論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 一大堆IQ~
英小桃 (沉迷緊愛情小說.....)
普通會員

UID 22507
積分 526
經驗 266
YK幣 921
帖子 436
精華 0
註冊 2009-2-14
用戶註冊天數 5590
用戶失蹤天數 5574
來自 第7咖啡店
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
一大堆IQ~

1.隆胸兩邊隆哂要一萬,但隆一邊只需三千,估一四字成語
Ans:一波三折
2.話說有架飛機比人騎劫,d乘客會對劫機者講d咩呢?估一手機品牌
Ans:Nokia(落機呀∼)
3.補時贏波,估一汽車品牌
Ans:保時捷
4.話說有間名牌鋪頭一折大減價,有個女人走左入去掃貨,但佢買完出黎之後就死左,佢究竟點死?
Ans:抵死

5.點解BB唔識笑?
Ans:因為可以笑的話,不會哭
6.拉乜野可以學到野?
Ans:Library
7.鍵盤入面邊個掣最靚仔?
Ans:F4
8.L訓低左會變成咩?
Ans:Aeroplane(L平)
9.咩毛最普通?
Ans:Normal
10.點解晌船上唔可以講笑話?
Ans:因為個海聽到會笑,咁就會引起海潚
11.小明自己做暑期作業,第二日,佢死左,點解?
Ans:因為自作業,不可活
12.天空之城,估香港一地方名
Ans:堅尼(離)地城
13.麥當勞叔叔個頭,估一國家名
Ans:緬甸(免電)

14.邊兩個英文字母最難教?
Ans:C、E,因為EC難教
15.學生最怕乜野魚?
Ans:東星班(Don't升班)
16.乜野豬得一隻腳?
Ans:珍寶珠
17.魚無腳,蟹無翼,咁蝦無咩?
Ans:太郎
18.魚蛋粉入面有魚蛋,咩粉入面有雪糕?
Ans:Seven
19.有乜野唔可以擺入雪櫃?

Ans:秘密,因為不能說的秘密
20.承上題,邊個電視藝人唔梳得頭?
Ans:朱咪咪,因為不能梳的咪咪(不能說的秘密同普通話讀)
21.菠蘿係黃色,咁咩蘿係綠色?
Ans:Keroro
22.麥兜自己沖涼,估一近代文學作家名
Ans:朱自清

23.英文有廿六個英文字母,當E同T走左之後,會剩低幾多個英文字母?
Ans:21個,因為ET搭UFO走左
24.恐怖分子下面係乜野?
Ans:恐怖分母
25.承上題,咁中間係乜野?
Ans:恐怖分線
26.足球姓祝,籃球姓藍,咁柔道姓咩?
Ans:姓誕,因為又到聖誕,又到聖誕∼
27.大口仔搽紅唇膏,估一英文生字
Ans:Direction(大red唇)
28.六減二幾時等於零?
Ans:做六gei手勢果時
29.有怪獸入侵地球,我地應該點做?
Ans:唱進行曲(超人的主題曲歌詞:這進行曲,一高奏,妖怪便逃走∼)
30.恭喜發財,估一國家名
Ans:比利時(比利是)

31.NDS同PSP對打,邊個會贏?
Ans:NDS,因為NDS係屈機(摺機)的
32.點解撩耳仔會好開心呢?

Ans:因為Happy New Year∼
33.冬甩個爸爸係邊個?
Ans:多啦A夢(片尾曲:冬甩個爸爸,冬甩個爸爸,多啦A夢)
34.晌多啦A夢入面,邊個人大個左會做醫生?
Ans:小夫
35.晌多啦A夢入面,老師病左會傳染比邊個?
Ans:大雄,因為野比大雄
36.承上題,佢最先傳染比邊個?(唔係多啦A夢人物)
Ans:小新,因為野原新之助
37.多啦A夢姓咩?
Ans:吳(片頭曲:多啦A夢唔∼)
38.點解多啦A夢成日話睇唔到野?
Ans:因為佢伸手不見五指
39.點解呢個世界上有東京、南京、北京但無西京?
Ans:因為西經比唐三藏拎左
40.Hello Kitty見到Dear Daniel塊面上有個交叉,點解Kitty會打Daniel一巴?
Ans:因為個交叉係Miffy個口
41.地球爆左, 咁要走去邊度?
Ans:地球gei右邊

42.咩動物識打桌球?

