YK Forum

標題: 請大家分享最長等位時間? [打印本頁]

作者: foodfairy    時間: 2011-1-19 10:51 AM     標題: 請大家分享最長等位時間?

最長等位時間:
山頭火~~~4人枱 等1HR~~~等30張枱TICKET..但只有6-8個GROUP在真正等..OMG
最無奈等位時間:
自家烏冬~2人枱    等30 MINS 等3張TICKET>.<"""""

原來而家
有一個虛擬的排隊系統~~~!!!
可以唔駛傻等~~
有無人係FB...見過????
QTrack- 智能排隊和預約管理智能預訂及等候人流管理網絡
http://on.fb.me/egjHtB

如果有就好了~~

大家有無比我更長的等位時間????

作者: suyocha    時間: 2011-1-21 05:40 PM

我在中環IFC的某超人氣壽司餐廳等過超過一個小時。。差點餓倒在地上。 如果能收到SMS通知就可以去一邊購物一邊等啦。。不過會不會通知后趕不回來啊?
作者: foodfairy    時間: 2011-1-26 12:16 PM

QUOTE:
原帖由 suyocha 於 2011-1-21 05:40 PM 發表。 
我在中環IFC的某超人氣壽司餐廳等過超過一個小時。。差點餓倒在地上。 如果能收到SMS通知就可以去一邊購物一邊等啦。。不過會不會通知后趕不回來啊?

我想應該會早一些通知...等位的知道自己等緊的位置...差不多到的時間..就會走回去LA~
作者: suyocha    時間: 2011-1-26 04:08 PM     標題: 回覆 #1 foodfairy 的帖子

回答了FB的survey說有$300的HMV抽獎 不知道是什麼時候會知道結果?
作者: foodfairy    時間: 2011-1-31 10:48 AM

今日係一月最後機會吧~
作者: man72498    時間: 2011-5-13 09:32 PM

i hate long queue
作者: williamyii77    時間: 2011-5-28 09:29 PM

30hr∼∼∼∼∼∼∼∼∼

歡迎光臨 YK Forum (http://forum.eyankit.com/) Powered by Discuz! 5.0.0