論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: >> 按此進入蠢族第十七回
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6442
用戶失蹤天數 4136
來自 無人之境
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-11-6 05:57 PM 發表。 

咁鬼死直接

話說..
我好驚epa

你又咁鬼死間接

我最後一次既epa考試拎90分架 (晒命xd)
epa其實都hea hea地..

第一次統測當係試下水溫啦
因為我都唔知你地會點出xd
但我心目中既epa都係背野為多
只係題目未必問得咁直接咁解 xd

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
註冊 2006-12-18
用戶註冊天數 6407
用戶失蹤天數 4543
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-11-6 05:57 PM 發表。 

咁鬼死直接

話說..
我好驚epa

初中 : 用腦背晒d野 = done!

ECON不努力,肥佬徒傷悲!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5553
用戶失蹤天數 2453
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-11-6 03:36 PM 發表。 

最近唔知點解好掛住你

btw 下個星期5人生中第一次中學統測

18號

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-11-6 07:05 PM 發表。 

個個咪我囉

你食_

QUOTE:
原帖由 XDD 於 2010-11-7 12:54 PM 發表。 

初中 : 用腦背曬d野 = done!

真架咩
我跟網上notes溫得唔得架

XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
用戶註冊天數 6407
用戶失蹤天數 4543
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜B. 於 2010-11-7 01:10 PM 發表。 

18號

你食_

真架咩
我跟網上notes溫得唔得架

個人認為書既野會齊d,notes只係for 你臨考前溫
take notes既話…間番書d point出黎, 就已經好夠,其實都唔駛搵d參考野睇…(當然, 參考書既內容真係唔錯, 讀下都係好既)
網上notes? 係指咩科?@@

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5553
用戶失蹤天數 2453
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 XDD 於 2010-11-7 01:23 PM 發表。 

個人認為書既野會齊d,notes只係for 你臨考前溫
take notes既話…間番書d point出黎, 就已經好夠,其實都唔駛搵d參考野睇…(當然, 參考書既內容真係唔錯, 讀下都係好既)
網上notes? 係指咩科?@@

咁溫書算
網上IS notes

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4098
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2010-11-6 09:18 PM 發表。

你又咁鬼死間接

我最後一次既epa考試拎90分架 (晒命xd)
epa其實都hea hea地..

第一次統測當係試下水溫啦
因為我都唔知你地會點出xd
但我心目中既epa都係背野為多
只係題目未必問得 ...

唔好踢爆人啦

epa好多生字
係?

其實我都諗住咁[yup]
第一次試下[yup]

QUOTE:
原帖由 XDD 於 2010-11-7 12:54 PM 發表。 

初中 : 用腦背晒d野 = done!

XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
用戶註冊天數 6407
用戶失蹤天數 4543
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-11-7 04:30 PM 發表。 

唔好踢爆人啦

epa好多生字
係?

其實我都諗住咁
第一次試下

背晒d野(當然係指重點個d啦)夠保你 地理、history、中史、IS、EPA 八成分數以上

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6361
用戶失蹤天數 3924
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #532 XDD 的帖子

我未拎過8成分數以上

不過小朗甘(y)(y)一定得:p:p

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4098
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 XDD 於 2010-11-7 06:03 PM 發表。

背晒d野(當然係指重點個d啦)夠保你 地理、history、中史、IS、EPA 八成分數以上

中史同EPA真係冇乜信心
當然其他科都唔好得去邊

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-11-7 06:08 PM 發表。 
我未拎過8成分數以上

不過小朗甘(y)(y)一定得:p:p

no

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6361
用戶失蹤天數 3924
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #534 -Marco`朗☆ 的帖子

中史我f.1好似有80%分

~_~"你地個老師有冇話出邊類型題目問你地?

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6442
用戶失蹤天數 4136
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-11-7 04:30 PM 發表。 

唔好踢爆人啦

epa好多生字
係?

其實我都諗住咁
第一次試下

你直接d我咪唔踢爆你囉

差d唔記得你係英中
英文生字陸續有來~yoyoyo~
我依家覺得最煩最多生字既係bio

第一次衰少少無所謂啦;$ 我中一都係廢的  (雖然依家都係廢既sosad)
慢慢你摸熟個出卷模式你就極速上位啦叻叻豬小朗;$
再唔係背晒所有野一定有著數 初中既雜科(?)都係得個背字 sad

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-11-7 07:18 PM 發表。

我中史最差

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6361
用戶失蹤天數 3924
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #536 `mR.H0 的帖子

呢家中史差到爆炸

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6442
用戶失蹤天數 4136
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-11-7 07:23 PM 發表。 
呢家中史差到爆炸

我中史無好過

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 4098
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-11-7 07:18 PM 發表。

中史d小測我一係fail,一係岩岩合格 (其實係我唔記得溫

好似填充題係60%定唔知70%
跟住就係問答 商鞅變法

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2010-11-7 07:21 PM 發表。 

你直接d我咪唔踢爆你囉

差d唔記得你係英中
英文生字陸續有來~yoyoyo~
我依家覺得最煩最多生字既係bio

第一次衰少少無所謂啦;$ 我中一都係廢的  (雖然依家都係廢既sosad)
慢慢你摸熟個出卷模式你就極速上位啦叻叻豬小朗;$
再唔係背晒所有野一定有著數 初中既雜科(?)都係得個背字 sad

衰人

背字其實都未係驚 串字呢d其實強項黎
EPA有時d字串左都唔知解咩
bio

我預左衰架第一次
叻到咁都仲話廢 (指
你好惡頂 叻叻豬小朗

ok唔該哂
舒服哂啦 蠢族真係好
btw 而家執下d hw跟住睇下夠唔夠時間溫uniform text先

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6361
用戶失蹤天數 3924
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #539 -Marco`朗☆ 的帖子

我超中意既填充啊*v*

*v*你一定合到格既放心

回覆 #538 `mR.H0 的帖子

我差曬啦