Ans:鷹,因為鷹識桌球
43.九加四幾時等於一?
Ans:睇時針吧
44.一個中文字,分起來會很爽,合起來會很痛,猜動詞(18+)
Ans:咬
45.廣東出冬瓜,廣南出南瓜,廣西出西瓜,咁廣北會出咩?
Ans:出聲,因為講不(廣北)出聲
46.咩生果唔打字?
Ans:蕉,因為不打字蕉
47.有咩老鼠得兩隻腳?
Ans:米奇老鼠
48.承上題,有咩鴨得兩隻腳?
Ans:所有鴨(包括唐老鴨)

49.如何用三盞燈同一張凳營造一個緊張氣氛?
Ans:燈燈燈凳
50.柴、米、油、鹽,有邊樣唔係八十年代gei產品?
Ans:油,因為油不是八十年代∼

51.夫差係吳國人,西施係越國人,咁勾踐係咩人?
Ans:劉松仁
52.麵包A、B、C、D,邊個包係苦?
Ans:C,因為麵包師傅(C苦)
53.一加一幾時會等於三?

Ans:錯果時
54.晌咩時候零會大過二,二又會大過五?

Ans:猜包剪鎚果時
55.咩動物會撕爛條鰻魚?
Ans:蛇,因為余斯曼(蛇撕鰻)
56.小明比大明養,咁大明比邊個養?
Ans:狗,因為久仰大名(狗養大明)
57.益力多係咩味架?
Ans:你今日飲左未
58.李雲迪最憎咩理髮產品?
Ans:美源髮彩,因為美源髮彩,冇得「彈」
59.阿明同阿珊去打劫銀行,但事敗逃亡但d警察追捕果時唔追阿明,淨係死追阿珊,點解呢?
Ans:因為喜瑪拉雅山(起碼拉阿珊)
60.達文西密碼上面係咩?
Ans:達文西帳號
由一數到一百,會數到几多個''8''呢?講下自己用了幾秒....開始!!
Ans : 1個
星期日最多菲律賓人係邊度?
Ana : 菲律賓

希望可以幫到你....=.= ....

2009-02-07 19:24:10 補充

1.有一日,醫生叫王小明:「王小朋友,請你睇開d啦!」小明究竟患左咩呢?答案:豆雞眼。
2. 流星花園主題曲是<流星雨>,咁淘大花園主題曲又係咩野呀?答案:淘大宇(雨)。
3. 一個很壞的男孩長大後會變成咩?(一個英雄人物)答案:蝙蝠俠 (因為壞男孩是bad boy,長大就變左badman=batman,即係蝙蝠俠)。
4. 邊一部機器最鐘以自殘?答案:打字機 (打自己)。
5. 有咩係唔可以雪凍既呢?答案:秘密 (不能"說"的秘密)。
6. 小明請左個德成女傭番屋企,個女傭做完家務之後吾見左!點解?答案:因為"德成女傭, 溶入家中"。

2009-02-07 19:24:39 補充

7. 邊個國家最有錢?答案:比利時 (比利是)。
8. 邊個城市嘅人係最冇用?答案:費城。
9. 去小明屋企㩒極門鐘佢都唔開,最後講左一句乜小明先去開門?答案:「我來自德成」。
10. 華盛頓砍底左佢老豆既樹,點解佢老豆冇鬧佢,仲讚佢乖,話佢誠實?答案:因為華盛頓果時仲拎住個斧頭。
11. 當你看完A片後要作什麼 ?答案:看B片。
12. 有乜野慘過食屎 ?答案:食兩舊屎。

