論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 2006-2007年度屯天1B之吹水區
Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 4782
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
我地去咗澳門嗰幾日...仁傑就冇我地蹤影lu~

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6359
用戶失蹤天數 3922
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回復 #136 Heib 的帖子

係呀...好快就去lu...
好開心呀!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 4782
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

星期日~i love Sunday......

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
candy
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
註冊 2007-1-12
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 5055
性別 女仔
狀態 離線

i don't love sunday...

普通會員

UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 4782
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

回復 #139 candy 的帖子

我有得去澳門so我喜歡~

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
~teresa~
違規會員

UID 1831
積分 -2
經驗 -9
YK幣 110
帖子 5
精華 0
註冊 2007-3-24
用戶註冊天數 6309
用戶失蹤天數 6299
來自 屯天之人
性別 女仔
狀態 離線

回復 #139 candy 的帖子

妖,收皮啦你,有鬼唔鍾意放假!收爹啦扮蟹!

最近5次評分記錄
Raymond!!   2007-4-3 05:48 PM   經驗  -10   違規內容
DevilHunter   2007-4-1 08:36 PM   經驗  -6   
candy   2007-4-1 11:02 AM   經驗  -1   違規內容

童憶
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   服務勳章  
UID 1815
積分 6869
經驗 1532
YK幣 10543
帖子 2909
精華 0
註冊 2007-3-17
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 3171
來自 過去
狀態 離線

嗚嗚~
我冇得去

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6359
用戶失蹤天數 3922
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回復 #141 ~teresa~ 的帖子

你咩事丫你.....你係唔係1b班先....
鬧人呀...都要講你係邊個先.....

candy
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 5055
性別 女仔
狀態 離線

回復 #143 anne_yanyan714 的帖子

多謝你....

candy
普通會員

UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 5055
性別 女仔
狀態 離線

你知唔知係我地果班都有D人唔中意放假架!你中意唔等於我地都中意架!仲有呢個論壇係唔容許係論壇上講粗口o既人!同埋呢度係1B地區,如果你唔係1B班o既人話,唔該你以係唔好係到搞事同講粗口,如果唔係我會話比壇主仁傑,叫佢作出合理判決.

最近5次評分記錄
池畔派對   2007-4-12 04:37 PM   經驗  +8   感謝你熱心幫助其他會員解決問題!
Raymond!!   2007-4-3 05:47 PM   經驗  +1   我很贊同

DevilHunter
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主網友勳章  
UID 27
積分 2118
經驗 631
YK幣 340
帖子 432
精華 1
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6440
用戶失蹤天數 3070
性別 男生
狀態 離線

回復 #145 candy 的帖子
做得好,我支持你!

___________________________________________________________________________________________________

你唔好當我「冇到」喎!我冇上一排姐,洗唔洗當我流丫

~teresa~
違規會員

UID 1831
積分 -2
經驗 -9
YK幣 110
帖子 5
精華 0
註冊 2007-3-24
用戶註冊天數 6309
用戶失蹤天數 6299
來自 屯天之人
性別 女仔
狀態 離線

好驚呀, 你未講囉,我理得你, 你一日唔知我係邊個你都吹我唔脹.

最近5次評分記錄
Heib   2007-4-4 12:34 PM   經驗  +1   我好贊同

amy
初級會員

UID 1852
積分 4
經驗 3
YK幣 104
帖子 2
精華 0
註冊 2007-4-2
用戶註冊天數 6300
用戶失蹤天數 6300
性別 女仔
狀態 離線

candy 雖然我唔識你, 但係我覺得你好似好無辜, 我支持你!!
(因為我都鍾意放假)

amy
初級會員

UID 1852
積分 4
經驗 3
YK幣 104
帖子 2
精華 0
註冊 2007-4-2
用戶註冊天數 6300
用戶失蹤天數 6300
性別 女仔
狀態 離線

回復 #147 ~teresa~ 的帖子

真係唔應該啦你, 唔鍾意人都唔駛串人丫,仲同人講粗口tim. 人地前世得罪你咩, 咁罵人. 我鄧candy唔底.

DevilHunter
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主網友勳章  
UID 27
積分 2118
經驗 631
YK幣 340
帖子 432
精華 1
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6440
用戶失蹤天數 3070
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ~teresa~ 於 2007-4-2 06:48 PM 發表。 
好驚呀, 你未講囉,我理得你, 你一日唔知我係邊個你都吹我唔脹.

今次真係佛到有火你係到話人先你仲係到惡人先告狀,佢係吹你唔脹,咁又關吹脹咩事呀?人地唔鐘意星期日咁又點呀?每個人都有唔同既喜好,唔係個個都一樣,人地唔鐘意星期日咪唔鐘意囉,又唔係個個人都要一樣,咁人地去死你係咪去死呀!人地收唔收皮有得佢。但係你話人就唔o岩。你話:有鬼唔鍾意放假!,咁最憎星期日鬼呢隻鐘唔鐘意星期日呀