YK Forum

標題: 你覺得CSO中秋節活動不錯嗎? [打印本頁]

作者: oo55123oo    時間: 2011-9-11 02:01 PM     標題: 你覺得CSO中秋節活動不錯嗎?

我星期五剛開CSO的時候
哇!五倍黃金黑暗騎士.三倍金勳獎ㄟ
我想一想先不要抽好了
我想說去開個戰場補給
四格裡面有電子解碼器
我心裡想 一定要抽到電子解碼器
結果中了
我好開心
我當然拿去抽C-BOX
好緊張

出來了
銀勳獎(崔智云)永久
我超開心的跳起來
那時只有一個字

爽!!
最後還是問
你覺得CSO中秋節活動不錯嗎?
作者: dpgtooldpg1    時間: 2011-9-11 02:35 PM

我覺得CSO的所有活動好垃圾
作者: 小音~^v^~    時間: 2011-9-11 02:40 PM

雖然我玩唔到cso ,但係如果我玩到既話一定唔會再買C-BOX解碼器 ,因為好食錢,仲有所謂既金槍只係攻擊高1,子彈多1粒,好用少少x100000 所以我唔希望有金槍,因為我以經有支加農炮 ,

回答你既問題中秋節活動我覺得唔係幾好)(唔好比3倍哩兩個字同五倍哩兩個字混淆,其實一D都唔好抽,之前都三倍同五倍我一支都抽唔中...)

作者: dpgtooldpg1    時間: 2011-9-11 02:43 PM

QUOTE:
原帖由 小音~^v^~ 於 2011-9-11 02:40 PM 發表。 
雖然我玩唔到cso ,但係如果我玩到既話一定唔會再買C-BOX ,因為好食錢,仲有所謂既金槍只係攻擊高1,子彈多1粒,好用少少x100000 所以我唔希望有金槍,因為我以經有支加農炮 ,

...

我C-BOX多到唔洗買
作者: 神~god!    時間: 2011-9-11 03:45 PM

我用了10等級送的"1"個C-BOX

抽中了"閃靈獵手"

也超爽的
作者: 史來姆    時間: 2011-9-11 07:36 PM

我nst有金勳xman刀
不用抽
作者: lemoon    時間: 2011-9-12 12:56 PM

唔想玩cso
玩親都見到外掛

作者: 秘密行動    時間: 2011-9-12 05:53 PM

所以一起反CSO吧,支持NST ^^
作者: w3470921    時間: 2011-9-12 06:00 PM

史來母果句可以打動成千上萬既cso玩家-_-

歡迎光臨 YK Forum (http://forum.eyankit.com/) Powered by Discuz! 5.0.0