好實..睇黎佢今次唔係扮野架喎..但係小優你都要小心D牙!!]

小優*點解你要咁傻..明知E家落大雨都仲要係E度等..會病架!!
[感動..]

小剛*你知就好啦..咁又要我等!!
[對住小優笑..]

小優*因為..
[對小剛有種感覺..都係又唔算鐘意..又好似鐘意佢既感覺..總之就好怪既感覺啦!!]

小剛*做我女朋友AR..可以嗎!!
[捉住左小優隻手..]

係E個情況下..我應該點CHOOSE!!
如果我CHOOSE左佢..我就會冇左小晴E個好朋友..而我就會成為第3者!!
但係如果唔CHOOSE..可能我會HURT左小剛..
所以我決定..

小優*我..
[推開左小剛..]

係E個時候..

小齊*小優!!
[走左過黎想拎把姐俾小優..但係俾佢見到小剛..佢好憎小剛!!]

小優*小..小齊!!
[見到小齊佢地咁..有D驚!!]

小齊*跟我走..
[拖住左小優諗住走..]

小剛*唔得!!
[捉住左我另1隻手..]

小優*小剛..
[望1望小剛..]

我地3個人1齊對望..究竟我應該點做!!

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-8 01:08 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第22回..]

小優*我..
[唔知點好..2個鐘意佢既人都捉住左佢隻手..究竟應該點CHOOSE..我唔想傷害其中1個人!!]

小齊*小優..你跟我走啦!!佢玩你架咋..我唔想你受到傷害!!
[好認真..捉得小優隻手好實..]

小剛*你又係度講咩牙!!小優你唔好信佢AR!!你知我有幾愛你架..
[同樣好認真..但有少少唔訓氣..捉得小優隻手仲實!!]

小齊*小優你聽我講啦..E D咁既人你認為佢會真心咩!!
[啤左小剛1眼..]

小剛*你走黎做咩姐!!你都唔係鐘意小優架啦..理得我地咩!!
[好唔鉅!!]

小齊*我係鐘意小優AR!!
[好MAN牙!!]

小優*小齊..
[臉紅..估唔到小齊真係會鐘意左佢..]

小齊*就係咁..小優我真係唔想你離開我..我真係好想你留係我身邊!!
[好深情..]

小優*我..
[唔知講咩好..只知個心跳得好快!!]

小剛*小優..唔通你真係冇鐘意過我!!
[心痛..係扮出黎架咋!!]

小優*小剛..
[見到小剛咁..佢個心有D難受!!]

小齊*你唔好扮野啦!!
[好惡..]

小剛*我冇牙!!我真係好鐘意小優佢架!!
[扮到好堅決咁..]

小齊*我問你..你同過幾多個女仔上過床AR!!你答我..
[好嬲..]

小剛*我..
[1時間答唔出口..]

小齊*答唔出口喇咩..咩你之前唔係好好串架咩!!
[勁惡..]

小優*小剛..我睇錯左你喇..
[心淡..]

小齊*我唔會好似你咁..咁花心..1見到令女就問人做唔做佢條女!!
[指住街上果D飛女..]

小齊*我話你知我鐘意佢..
[拎起小優隻手..]

小齊*唔係因為佢個樣..而係佢既心地..唔會好似某D女仔咁..佢地好假!!仲好姣..
[望1望小優..]

小優*小齊..
[眼淺既小優突然流左佢1生人為第1個男仔而流既眼淚..]

小齊*所以我希望你唔好再搞小優!!
[拖住小優走左去..]

小優同小齊走左之後..
小剛呆左係度..無啦啦坐左落地下!!

小剛*XX齊..你睇住黎啦!!我係唔會俾你得到小優架!!
[好灰..但有D殺氣!!]

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-8 01:08 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第23回..]

小齊拖住我係咁跑..
我嗌佢..佢冇認到我..
只係不停咁拖住我向前衝..
我已經跑到就黎冇晒氣喇..終於停低左..