2009-02-07 19:25:24 補充

13. 讀完中五讀乜 ?答案:下午。
14. 食乜野昆蟲會瘦 ?答案:蟻,食蟻獸。
15. 1+1 幾時會=3?答案:錯果陣時。
16. 廣東出冬瓜…..廣南出南瓜….廣西出西瓜….咁廣北出D 咩?答案出聲 (講不出聲,講不出聲,任由自己.......關菊英的歌)。
17. 黑社會人物最愛什麼動物?答案:班馬 (黑社會人物當然喜歡「斑馬」)。
18. 在一個由家庭主婦辦的烹飪班裡,黃太教蓮蓉飽、李太教芝麻包,誰教叉燒包?答案:當然是「程尋磨教叉燒包」。

2009-02-07 19:25:45 補充

19. 香港的肥仔多數姓什麼?
答案:香港的肥仔是多姓「死」,因為通街都有人叫「死肥仔」。
20. 為什麼三文魚生和海膽魚生路上迎面而行,互相見到對方,但都不打招呼?答案:因為「佢地都唔熟!」。
21. 午餐肉每次見到公仔麵都會打公仔麵,但有一次午餐肉見到意大利粉,午餐肉卻依然打意大利粉,為什麼?答案:因為午餐肉對意大利粉說:「別以為你做了負離子直髮,我便不認得你!」
22. 巴斯光年殺左條龍之後變左咩?答案:撒隆(殺龍)巴斯。
23. 邊種植物識溜冰?答案:花,因為花式(識)溜冰。
24. 皇后似咩?答案:似廣場,皇后像廣場。

2009-02-07 19:26:08 補充

25. 邊樣玩具唔可以係船度玩?答案:爆旋(船)陀螺。
26. 用身體上邊樣野可以修飾雙手?答案:係毛髮 (無法[毛髮]可修飾的一對手……Beyond的歌)。
27. 長頸鹿條頸咁長係因為佢要食樹上既草,越食越高,條頸越伸越長。如此類推,咁猩猩個鼻哥窿點解會咁大?答案:因為佢D手指好粗。
28. 樹邊部份最得閒?答案:葉,因為「葉德嫻(得閒) 」。
29. 世界上最貴既係咩菜?答案:係巴塞(菜)。
30. 食得檸檬多會弄傷身體那一部份?答案:傷心囉。

2009-02-07 19:26:22 補充

31. 豬肉榮賣豬肉,菠菜蓮賣菠菜;咁衛蘭賣咩?答案:My love my fate…..(衛蘭的歌)。
32. 鯊魚食左紅豆會變咩?答案:紅豆沙(鯊)。
33. 檸檬最怕咩生果呢?答案:柑,因為柑桔檸檬。
34. 估一句英文:「ABAABBBBBBBBABABAAAAAAAAABBBBABAAABAAA」?答案:Long time no see ( C )。
35. 窩打老道的老豆叫咩名?答案:窩打老豆。
36. 小明自己做暑期作業,第二日,佢死左,點解?答案:因為自作孽(業)不可活。

2009-02-07 19:26:39 補充

37. 小明係20樓跳落街....佢無死到....但係點解死左隻雞?答案:因為佢阿媽劏雞還神。
38. 士多同邊個最老友?答案:係葉文輝 (啤梨--士多啤梨)。
39. 咩爐係最臭?答案:多士(屎)爐。
40. 最咸濕既粥?答案:及第(目及底)粥。
41. 究竟益力多係咩味架呢?答案:「你今日飲左未」。
42. 張祟基同張崇德個哥叫咩名?答案:張崇肯 (肯德基)。

2009-02-07 19:26:54 補充

43. 為什麼姚明要抓比卡超?答案:因為他是火箭隊的。
44. 咩生果唔打字?答案:蕉,因為不打自招(蕉)。
45. 用它可以望萬里之外既野,果樣係咩?答案:花生 (金龜麥萬里望花生)。
46. 咩文具最正義?答案:筆,因為見死不(筆)救。
47. 當你唔識答問題你會諗到乜動物?答案:係冇眼既鹿 (no-eye deer [no idea])。
48. 食人族族長有一日病左,醫生叫佢食齋,咁族長去左食咩野呢?答案:植物人。

