論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: `- - -★ 蠢 族 第 3x 7=21回 ;-D ╮
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5451
用戶失蹤天數 4043
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2012-5-18 11:09 PM 發表。 
8分姐= =
大D就會覺得好少

扣下扣下就唔只t_t
點解@@

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4153
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線

回覆 #617 stephanie903 的帖子

升到上去做理科卷
十題有八題教科書冇講過
到時就要估 估下估下就冇左好多分= =8分濕濕碎= =

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6366
用戶失蹤天數 3929
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-18 09:08 AM 發表。

等人永遠都見唔到
除非你日日宅O係屋企…

係等我某d fd見我唔到姐

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-17 01:54 PM 發表。

點解AR-_-
英文幾好玩

無得解

英文好恐怖

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2012-5-18 07:31 PM 發表。
我都要- -不過要做左手術先= =

yeah有人同我相同諗法

x_x我應該唔使做手術...係mock 最少4隻牙姐/__\諗起都痛

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-18 10:35 PM 發表。 

五年班玩到而家

你玩晒啦

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2012-5-19 12:40 AM 發表。 
升到上去做理科卷
十題有八題教科書冇講過

而我不知道理科卷是甚麼

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-19 08:12 AM 發表。 
無得解

英文好恐怖

NONONO,
FUNFUNFUN

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6440
用戶失蹤天數 1371
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-19 08:29 AM 發表。 

你玩晒啦

而我不知道理科卷是甚麼

NONONO,
FUNFUNFUN

你唔係都讀過bio咩@@?

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-19 08:12 AM 發表。

係等我某d fd見我唔到姐

無得解

英文好恐怖

yeah有人同我相同諗法

x_x我應該唔使做手術...係mock 最少4隻牙姐/__\諗起都痛

咁呢個易啦-w-
口試完左放榜之後, 有心既話真係可以呢世都唔見了
好似講得好衰咁

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-18 07:33 PM 發表。

但急救有時可能真係救到人嘛

cool牙要做咩手術先做得

嗯…講得好-w-
星期一就去搵班 (打飛

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6366
用戶失蹤天數 3929
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #621 kukucat 的帖子

所以要等到畢業禮後啦-v-

!_!最平既應該都係聖約翰

-_-但係佢7月先開班sosad

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-19 08:35 AM 發表。 

你唔係都讀過bio咩@@?

嗯…講得好-w-
星期一就去搵班 (打飛

drop左之後已經咩bio野都唔記得晒
我記我我學校呀sir出既卷真係淺到飛起
個陣時d人考9x/120分 都爭住drop-_-

加油

VIP會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5451
用戶失蹤天數 4043
性別 女仔
狀態 離線

好嬲呀冇人評我圖

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2012-5-19 12:40 AM 發表。 
升到上去做理科卷
十題有八題教科書冇講過

理科有咩考

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-19 08:29 AM 發表。 

你玩晒啦

而我不知道理科卷是甚麼

NONONO,
FUNFUNFUN

唔好串我啦小ho子

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4153
性別 男生
狀態 離線

回覆 #624 stephanie903 的帖子

e.g:佢講出考你測試氧/氫等等物質
之後就出左一種你未見過的野 然後要你從各種測試中推斷佢係咩

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5451
用戶失蹤天數 4043
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2012-5-19 03:39 PM 發表。 
e.g:佢講出考你測試氧/氫等等物質
之後就出左一種你未見過的野 然後要你從各種測試中推斷佢係咩

- -點估呀

管理員

UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4153
性別 男生
狀態 離線

回覆 #626 stephanie903 的帖子

所以咪話大個之後理科冇8分好容易的事= =

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-19 11:39 AM 發表。 
好嬲呀冇人評我圖

唔好串我啦小ho子

素材區又好靜

我點串得起

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6366
用戶失蹤天數 3929
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-19 04:50 PM 發表。 

素材區又好靜

我點串得起

你岩岩整左2個ban架拎出黎評啦

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-19 11:39 AM 發表。
好嬲呀冇人評我圖

應埋呢個p0即去

QUOTE:

NONONO,
FUNFUNFUN

好恐怖就真/_\

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-19 05:30 PM 發表。 
好恐怖就真/_\

Why That's really fun!

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5451
用戶失蹤天數 4043
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-19 04:50 PM 發表。 

素材區又好靜

我點串得起

你要開多d po

你是串王

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2012-5-19 03:47 PM 發表。 
所以咪話大個之後理科冇8分好容易的事= =

我唔會揀理科架喇我唸 太辛苦

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-19 05:30 PM 發表。 

你岩岩整左2個ban架拎出黎評啦

應埋呢個p0即去

好恐怖就真/_\

乖鬼