小優*你想跑死人咩..
[係咁喘氣..]

小齊心諗..究竟我係咪鐘意佢..
[好迷茫..]

小優*你冇事AR MA..
[覺得小齊好似有D唔妥..]

小齊*我..冇野AR..
[好COOL..]

小優*喇..俾你架!!
[從自己既袋拎左枝水俾小齊..對住小齊笑!!]

小齊心諗*佢真係好似小潔..
[望住小優眼都唔眨下..拎左枝水!!]

小優*你..你做咩AR!!
[臉紅..]

小齊*你鐘唔鐘意我..
[好激動..]

小優*我..
[心唔知點解跳得好快..點答好呢!!]

小優*其實我..
[小齊捉得佢隻手好實..令到佢心跳跳得更加快!!]

小優*其實..我真係好鐘意你架!!
[合埋眼唔敢望小齊..大嗌!!]

小齊冇出到聲..只係望住小優..
當然小優都望住小齊..2個人塊臉愈黎愈接近..就咁KISS左落去!!
係E場大雨下既戀人真係好恩愛..但係唔知佢地第時仲可唔可以再咁落去呢!!XD

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

[第24回..]

小優*送到我E度就得喇..
[笑..正想走..]

小齊*唔好走..
[從小優後面攬住左佢..]

小珠*家姐!!點解你..
[無啦啦由屋企走左出黎走廊..]

小優+小齊*嘻嘻!!
[即刻縮番開..對住大家笑..]

小珠*哦!!E位哥哥係邊個黎架!!
[奸笑..]

小優*衰妹..你唔係話你好肚餓架咩!!
[同左小齊打左個眼色..同小珠入左去..]

小珠心諗..咩我有話我肚餓咩!!
[無奈..]

小齊都笑左1笑入左小優間屋..

小優*你地等等啦!!
[入左去廚房..]

小珠*唉..
[無奈..]

小齊*你就係小優既妹妹..
[對住小珠笑..]

小珠*係AR!!我叫小珠牙..
[笑..]

小齊*哦..我叫小齊..你可以叫我做小齊哥哥!!
[拎左隻手出黎..微笑!!]

小珠*嘻..
[同小齊握1握手..]

小齊*E個係我電話..
[用左枝筆寫左個電話..]

小齊*因為你家姐要留工冇時間睇住你..所以你有咩事可以打黎搵我!!
[笑..]

小珠*哦..
[笑..]

小珠心諗*其實小齊哥哥都幾好AR!!家姐果然冇CHOOSE錯!!
[笑1笑..]

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6123
用戶失蹤天數 4989
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-8 01:09 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
[第25回..]

話咁快1個星期又過左喇!!
E段時間我真係好開心..
因為可以同到小齊日日1齊番學同放學..
話事話AR..自從同左小齊1齊果2日後..小剛都冇番過學..唔知佢會點呢!!
唔得!!我唔可以再諗佢架喇..

小晴*小優..咪再係度發白日夢啦!!
[奸笑..]

小優*下..你講咩AR!!
[傻笑..]

小晴*你岩岩講果D野..我聽得清清楚楚..HEHE!!
[奸笑..]

小優*下..我講咩..
[我都冇講過野..]

小晴*好!!我問你..你鐘意小剛..定係..
[開始認真番..DUCK低個頭!!]

小晴*小齊AR!!
[好認真咁托番起個頭..]

小優*我..
[想講野果陣時..]

小齊*小優!!
[E家小息緊..所以過左黎搵小優!!]

小優*小齊..
[笑左1笑..]

小齊*E..小晴!!
[望左小晴1眼..笑!!]

小晴*我都係走先喇..
[唔知開心好..定唔開心好!!走左人..]

小優*小晴..
[唔知點解我覺得小晴好似有D野咁..但係又唔肯同我講..點解!!]

原來仲有1個人望到佢地E1幕..但係唔知會係邊個呢!!XD