2009-02-07 19:27:15 補充

49. 老師話邊兩個英文字最難教?答案:EC,伊斯蘭教(EC難教)。
50. 隆一對胸要一萬,隆一個胸要三千,估一個四字成語?答案:一波三折。
51. 咩生物識玩桌球?答案:鷹,英式(鷹識)桌球。
52. 魚冇腳、蟹冇翼、咁蝦又冇d咩?答案:太郞,哈姆(蝦冇)太郞。
53. 魚蛋粉裡面有魚蛋,咁咩粉裡面有雪糕?答案:7-11,些粉(seven)。
54. 咩顏色最襟興?答案:黃色,因為黃長興(香港先生)。

2009-02-07 19:27:30 補充

55. 咩豬只有1條腿?答案:珍寶珠。
56. 阿拉丁有3個哥哥,佢地叫咩名?答案:阿拉甲,阿拉乙,阿拉丙。
57. 黑社會最討厭穿著什麼?答案:著草。
58. 學生最怕既魚?答案:東星斑 (Don't升班)。
59. 大家估唔估到多啦a夢入面邊個大個左會做醫生呢?答案:小夫,因為小夫變大夫(醫生)。
60. 雞鴨鵝分三支汽水,但係點知唔夠分,點解?答案:婀娜多姿 (鵝攞多支)。

唐雨薇===沈雲楓===江佑威===
到底....雨薇最愛既人係邊個呢???而佢同邊最有緣分呢???

想知啊???介紹本書俾你地睇啊,咩書???

係[戀魔咒]~一定要睇啵~~唔睇就冇拖拍....!!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
乜乜政 (賈斯汀芭芘)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 11747
積分 3609
經驗 431
YK幣 1070
帖子 830
精華 0
註冊 2008-5-3
用戶註冊天數 5877
用戶失蹤天數 3051
來自 囧的世界
性別 男生
狀態 離線

你有d係出完又出例如1+1幾時等於3個題

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
rz1e29
普通會員

積極發帖獎章  
UID 22270
積分 678
經驗 374
YK幣 1191
帖子 454
精華 0
註冊 2009-2-6
用戶註冊天數 5598
用戶失蹤天數 5468
性別 男生
狀態 離線

1.隆胸兩邊隆哂要一萬,但隆一邊只需三千,估一四字成語
Ans:一波三折
2.話說有架飛機比人騎劫,d乘客會對劫機者講d咩呢?估一手機品牌
Ans:Nokia(落機呀∼)
3.補時贏波,估一汽車品牌
Ans:保時捷
4.話說有間名牌鋪頭一折大減價,有個女人走左入去掃貨,但佢買完出黎之後就死左,佢究竟點死?
Ans:抵死

5.點解BB唔識笑?
Ans:因為可以笑的話,不會哭
6.拉乜野可以學到野?
Ans:Library
7.鍵盤入面邊個掣最靚仔?
Ans:F4
8.L訓低左會變成咩?
Ans:Aeroplane(L平)
9.咩毛最普通?
Ans:Normal
10.點解晌船上唔可以講笑話?
Ans:因為個海聽到會笑,咁就會引起海潚
11.小明自己做暑期作業,第二日,佢死左,點解?
Ans:因為自作業,不可活
12.天空之城,估香港一地方名
Ans:堅尼(離)地城
13.麥當勞叔叔個頭,估一國家名
Ans:緬甸(免電)

14.邊兩個英文字母最難教?
Ans:C、E,因為EC難教
15.學生最怕乜野魚?
Ans:東星班(Don't升班)
16.乜野豬得一隻腳?
Ans:珍寶珠
17.魚無腳,蟹無翼,咁蝦無咩?
Ans:太郎
18.魚蛋粉入面有魚蛋,咩粉入面有雪糕?
Ans:Seven
19.有乜野唔可以擺入雪櫃?

