論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: {轉}[口語+粗口]....█[[*黑色之戀●+。
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6442
用戶失蹤天數 4136
來自 無人之境
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 ●siu_y_an§ 於 2007-12-27 08:02 PM 發表。 
快d post laT^T

係lowT^T
我要睇xd

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
註冊 2007-12-22
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

C.H.16

小旋番到去.......

小旋:有冇搞錯呀 ,我去MEETING ,佢洗唔洗咁呀.......

MEETING嗰日 ,呀沖同我一齊去.......

沖:仲咩呀?

小旋:冇呀!!!

沖:掛住佢呀?

小旋:唔係WO , 我黎呢度佢都唔鍾意GA!!!我都唔明佢咁小?事都要吵 ,好煩呀!!!!

沖:哦..........到啦!!!!

宇昊打左好多次俾小旋 ,但係小旋都冇聽.......

宇昊開始擔心唔知佢會唔會有危險.........

佢出左去搵小旋 , 但係點知.........佢見到................

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

c.h.17

宇昊開始擔心唔知佢會唔會有危險.........

佢出左去搵小旋 , 但係點知.........佢見到................

佢見到隻...都唔知係咪人黎ga野 , 個樣化到唔知點咁 , 勁樣衰 ,嗰隻野走過黎 , 佢同

宇昊講 .........

嗰隻野...:畏,......靚仔 ........今晚陪我好嗎.?(佢隻手擺左係宇昊個搏頭)

宇昊好討厭)畏.........你邊位呀.........我都唔識你ga.......(拎開佢隻手)....唔好咁啦!!

嗰隻野.....:怕咩wo.....放鬆d 啦 .....我唔會食左你的.....

宇昊:你走啦!!!!唔好咁呀.......我有女友ga

嗰隻野...:唔洗驚啦.....黎啦!(嗰個女仔咀左落去)

係嗰時.........小旋睇到左.......佢好睇唔睇 ........就係睇到佢咀嗰一下 , 你話死

未?

小旋咩都冇講 ,而且宇昊根本見佢唔到 ,佢唔知道小旋睇到呢一切 , 最後呀沖陪小

旋走左。

第二日...........

宇昊:小旋 ,尋晚好唔好玩呀?

小旋:咁你又好唔好玩呀!!!!!!!!!

宇昊:你講梗咩呀?

小旋:你自己心照啦!!!!

宇昊:咩呀?

小旋:你真係唔知咩?你仲想握到我記時呀!!!!!!!!

宇昊:我冇呀....我真係唔知你想講咩呀!!!!!!!!!

小旋:唔知lo!又會唔知的.....

宇昊:咩呀?我真係唔知呀!!!!!

小旋:.....

(佢地會點呢?估下啦!!!!!!!)

呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

c.h.18

小旋:係咩.咁算啦........

宇昊:咩呀.....你做咩呀...一時又有野.一時又冇..

小旋: (喊)你真係唔知咩........我尋晚親眼見到你同一個女人一齊ga.........你唔鍾

意我咪講lo..做咩要咁黎傷我wo.....你係有錢仔........你可以有好多個女

人.....但係我只係個普通的女仔黎ga.........我受唔起你咁的傷害的.......

宇昊:尋晚.....尋晚唔係你睇到咁ga........

小旋:我親眼睇到ga...唔通會有假咩...........我唔要你的解釋呀.....唔好再染色啦!

我受夠啦!!!!!!!

宇昊:你同我一齊真係咁辛苦咩?

小旋:.........

宇昊:你咁的話.....分手啦!!!!!!!

小旋:.............

就咁宇昊就走左啦!!!!!!!!!!!!佢地冇一個有任何留下對方的意思.......雖然宇昊是十

分唔想咁做的.......但係佢唔想小旋唔開心........所以佢選擇...分手.......

其實小旋只係想發洩一下.........冇任何其他意思....但係由於一時的衝動...加上佢

以為宇昊真係唔再愛佢啦..........所以佢答應分手.........

小旋番到home....佢走左入房........

小旋:唔通你真係唔再愛咩!!!!!!!我只係想發洩下/.........唔通咁都唔得咩?........

你知唔知我尋晚真係好唔開心呀........我係咪唔再值得你去愛啦!!!定係你已

經有左第二個...唔再需要我啦!!!!!!!!有冇人話我知呀!!!(喊)如果我死左.......

你會唔會為左我流一滴眼淚呀?佢走左出露台....望住個天....佢想到佢....

宇昊嗰邊.........

宇昊:係咪我太衝動呢?定係佢真係想分手呀?我做咩唔解釋清楚wo....佢可能會唔

會我有第二個ga....我做咩咁ga....頭先自己講分手...而家又想佢........

我可以點保住呢段感情呀..........有冇人可以教下我呀!!!!!!!!!佢企係房窗側  

邊..........望住個天....想住佢.......

呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

c.h.19

第二日番學...............

宇昊:hi

牙澄"做咩呀你...尋晚冇訓呀?咁大個黑眼圈呀?

牙楠''係咪成晚同小旋一齊所以冇訓呀?

牙謙牙盈:哦..快d講.你地尋晚做左d咩!!!

宇昊:冇呀.....

牙澄:唔信wo.......快d講啦........

宇昊:我都話冇lo(好惡)

牙謙:做咩呀..同小旋吵呀.......

宇昊把成件事講左一次俾佢地聽........跟住去左小旋面前同佢講/.....

宇昊:我要去第二度讀啦..........

小旋:咁又點呀?關我咩事呀?其實你唔洗同我講咁多野ga........因為我都唔想知呀!

宇昊:唔......我要去澳洲..........下個月3号走啦~~~!!!!

