論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: {轉}[口語+粗口]....█[[*黑色之戀●+。
{凍粉〕
普通會員

UID 6455
積分 177
經驗 50
YK幣 197
帖子 36
精華 0
註冊 2007-11-17
用戶註冊天數 6073
用戶失蹤天數 5813
來自 h.k
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
1010卜卜卜

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
呀怡
普通會員

UID 5137
積分 271
經驗 136
YK幣 462
帖子 146
精華 0
註冊 2007-10-7
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 5887
性別 女仔
狀態 離線

快P0吧,,

□.°*你快樂↖°所以我快樂..."
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
註冊 2007-12-22
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

c.h.28

小旋:......我地都分左手啦.....到佢番到黎....我都死左啦....

仲有呀....就算我未死....佢都唔會記得我啦...佢咁花心....

你話係咪lo....

牙澄:夠啦....你可唔可以唔好咁ga....(佢捉住左小泙隻手)

小旋: (喊)我都唔想ga....我好辛苦呀...我好難受呀.....我已經唔想再生存啦....

每朝起身...我都脫好多頭髮呀...你睇下....我d頭髮原本有好多ga..但係你睇

下而家....就連我自己都唔敢照鏡呀.....我已經唔再好像之前咁啦....

牙盈:但係如果你放棄 , 就真係咩都冇ga啦.....

小旋:命運係咁....唔到我擇......

牙澄:.......

-----------------------------------------------------------------------------------------------
牙謙:小泙佢點呀?

牙楠:我地都好來冇見佢呀!!

牙澄:冇呀...佢好消極呀....

牙盈.:.......

呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

c.h.29

牙謙:小旋佢點呀?

牙楠:我地都好來冇見佢呀!!

牙澄:冇呀...佢好消極呀....

牙盈.:.佢都唔聽人講的...無論我地講咩都冇用....如果佢番黎的話小泙就會聽的。

牙謙:如果我地可以叫到佢番黎...係咪就得啦...

牙澄:係的...不過冇咩可能..

牙楠:唔係冇可能的......

牙盈:我地答應過小旋唔會同佢講小泙我病的...

牙楠:我冇答應話唔同佢講呀....由我地講咪得lo

牙澄:佢會番黎咩....

牙謙:會....一定會...佢係為左小旋所以先去嗰度的....

牙盈:佢咁花心...好難講...

--------------------------------------------------------------------------------------------

嗰晚...............

牙謙:宇昊....你可唔可以番黎呀....

宇昊:咩事呀?我下次打俾你啦....我開梗party呀...唔得閒呀...係咁啦....

牙謙:喂....我有正經事同你講呀?

宇昊:咩事都好啦...下次先講啦....

牙謙:小泙佢出左事呀....

宇昊:咩話....我聽唔到呀....下次先講啦....88

------------------------------------------------------------------------------------------------------
過左一個月....佢地每次打俾宇昊的時候...佢都係飲梗酒....玩梗...根本就唔聽佢

地講野.....最後...牙謙,牙楠地決定去嗰度搵宇昊......

到左.............

佢地去左宇昊住我地方搵佢.....但係冇人....佢地搵左一整日....最後係酒吧見到

佢...

宇昊:咁好黎搵我呀....黎呀...飲呀....

牙楠:你係度做咩呀?你唔係話要努力讀書咩?你唔係要叻俾佢睇咩?但係你睇下你

自己做梗咩?

宇昊:做咩唔好呀?佢而家都有男朋友啦...就算我再努力...佢都唔會同番我一齊ga

啦..咁我仲咁努力做咩呀?

牙謙:你真係信佢有男友咩?

宇昊:咁唔係佢做咩同我分手呀?仲有係我親眼睇到佢同第二個一齊ga...唔通咁都

有假?

牙謙:係....就係假呀..佢係因為唔想俾你知道佢有癌症...所以先至搵個人黎騙你呀

宇昊:冇可能....佢唔會ga

牙楠:我地黎搵你係想你番去呀...小旋佢而家已經好像個活死人咁啦....我地點勸

都冇用呀....所以我地先至黎搵你番去炸....

宇昊:咁佢已家點呀?

牙楠:佢就死啦....

宇昊:我地即刻番去呀....

牙謙:55
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
醫院...........

宇昊:小泙....

小旋:你.....你點會番黎ga...

宇昊:你做咩咁傻呀...做咩唔話俾我知你有事呀....如果我知....我就唔會去啦....

小旋:我就係怕你咁.........不過點都好啦....你而家咪同我一齊lo....

