論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: `- - -★ 蠢 族 第 3x 7=21回 ;-D ╮
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6437
用戶失蹤天數 1368
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-15 08:35 PM 發表。

最後一日 幾好幾好

真係充實呀-_-

冷靜;D
最多搵d野學下囉

仲有英文啊 太耐冇講英交我驚我連英文都唔記得點講
都要反去練下先

你夠18未?
想去考保安牌/急救證書,有冇興趣一齊學-w-?

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-15 07:41 PM 發表。
- -我記得我同我牙媽講過

我::叫我洗碗,,我信我會打爛曬d碗,買番d新唔使我洗

回覆 #549 `乜B. 的帖子

未夠/__\

而且馬會多數請男仔- -

洗碗40蚊個鐘都請唔到人有原因架
你話你O係屋企洗果10幾廿隻好簡單
但係 餐廳果D唔止碟同碗 仲有廚師D大鑊 仲有你地好鬼鍾意既鐵板 (奸
得閑留意下洗碗D人隻手 特別洗左好多年果種

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6444
用戶失蹤天數 4138
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-16 08:35 AM 發表。 

仲有英文啊 太耐冇講英交我驚我連英文都唔記得點講
都要反去練下先

你夠18未?
想去考保安牌/急救證書,有冇興趣一齊學-w-?

可惜仲未18
如果我夠18應該去續左回鄉證根住番鄉下玩

我陣間就番去練英文 考完晒d野之後真係完全無掂過英文...= =
希望唔會太差啦-_-

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6437
用戶失蹤天數 1368
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-16 08:37 AM 發表。 

可惜仲未18
如果我夠18應該去續左回鄉證根住番鄉下玩

我陣間就番去練英文 考完晒d野之後真係完全無掂過英文...= =
希望唔會太差啦-_-

呵呵…我夠18都冇續回鄉證
(到呢架19了 都係未做
重讀再識既發現冇幾個夠18 考完個中文去ST.JOHN/RED CROSS果邊搵下資料
搵到你再諗下同唔同我一齊讀啦-w-

我考完好耐冇講野 連sense都冇埋a___a
記得中文第一日練 我話d小販夜晚先開

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6444
用戶失蹤天數 4138
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-16 09:02 AM 發表。 

呵呵…我夠18都冇續回鄉證
(到呢架19了 都係未做
重讀再識既發現冇幾個夠18 考完個中文去ST.JOHN/RED CROSS果邊搵下資料
搵到你再諗下同唔同我一齊讀啦-w-

我考完好耐冇講野 連sense都冇埋a___a
記得 ...

因為我一直都想番大陸嘛 大陸有親人可以探同玩haha
好;D 不過我8月先18歲

說話真係要練多d 如果唔係個腦轉唔過黎
岩岩我番去練呢..
我講完個字之後, 諗緊自己講得岩唔岩= = 如果唔岩諗住self-correct嘛~
但係我諗緊之際已經畀人搶左發言

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6437
用戶失蹤天數 1368
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #560 `mR.H0 的帖子

保安要18 急救唔洗啦
其實我想學好耐啦
不過上年咁岩要參加train出光輝每一程
補課又超多 話說都好似見到你地學校既人 真係難得-w-

呵呵-w-
呢d真係要反去練反幾日
聽日再去練就應該冇事了…呵
就會可能覺得自己只係一時冇入到個狀態姐

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6363
用戶失蹤天數 3926
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #556 `mR.H0 的帖子

可能佢地慣曬/__\

如果h0去學急救!_!記住問我拎書個d喎:p:p

回覆 #557 kukucat 的帖子

洗碗的確唔易做

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5448
用戶失蹤天數 4040
性別 女仔
狀態 離線

聽日又test了/__\

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4777
用戶失蹤天數 1111
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

回覆 #563 stephanie903 的帖子

加油

btw 呢排冇咩心情回帖

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6363
用戶失蹤天數 3926
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #563 stephanie903 的帖子

test d咩?_?

回覆 #564 bustercheung 的帖子

咩事令你冇心情

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5448
用戶失蹤天數 4040
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-5-16 08:22 PM 發表。 
加油

多謝

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-16 08:25 PM 發表。 
test d咩?_?

回覆 #564 bustercheung 的帖子

咩事令你冇心情

science
最冇信心個科

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6444
用戶失蹤天數 4138
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-16 02:38 PM 發表。 
保安要18 急救唔洗啦
其實我想學好耐啦
不過上年咁岩要參加train出光輝每一程
補課又超多 話說都好似見到你地學校既人 真係難得-w-

呵呵-w-
呢d真係要反去練反幾日
聽日再去練就應該冇事了…呵
就會可能覺得自己只係一時冇入到個狀態姐

不過我一般想學

我老師叫我拎住本英文書係咁讀係咁讀

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-16 05:36 PM 發表。 
可能佢地慣曬/__\

如果h0去學急救!_!記住問我拎書個d喎:p:p

你慣左都得姐

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-16 06:28 PM 發表。 
聽日又test了/__\

TEST咩

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-5-16 08:22 PM 發表。 

加油

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-16 08:41 PM 發表。 
science
最冇信心個科

加油

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6363
用戶失蹤天數 3926
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #567 `mR.H0 的帖子

慣左需要都要3個月/__\聽MISS講

回覆 #566 stephanie903 的帖子

比心機

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6444
用戶失蹤天數 4138
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-17 08:38 AM 發表。 
慣左需要都要3個月/__\聽MISS講

3個月都唔長姐

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6363
用戶失蹤天數 3926
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #569 `mR.H0 的帖子

/__\對我黎講...好長好長好長架啦

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6444
用戶失蹤天數 4138
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-17 08:41 AM 發表。 
/__\對我黎講...好長好長好長架啦

唔係好長姐-_-
眨下眼就過