論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 識唔識轉筆.___.V  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
--*~okay識
  161 (50.79%)
--*~識.....okay勁
  59 (18.61%)
--*~唔識
  72 (22.71%)
--*~咩叫轉筆牙?(下....感都唔知- -)
  9 (2.84%)
--*~超勁(*V*)
  16 (5.05%)

標題: 識唔識轉筆.___.V
kenneth211 (幹.細胞)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章  
UID 37877
積分 6395
經驗 435
YK幣 1434
帖子 1244
精華 0
註冊 2010-11-6
用戶註冊天數 4891
用戶失蹤天數 1051
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
唔識,但我識轉硬幣

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
火焰~ (BADBOY(Supersonic))
管理員
SONE <3

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   服務勳章  
UID 42668
積分 3205
經驗 794
YK幣 1864
帖子 2874
精華 0
註冊 2011-5-1
用戶註冊天數 4715
用戶失蹤天數 3977
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

okay識.......
我識幾招...

不過我d同學仲勁!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
onman2009 (CD-ROM)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 39155
積分 844
經驗 28
YK幣 39
帖子 171
精華 0
註冊 2010-12-23
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 1385
性別 男生
狀態 離線

我連最basic既果一招都做唔到 好少機會成功

williamyii77
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 37006
積分 1466
經驗 244
YK幣 1729
帖子 857
精華 0
註冊 2010-10-3
用戶註冊天數 4925
用戶失蹤天數 4296
性別 男生
狀態 離線

--*~okay識~~~~~~~~

銀月•祐
普通會員

UID 43105
積分 100
經驗 27
YK幣 102
帖子 47
精華 0
註冊 2011-6-1
用戶註冊天數 4684
用戶失蹤天數 4666
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

識~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ok勁~~~~

和他一起的日子   甜蜜
和你一起的日子   愉快
wasdjkwasdjk
普通會員

UID 41210
積分 488
經驗 111
YK幣 415
帖子 132
精華 0
註冊 2011-3-10
用戶註冊天數 4767
用戶失蹤天數 4541
性別 女仔
狀態 離線

okay識la= =

davidlee1235
普通會員

UID 39787
積分 1628
經驗 304
YK幣 738
帖子 1446
精華 0
註冊 2011-1-16
用戶註冊天數 4821
用戶失蹤天數 3625
性別 男生
狀態 離線

我好廢,唔係幾識轉

東城@Brian (東城)
普通會員

UID 43254
積分 407
經驗 33
YK幣 410
帖子 416
精華 0
註冊 2011-6-16
用戶註冊天數 4669
用戶失蹤天數 4349
來自 石頭爆出
性別 男生
狀態 離線

我識識地啦,一d都唔勁

barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
註冊 2010-12-1
用戶註冊天數 4866
用戶失蹤天數 2340
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

回覆 #713 東城@Brian 的帖子

串到你呀,你係學校轉到乜咁

東城@Brian (東城)
普通會員

UID 43254
積分 407
經驗 33
YK幣 410
帖子 416
精華 0
註冊 2011-6-16
用戶註冊天數 4669
用戶失蹤天數 4349
來自 石頭爆出
性別 男生
狀態 離線

回覆 #714 barickcyli 的帖子

響你地眼中好似好勁,但出到去人地戈D神手會話我新手...(我都算新手)

葉吻 (毒.傲笑)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 43562
積分 781
經驗 154
YK幣 1144
帖子 510
精華 0
註冊 2011-7-15
用戶註冊天數 4641
用戶失蹤天數 4590
來自 雙子座
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-7-27 05:13 PM  資料 文集 短消息  prudencewai123@yahoo.com.hk
我對你地泥講...
我係連枝筆都唔識拎的說...
我唔識轉筆嫁

其實....我真係男仔泥....
POS
普通會員

UID 43378
積分 224
經驗 111
YK幣 429
帖子 229
精華 0
註冊 2011-6-29
用戶註冊天數 4657
用戶失蹤天數 4594
性別 女仔
狀態 離線

唔識哦‘’‘’‘’‘’‘’

kid91a16
普通會員

在線王勳章  
UID 36189
積分 1370
經驗 400
YK幣 832
帖子 447
精華 0
註冊 2010-8-31
用戶註冊天數 4959
用戶失蹤天數 3567
性別 男生
狀態 離線

我只會轉筆的一些皮毛

槍=]
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 42937
積分 4540
經驗 1772
YK幣 2417
帖子 473
精華 0
註冊 2011-5-15
用戶註冊天數 4701
用戶失蹤天數 1262
性別 男生
狀態 離線

okay識...
識兩三招啦..

siuwai516
普通會員

UID 43967
積分 296
經驗 52
YK幣 302
帖子 82
精華 0
註冊 2011-8-16
用戶註冊天數 4608
用戶失蹤天數 4319
性別 男生
狀態 離線

我好垃圾嫁