小泙:哦....同我冇關的事呢我係唔會記住的........所以你話俾我知都係冇用ga....

宇昊:小旋呀..........我地係咪真係再冇可能啦..........

小旋:再會有咩可能呀....又話係你想有咩可能呀?......

宇昊:我地可唔可以唔分手呀?

小旋:俾個理由我........點解呀?

(宇昊會俾個咩理由呢?你地估下啦........)

呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

c.h.20

宇昊:我地可唔可以唔分手呀?

小旋:俾個理由我........點解呀?

宇昊:.........因為..........因為........

小旋:諗唔到就唔好勉強啦..........等你諗到先再話我知啦!!!!!!!!

小旋想走的時候...宇昊捉住左佢隻手..........

宇昊:因為我愛你呀!!!

小旋:係咩....咁點解你要咀嗰個女仔呀...........

宇昊:係佢自己咀埋黎ga....

小旋:係咩?咁點解你唔反抗呀...........點解你仲要俾佢咀呀?

宇昊:.....我唔想ga

小旋:你唔想..你唔想...我都唔想見到你同佢咀呀.........我都唔想ga.........

宇昊:.........

小旋:我地以後都係唔好再係一齊啦.......

小旋番左home.........

旋媽:你番黎啦

小旋:係呀

小泙的之後幾日........番學以外佢都係係屋企度玩電腦,...........冇走開過.....就係

咁幾日...旋媽覺得唔對路........唔想小旋再係咁.........

旋媽:你呢幾日係咪唔開心呀.同我講好冇呀?

小旋:我冇野呀

旋媽:一定有d ga..同我講啦.....睇我幫唔幫到你?

小旋:都話冇野lo.你好煩呀!!!

旋媽:你講咩話......我好煩......你講多次

小旋:.......

旋媽:你自從升左班之後d脾氣就一直咁差落去.......我每次叫親你都話我煩.......

上次呀你去街又唔話俾我知.........

小旋:你講過啦

旋媽:你知我講過就好啦.下........仲要博嘴wo.......每次都唔知道自己錯.....

小旋:係咩...........

旋媽:我次次叫你d野你都唔聽..好像上次咁.....你又..........再上次你又.....

小旋:夠啦.........你講完未呀.......每次我有咩錯你都搬埋之前嗰d出黎講........你

仲有咩未講呀!!!!!!!!

旋媽好嬲咁.........一野打左落小旋度........

旋媽:點解你變到咁ga.......

小旋:.......你打完啦.........

旋媽:你.....你.......信唔信我打多你一次呀?

小旋:打咪打lo.....反正係都唔係第一次打ga啦..........你根本就唔了解我....呀.....

你就連我唔鍾意d咩....你都唔知呀.....你每次都係咁........我好難受的.....

你又知唔知呀?我的笑容........都只係扮俾你睇.......唔想你問咁多野...

唔想你知道我唔開心.......但係你呢.........一d都唔了解我呀!!!!(喊)

旋媽:...............

小旋走左出屋企.........一路行......一路行........唔知行左幾來.........佢見到已經

死去的婆婆.............同佢揮手.........

(呀媽罵小旋嗰度係真的........)

呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
用戶註冊天數 6038
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

post到呢到先啦,
你地要回覆呀,
如果唔係我唔post嫁喇~
唔該晒~

D!N_SZE
普通會員

UID 7585
積分 199
經驗 28
YK幣 154
帖子 17
精華 0
註冊 2007-12-26
用戶註冊天數 6034
用戶失蹤天數 2072
性別 男生
狀態 離線

NO.1111111111xD`
{sup}好正!
昊同旋真係就咁完?!

D!N_SZE
普通會員

UID 7585
積分 199
經驗 28
YK幣 154
帖子 17
精華 0
用戶註冊天數 6034
用戶失蹤天數 2072
性別 男生
狀態 離線

快D post喇!
好想知佢地會點牙><"

{凍粉〕
普通會員

UID 6455
積分 177
經驗 50
YK幣 197
帖子 36
精華 0
註冊 2007-11-17
用戶註冊天數 6073
用戶失蹤天數 5813
來自 h.k
性別 女仔
狀態 離線

係lo
佢地會點呀?

ashleyemily
普通會員

積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 7833
積分 2933
經驗 1167
YK幣 2629
帖子 1597
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 6027
用戶失蹤天數 3385
性別 女仔
狀態 離線

post就post啦你
咪賣關子啦你

`小魚!
初級會員

UID 8574
積分 7
經驗 2
YK幣 102
帖子 1
精華 0
註冊 2008-1-22
用戶註冊天數 6007
用戶失蹤天數 6002
來自 `火*星; 撞番落地球 ; `!
性別 女仔
狀態 離線

好睇也>3<"
快dpost拉-3-

ashleyemily
普通會員

積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 7833
積分 2933
經驗 1167
YK幣 2629
帖子 1597
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 6027
用戶失蹤天數 3385
性別 女仔
狀態 離線

樓主樓主當我.....唉唔講喇

D!N_SZE
普通會員

UID 7585
積分 199
經驗 28
YK幣 154
帖子 17
精華 0
用戶註冊天數 6034
用戶失蹤天數 2072
性別 男生
狀態 離線

為何不POST呀?!
快些吧!等得很焦急了-3-

{凍粉〕
普通會員

UID 6455
積分 177
經驗 50
YK幣 197
帖子 36
精華 0
註冊 2007-11-17
用戶註冊天數 6073
用戶失蹤天數 5813
來自 h.k
性別 女仔
狀態 離線

快快快!!
唔該-33333-

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候想結婚;有錢的時候想離婚。