Ans:秘密,因為不能說的秘密
20.承上題,邊個電視藝人唔梳得頭?
Ans:朱咪咪,因為不能梳的咪咪(不能說的秘密同普通話讀)
21.菠蘿係黃色,咁咩蘿係綠色?
Ans:Keroro
22.麥兜自己沖涼,估一近代文學作家名
Ans:朱自清

23.英文有廿六個英文字母,當E同T走左之後,會剩低幾多個英文字母?
Ans:21個,因為ET搭UFO走左
24.恐怖分子下面係乜野?
Ans:恐怖分母
25.承上題,咁中間係乜野?
Ans:恐怖分線
26.足球姓祝,籃球姓藍,咁柔道姓咩?
Ans:姓誕,因為又到聖誕,又到聖誕∼
27.大口仔搽紅唇膏,估一英文生字
Ans:Direction(大red唇)
28.六減二幾時等於零?
Ans:做六gei手勢果時
29.有怪獸入侵地球,我地應該點做?
Ans:唱進行曲(超人的主題曲歌詞:這進行曲,一高奏,妖怪便逃走∼)
30.恭喜發財,估一國家名
Ans:比利時(比利是)

31.NDS同PSP對打,邊個會贏?
Ans:NDS,因為NDS係屈機(摺機)的
32.點解撩耳仔會好開心呢?

Ans:因為Happy New Year∼
33.冬甩個爸爸係邊個?
Ans:多啦A夢(片尾曲:冬甩個爸爸,冬甩個爸爸,多啦A夢)
34.晌多啦A夢入面,邊個人大個左會做醫生?
Ans:小夫
35.晌多啦A夢入面,老師病左會傳染比邊個?
Ans:大雄,因為野比大雄
36.承上題,佢最先傳染比邊個?(唔係多啦A夢人物)
Ans:小新,因為野原新之助
37.多啦A夢姓咩?
Ans:吳(片頭曲:多啦A夢唔∼)
38.點解多啦A夢成日話睇唔到野?
Ans:因為佢伸手不見五指
39.點解呢個世界上有東京、南京、北京但無西京?
Ans:因為西經比唐三藏拎左
40.Hello Kitty見到Dear Daniel塊面上有個交叉,點解Kitty會打Daniel一巴?
Ans:因為個交叉係Miffy個口
41.地球爆左, 咁要走去邊度?
Ans:地球gei右邊

42.咩動物識打桌球?

Ans:鷹,因為鷹識桌球
43.九加四幾時等於一?
Ans:睇時針吧
44.一個中文字,分起來會很爽,合起來會很痛,猜動詞(18+)
Ans:咬
45.廣東出冬瓜,廣南出南瓜,廣西出西瓜,咁廣北會出咩?
Ans:出聲,因為講不(廣北)出聲
46.咩生果唔打字?
Ans:蕉,因為不打字蕉
47.有咩老鼠得兩隻腳?
Ans:米奇老鼠
48.承上題,有咩鴨得兩隻腳?
Ans:所有鴨(包括唐老鴨)

49.如何用三盞燈同一張凳營造一個緊張氣氛?
Ans:燈燈燈凳
50.柴、米、油、鹽,有邊樣唔係八十年代gei產品?
Ans:油,因為油不是八十年代∼

51.夫差係吳國人,西施係越國人,咁勾踐係咩人?
Ans:劉松仁
52.麵包A、B、C、D,邊個包係苦?
Ans:C,因為麵包師傅(C苦)
53.一加一幾時會等於三?

Ans:錯果時
54.晌咩時候零會大過二,二又會大過五?

Ans:猜包剪鎚果時
55.咩動物會撕爛條鰻魚?
Ans:蛇,因為余斯曼(蛇撕鰻)
56.小明比大明養,咁大明比邊個養?
Ans:狗,因為久仰大名(狗養大明)
57.益力多係咩味架?
Ans:你今日飲左未
58.李雲迪最憎咩理髮產品?
Ans:美源髮彩,因為美源髮彩,冇得「彈」
59.阿明同阿珊去打劫銀行,但事敗逃亡但d警察追捕果時唔追阿明,淨係死追阿珊,點解呢?
Ans:因為喜瑪拉雅山(起碼拉阿珊)
60.達文西密碼上面係咩?
Ans:達文西帳號
由一數到一百,會數到几多個''8''呢?講下自己用了幾秒....開始!!
Ans : 1個
星期日最多菲律賓人係邊度?
Ana : 菲律賓

最近5次評分記錄
新齡   2009-2-14 07:29 PM   經驗  -2   你老闆........

