論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如發現任何違規文章,請按文章右下角的 [報告] 按鈕,通知論壇管理人員,為建立美好論壇出一分力。

標題: 我睇過最好笑的笑話:)
天樂仔仔
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3041
來自 ﹏帝國軍○[天.下]我唔食飯就
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
我睇過最好笑的笑話:)

有一日,小明同小強一齊玩,但係佢地諗唔到有d咩好玩。小明諗到喇,佢地捉左兩條四腳蛇,又整左條賽道,要爬過一個牆,邊個快d就有1個yoyo送比佢。一開始,佢地就,小強領先了,但係佢係爬牆時摔了下來,接著小明佢又係爬牆時摔了下來,點解呢??

最近5次評分記錄
admin   2008-1-4 04:15 PM   YK幣  +20   
admin   2008-1-4 04:15 PM   經驗  +20   
johnny19931993   2008-1-4 10:31 AM   YK幣  -20   惡意中傷●siu_y_an§
johnny19931993   2008-1-4 10:31 AM   經驗  -20   惡意中傷●siu_y_an§

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
天樂仔仔
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3041
性別 男生
狀態 離線

係比賽

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
天樂仔仔
普通會員

UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3041
性別 男生
狀態 離線

答案係佢條四腳蛇佢係爬牆時摔了下來,小明條四腳蛇佢係度拍手掌,所以小明條四腳蛇摔了下來

天樂仔仔
普通會員

UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3041
性別 男生
狀態 離線

冇人回

最近5次評分記錄
raffy09   2008-1-12 07:18 PM   經驗  -1   違規:你在論壇內惡意灌水!
●siu_y_an§   2008-1-3 10:37 PM   經驗  -2   連回 = =

天樂仔仔
普通會員

UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3041
性別 男生
狀態 離線

好慘呀 今日咩日子呀

最近5次評分記錄
raffy09   2008-1-5 08:09 PM   經驗  -2   違規:你在論壇內惡意灌水!
●siu_y_an§   2008-1-3 10:37 PM   經驗  -2   違規:你在論壇內惡意灌水!

天樂仔仔
普通會員

UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3041
性別 男生
狀態 離線

唔好冇人回啦

最近5次評分記錄
raffy09   2008-1-5 08:09 PM   經驗  -2   違規:你在論壇內惡意灌水!
●siu_y_an§   2008-1-3 10:37 PM   經驗  -2   違規:你在論壇內惡意灌水!

johnny19931993 (草帽路飛)
高級會員
移民左去加拿大既東涌人

發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 470
積分 2112
經驗 695
YK幣 1352
帖子 495
精華 0
註冊 2006-11-17
用戶註冊天數 6371
用戶失蹤天數 5365
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 天樂仔仔 於 2008-1-3 10:32 PM 發表。 
好慘呀 今日咩日子呀

唔係日子既問題,係你人格既問題。●siu_y_an§扣你分係因爲你連回,你重要話人衰!!你根本無反省過,無人回咪無人回囉,使唔使連回呀?差唔多成版都係你回!!!你玩嗮啦!!

你怎麼竟然說串嘴之王
是我
Heidi
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 4183
積分 3987
經驗 2197
YK幣 4645
帖子 2292
精華 0
註冊 2007-9-7
用戶註冊天數 6078
用戶失蹤天數 4638
性別 女仔
狀態 離線

呢個都唔係笑話黎既,,.,.,.,.,.係IQ題囉!!~未有人上黎你就開估,都唔好玩啦!~

天樂仔仔
普通會員

UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3041
性別 男生
狀態 離線

好衰啊佢↑

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

唔該你唔好淨係話人衰啦...
你睇下你自己...
有幾多人話你唔啱,,話你錯...
我話比你聽牙...
如果你呢d人唔反省...
遲早比人打死...
唔好話我咒你丫...

天樂仔仔
普通會員

UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3041
性別 男生
狀態 離線

d人成日話我

ashleyemily
普通會員

積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 7833
積分 2933
經驗 1167
YK幣 2629
帖子 1597
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 3318
性別 女仔
狀態 離線

係話就話你自己衰啦&你唔可以逼人回帖
唔係我就kill鬼你

johnny19931993 (草帽路飛)
高級會員
移民左去加拿大既東涌人

發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 470
積分 2112
經驗 695
YK幣 1352
帖子 495
精華 0
註冊 2006-11-17
用戶註冊天數 6371
用戶失蹤天數 5365
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 天樂仔仔 於 2008-1-4 05:50 PM 發表。 

d人成日話我

o甘你就應該反省一下,檢討一下自己既人格!
個帖無人回唔代表可以連回,我年終都不知幾多帖無人回啦,o甘又點o者,個帖好就自然有人回架啦,無人回咪發o的好o的既帖囉。
個笑話你覺得好笑唔代表其他人覺得好笑,更加唔可以逼人會帖!
人地話你同扣你分係想你改過,唔係想你係度怨天怨地!
你o甘做唔會有人可憐你,反而會睇唔起你!
好好反省一下啦!!!

你怎麼竟然說串嘴之王
是我
yoee5 (影無月)
普通會員

發帖王勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 7903
積分 1398
經驗 540
YK幣 1136
帖子 994
精華 0
註冊 2008-1-4
用戶註冊天數 5958
用戶失蹤天數 4564
性別 女仔
狀態 離線

see過an年la

◆我叫某某人◇

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4070
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 天樂仔仔 於 2008-1-4 05:50 PM 發表。 

d人成日話我

好心你反省下你自己D態度啦!
你幾歲阿
冇人回咪冇人回
洗唔洗每隔幾分鐘就話:冇人回.冇人回.
幼稚之極!

人地扣你分都冇錯.
唔通連帖係岩架咩.
咁樣呃PO係岩架咩?
你咁既態度阿.
人地叫你改都唔改
D人話你都唔出奇.

你唔反省一下自己全世界都唔妥你啦!