論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: 2006-2007年度屯天1B之吹水區
candy
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
註冊 2007-1-12
用戶註冊天數 6385
用戶失蹤天數 5059
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #569 Raymond!! 的帖子

你知唔知你咁講你得罪咗我ga?
你唔覺得姐...
但係我地仲覺得係...
因為我地係曾經係屯天o既1B班102課室讀書!!
而且係1B班裹面...
我地搵到好多好珍貴o既回憶...
有開心,有唔開心...
雖然我地唔再係1B班裹面上堂...
但係1Bo既回憶永遠都會留係我地心裹面...
留係1B課室裹面....
你地男仔識d咩ar?
你知唔知我地d女仔係返學o既最後一日係好唔捨得ga?
因為我地好珍惜我地係1B班裹面o既時間...
好珍惜我地果份友誼...
因為友誼係無價ga!
用錢係買唔到ga!
你地班男仔識d咩ar?
你地咪淨係識得打波同埋唔溫書!
你地仲識d咩ar?
我真係想知你地仲有咩識lo!
你地根本唔知咩叫珍惜!
你地根本唔珍惜個份友誼!
你知唔知我地d女仔好唔捨得分開ga!
因為我地知咩叫珍惜!
同埋識得點樣去珍惜果段友誼
更加o既係..
我地知道就快要分開..
所以我地就更加去珍惜...
珍惜大家相處o既每一分每一秒!
所以你咁講..
你得罪咗我地ga la!
你知唔知ar!
你知唔知你咁講....
即係你自認唔係1B o既人!
你唔係1B o既人就唔該出番去....
唔好係度左住曬!
你一係道歉...
一係以後都唔好係度講o野!
哼!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6374
用戶失蹤天數 4787
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #571 candy 的帖子

candy,,,算la~咁佢現在真的不是1b的人,雖然我認同candy的説法,但raymond真係有道理

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
candy
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6385
用戶失蹤天數 5059
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #572 Heib 的帖子

但係............

Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6374
用戶失蹤天數 4787
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #573 candy 的帖子

但是.......什麼?

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
candy
普通會員

UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6385
用戶失蹤天數 5059
性別 女仔
狀態 離線

我覺得係1B讀過o既人都算係1Bo既人....

candy
普通會員

UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6385
用戶失蹤天數 5059
性別 女仔
狀態 離線

算..........
我遲d再搵佢算帳...
講其他話題...

Raymond!!
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 1472
積分 3131
經驗 1338
YK幣 23147
帖子 1083
精華 1
註冊 2006-12-14
用戶註冊天數 6414
用戶失蹤天數 5345
來自 H.K屯門
性別 男生
狀態 離線

回覆 #571 candy 的帖子

571果位仁兄唔好甘嬲@@
係我唔岩!
SOR!= =

candy
普通會員

UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6385
用戶失蹤天數 5059
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #577 Raymond!! 的帖子

咁都算你la....
不過唔該你下次唔好再咁講...
唔係ge話...
我搵你算帳ga...
我講真...

tiffany
VIP會員

在線王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 1588
積分 900
經驗 328
YK幣 250
帖子 248
精華 0
註冊 2007-1-25
用戶註冊天數 6372
用戶失蹤天數 5454
來自 天空下某一個地方^^
性別 女仔
狀態 離線

唔知佢係真心講sorry~定係驚左某某人呢!!
我地E家唔同班,,講咪小左好都話題lo~
覺唔覺E家已經冇咩人黎la~

LinG
VIP會員
悶死...........

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 1758
積分 5405
經驗 2678
YK幣 6616
帖子 2419
精華 0
註冊 2007-2-24
用戶註冊天數 6342
用戶失蹤天數 4891
性別 女仔
狀態 離線

覺........
我都好耐無泥..........
因為E到(仁傑)...........有D悶.........

candy
普通會員

UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6385
用戶失蹤天數 5059
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #580 LinG 的帖子

你都有n年冇泥1b吹水...==

LinG
VIP會員
悶死...........

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 1758
積分 5405
經驗 2678
YK幣 6616
帖子 2419
精華 0
註冊 2007-2-24
用戶註冊天數 6342
用戶失蹤天數 4891
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #581 candy 的帖子

==e家泥
==吾好打我

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6364
用戶失蹤天數 3927
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #582 LinG 的帖子

太遲黎啦...
番學時...
我要去2c打你...
唔係唔係...
應該去2c搵超姐,,
叫佢打你...!!

candy
普通會員

UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6385
用戶失蹤天數 5059
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #583 anne_yanyan714 的帖子

你之前又話叫我睇住家姐...
唔好比家姐蝦ling ling...
e家.....==

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6364
用戶失蹤天數 3927
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #584 candy 的帖子

哈哈...
我叫超姐打鈴就得...
不過如果鈴無端端比超姐蝦...
呵呵...我諗唔到超姐會變成點...!!
不過,,都係算啦...
我今次唔搵超姐打鈴啦!!
因為鈴甘可愛...
我作為鈴既「細妹」都唔應該搵超姐打佢既!!