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5785
用戶失蹤天數 5271
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

全部睇過.......

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
Garker
普通會員

UID 22113
積分 361
經驗 187
YK幣 509
帖子 204
精華 0
註冊 2009-2-1
用戶註冊天數 5603
用戶失蹤天數 5557
性別 男生
狀態 離線

全部睇過

NARUTO12569N (火影 (FANS))
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章  
UID 18936
積分 2046
經驗 733
YK幣 597
帖子 749
精華 0
註冊 2008-11-4
用戶註冊天數 5692
用戶失蹤天數 2991
來自 木之葉忍村
性別 男生
狀態 離線

太簡單啦! 無難度

偷圖者死!火影、keroro、鋼鍊FA 加油! 我十卜你

林Lam
普通會員

UID 22503
積分 397
經驗 123
YK幣 535
帖子 153
精華 0
註冊 2009-2-14
用戶註冊天數 5590
用戶失蹤天數 5532
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #1 英小桃 的帖子

我都考你啊!甚麼瓜不吃得?

JeFFreY腸 (最愛bb o既魯弓)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 23155
積分 3578
經驗 1742
YK幣 3951
帖子 1644
精華 0
註冊 2009-2-25
用戶註冊天數 5579
用戶失蹤天數 5310
性別 男生
狀態 離線

我都睇過@@

藍龍 (小朋友)
普通會員
多啦A夢 Fans

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 22542
積分 3737
經驗 605
YK幣 1728
帖子 604
精華 0
註冊 2009-2-15
用戶註冊天數 5589
用戶失蹤天數 4484
來自 絕望之境
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 rz1e29 的帖子

WATER   瓜

藍龍 (小朋友)
普通會員
多啦A夢 Fans

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 22542
積分 3737
經驗 605
YK幣 1728
帖子 604
精華 0
註冊 2009-2-15
用戶註冊天數 5589
用戶失蹤天數 4484
來自 絕望之境
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 英小桃 的帖子

WATER   瓜

最近5次評分記錄
`乜婷.   2009-3-1 09:18 PM   經驗  +2   扣多左
`乜婷.   2009-3-1 09:18 PM   YK幣  +2   扣多左
`乜婷.   2009-3-1 09:17 PM   經驗  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!
`乜婷.   2009-3-1 09:17 PM   YK幣  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!
`乜婷.   2009-3-1 09:17 PM   經驗  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5785
用戶失蹤天數 5271
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

post過.........

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
peonysuen (∼★星之天使★∼)
普通會員

積極發帖獎章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 20876
積分 1583
經驗 700
YK幣 1894
帖子 732
精華 0
註冊 2008-12-19
用戶註冊天數 5647
用戶失蹤天數 4932
來自 HK
性別 女仔
狀態 離線

I  think all is so easy!

ab1100cc (珊珊)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 21154
積分 3369
經驗 1459
YK幣 3220
帖子 1884
精華 0
註冊 2008-12-29
用戶註冊天數 5637
用戶失蹤天數 786
來自 九龍某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

又幾大堆喎

≧▽≦
samson829
普通會員

積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 22213
積分 1026
經驗 566
YK幣 1630
帖子 505
精華 0
註冊 2009-2-4
用戶註冊天數 5600
用戶失蹤天數 5450
性別 男生
狀態 離線

THANK!!

Ruki
普通會員
Lonely......

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章  
UID 21144
積分 3157
經驗 1141
YK幣 1524
帖子 2282
精華 0
註冊 2008-12-29
用戶註冊天數 5637
用戶失蹤天數 3748
來自 Black World`
性別 女仔
狀態 離線

All is easy