宇昊:對唔住呀...唔來先番黎睇你....(捉住小泙隻手...放係自己面度)

小旋: (搖頭)我都冇事呀.....

突然....小旋吐血.....之後暈左....

宇昊:醫生....醫生.....佢出左事呀.........

醫生:等我幫佢睇下....不過你耍有心理準備....

(究竟佢死唔死呢....你地想唔想佢死呀?)

呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

c.h.30

突然....小旋吐血.....之後暈左....

宇昊:醫生....醫生.....佢出左事呀.........

醫生:等我幫佢睇下....不過你耍有心理準備....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
另一邊......

牙謙:佢地係上面有冇事ga....

牙澄:你點解每次都咁關心佢的?小旋...有咩事都係你去幫佢...就連去搵宇昊番黎

都係你去....

牙謙:你地d女人唔好咁敏感啦....

牙澄:我敏感...你就連宇昊..番左黎之後....都仲係咁關心小旋呀....

牙謙:你諗下你自己....係我邊個先啦.....我關心邊個關你咩事呀?

牙澄:係呀...我唔係你邊個呀....仲唔關我事呀....咁你以後都唔好黎搵我啦...(走)

牙盈:牙澄呀...唔好咁啦....(捉住左澄隻手)..

牙澄:我又唔係人地邊個....人地都唔留我啦...你留咩wo...(走左)

牙盈:牙謙....快d啦....

牙謙:佢要走咪走lo....唔關我事....

牙楠:畏....而家小旋已經咁啦.....你地仲有心情嘈的.....牙謙去搵番佢啦.....

牙謙:唔搵...咁冇面....

牙楠:你唔係鍾意佢的咩.....

牙謙:係呀...不過.....

牙盈:仲不過咩w...快d去啦.....

(佢有冇去呢?....)

呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

post住咁多先啦,
十卜吓我啦~

雅澄
初級會員

UID 10669
積分 2
經驗 2
YK幣 102
帖子 1
精華 0
註冊 2008-3-26
用戶註冊天數 5943
用戶失蹤天數 5943
性別 女仔
狀態 離線

十卜你,好好睇啊!加油La!!

$3小怡]''
普通會員

UID 8119
積分 444
經驗 196
YK幣 667
帖子 254
精華 0
註冊 2008-1-10
用戶註冊天數 6019
用戶失蹤天數 5490
來自 _'屋企]''
性別 女仔
狀態 離線

sup 你 ah....
好想睇牙...

└°.以後_ *無論你*┐喜歡誰.◆*!`'°我也是×﹏同樣地愛你...]]]]
{凍粉〕
普通會員

UID 6455
積分 177
經驗 50
YK幣 197
帖子 36
精華 0
註冊 2007-11-17
用戶註冊天數 6073
用戶失蹤天數 5813
來自 h.k
性別 女仔
狀態 離線

10卜
睇睇睇...

牙紫乂
初級會員

UID 11489
積分 15
經驗 4
YK幣 106
帖子 3
精華 0
註冊 2008-4-20
用戶註冊天數 5918
用戶失蹤天數 5901
性別 女仔
狀態 離線

十卜你,,好好睇

糖糖 (我愛我的KURURU;])
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   長期在線獎章  
UID 3946
積分 4928
經驗 1238
YK幣 10948
帖子 1081
精華 0
註冊 2007-8-22
用戶註冊天數 6160
用戶失蹤天數 1871
性別 女仔
狀態 離線

p0st啦=)

SuKiAaR0n
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 8870
積分 1523
經驗 547
YK幣 2210
帖子 636
精華 0
註冊 2008-1-31
用戶註冊天數 5998
用戶失蹤天數 2011
性別 女仔
狀態 離線

好看哎....十卜你...

Gasparde
普通會員

UID 32920
積分 161
經驗 1
YK幣 101
帖子 26
精華 0
註冊 2010-2-17
用戶註冊天數 5250
用戶失蹤天數 4261
性別 女仔
狀態 離線

快post!!!!!!!

mR_晴=D
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30960
積分 524
經驗 50
YK幣 376
帖子 274
精華 0
註冊 2009-11-3
用戶註冊天數 5356
用戶失蹤天數 5015
來自 晴之家族=D
性別 女仔
狀態 離線

好睇也..推推1

細欣`糖.-]]
普通會員

UID 34297
積分 473
經驗 2
YK幣 161
帖子 60
精華 0
註冊 2010-4-21
用戶註冊天數 5187
用戶失蹤天數 4397
性別 女仔
狀態 離線

十卜十卜.快D POST;]