論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: `- - -★ 蠢 族 第 3x 7=21回 ;-D ╮
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6366
用戶失蹤天數 3929
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-19 05:39 PM 發表。 

Why That's really fun!

no.That's really really boring!

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-19 06:01 PM 發表。

我唔會揀理科架喇我唸 太辛苦

但你都應該選唔到文科=_=要背野...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4780
用戶失蹤天數 1114
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-19 06:07 PM 發表。 

no.That's really really boring!

quite fun

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5451
用戶失蹤天數 4043
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-19 06:07 PM 發表。 

wt_ 我好細個我自願係做心理醫生但遲d入唔入到理科都成問題~

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6366
用戶失蹤天數 3929
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #633 bustercheung 的帖子

i hate english

回覆 #634 stephanie903 的帖子

/__\心理醫生仲要好叻好叻先做到的

想做就要努力啦

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-19 06:01 PM 發表。 

你要開多d po

你是串王

開左都無乜人理

我係串燒王

QUOTE:

i don't agree with you!

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-19 06:36 PM 發表。 

wt_ 我好細個我自願係做心理醫生但遲d入唔入到理科都成問題~

以前我都有諗過 但事實上真係難做

想做臨床心理學家 至少讀到碩士 (好似係)
碩士位係香港真係唔多
同埋心理學都幾science
例如有人類腦部點樣控制唔同既情緒/傳遞訊息之類(?)

不過我當然唔係打沉你 有興趣就要好畀心機去進發

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6440
用戶失蹤天數 1371
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-19 06:36 PM 發表。 

叫得做醫生既職業都係好難做A___A
不過大個為增值自己想讀心理 可以去OU進修
教我通識同中文既MADAM同阿SIR 佢地唔係理科人 都去進修過呢方面

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-19 08:46 AM 發表。

drop左之後已經咩bio野都唔記得晒
我記我我學校呀sir出既卷真係淺到飛起
個陣時d人考9x/120分 都爭住drop-_-

加油

太可怕既世界=[]=
我果班只有MADAM DROP人,冇人想炒左MADAM佢

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-19 08:38 AM 發表。
所以要等到畢業禮後啦-v-

!_!最平既應該都係聖約翰

-_-但係佢7月先開班sosad

咁7月先報好了-W-?

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-19 07:43 PM 發表。 

太可怕既世界=[]=
我果班只有MADAM DROP人,冇人想炒左MADAM佢

點解既 佢係嚴師?

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5451
用戶失蹤天數 4043
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-19 07:13 PM 發表。 
i hate english

回覆 #634 stephanie903 的帖子

/__\心理醫生仲要好叻好叻先做到的

想做就要努力啦

而家都係放棄喇

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-19 07:17 PM 發表。 

開左都無乜人理

我係串燒王

以前我都有諗過 但事實上真係難做

想做臨床心理學家 至少讀到碩士 (好似係)
碩士位係香港真係唔多
同埋心 ...

我會理yo
串燒好味最愛免治豬肉雞軟骨棒~

但係我覺得做心理醫生可以睇穿人心理 好正
但我都係放棄算喇.~~

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-19 07:43 PM 發表。 

叫得做醫生既職業都係好難做A___A
不過大個為增值自己想讀心理 可以去OU進修
教我通識同中文既MADAM同阿SIR 佢地唔係理科人 都去進修過呢方面

太可怕既世界=[]=
我果班只有MADAM DROP人,冇人想炒左 ...

咩係OU

-

btw 原來用安美露係咁"喇" 好辛苦呀:-(

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6366
用戶失蹤天數 3929
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-19 07:17 PM 發表。

我唔講英文啦

QUOTE:
咁7月先報好了-W-?

@_@我記得st.john要提早d報架

!_!我諗差唔多會出本暑期活動...

@@"佢會寫幾時開始報名

最好就當日即刻報啦sosad應該幾多人會報

但係考試時間係大約9月到(?)拎到個卡都係11月既事sad

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-19 11:42 PM 發表。 

而家都係放棄喇

甘你係時候諗下你仲有咩想做啦@_@

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6440
用戶失蹤天數 1371
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-20 07:17 AM 發表。 

我唔講英文啦

但係考試時間係大約9月到(?)拎到 ...

去佢個網睇睇先-w-

http://www.stjohn.org.hk/b5/course_detail.php?id=9&preid=38
有3日極速班

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-19 11:42 PM 發表。

而家都係放棄喇

我會理yo

但我都係放棄算喇.~~

咩係OU

-

btw 原來用安 ...

公開大學 (揮

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-19 10:32 PM 發表。

點解既 佢係嚴師?

你學校可能冇咩懶人
但我學校好多懶人 (茶
懶人要受DROP 係正常不過既事啊

不過最鍾意DROP人果個係會考教我A-MATH既阿SIR
中五果年發現少左成一半人 =[]=

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
我會理yo

但我都係放棄算喇.~~

得閒先出評圖帖

諗起我呀哥岩岩起身無啦啦同我講唔洗預佢食串燒..
心諗.... 邊有串燒食-_- 佢應該未訓醒

唔做心理醫生都可以睇穿人心理啦

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-20 07:17 AM 發表。 
我唔講英文啦

點解 明明咁好玩

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-20 07:35 AM 發表。 
你學校可能冇咩懶人
但我學校好多懶人 (茶
懶人要受DROP 係正常不過既事啊

不過最鍾意DROP人果個係會考教我A-MATH既阿SIR
中五果年發現少左成一半人 =[]=

好多懶人架
但我地既老師好好人 多數都係口頭上話要DROP人-_-
但無幾個老師會主動DROP人走
就算有都係極小數個批又低分功課又完全唔交既人

我去DROP BIO個陣
個呀SIR一開始仲話: 哇 你好似考得okay架wo, 做咩要drop
我: ................
佢: 你讀幾多科
我: 3X+m1
佢: 哇 讀咁多科呀 咁你快d drop喇
我: .........................

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6366
用戶失蹤天數 3929
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-20 07:35 AM 發表。

去佢個網睇睇先-w-

http://www.stjohn.org.hk/b5/course_detail.php?id=9&preid=38
有3日極速班

@_@要去到好遠好遠的

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-20 07:56 AM 發表。 

點解 明明咁好玩 ...

不要不要不要

我終於明白蚊仔你點解唔中意著裙啦

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-20 07:59 AM 發表。 
不要不要不要

我終於明白蚊仔你點解唔中意著裙啦

要要要要要要~
女仔著裙is good

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5451
用戶失蹤天數 4043
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:

我唔講英文啦

但係考試時間係大約9月到(?)拎到 ...

都未到16 洗咩唸住a_a

QUOTE:

去佢個網睇睇先-w-

有3日極速班

公開大學 (揮

你學校可能冇咩懶人
但我學校好多懶人 (茶
懶人要受DROP 係正常不過 ...

omg 咁英文全寫係咩

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-20 07:56 AM 發表。 

得閒先出評圖帖

諗起我呀哥岩岩起身無啦啦同我講唔洗預佢食串燒..
心諗.... 邊有串燒食-_- 佢應該未訓醒

唔做心理醫生都可以睇穿人心理啦

點解 明明咁好玩 ...

我命令你而家出

原來你有呀哥
我呀媽好中意放工就買串燒比我食

緊係啦你才子黎架嘛

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-20 02:08 PM 發表。 
我命令你而家出

原來你有呀哥
我呀媽好中意放工就買串燒比我食

緊係啦你才子黎架嘛

出空氣

你就好-_- 我咩都無得食
我點會係才子