YK Forum

標題: [動漫歌]要是你,就是你了...要是你是k-on輕音部的動漫迷 [打印本頁]

作者: w3470921    時間: 2010-10-11 11:19 PM     標題: [動漫歌]要是你,就是你了...要是你是k-on輕音部的動漫迷

要是你,就是你了...要是你是k-on輕音部的動漫迷

你就看看吧,可能會幫到你吧...

歌曲:k-on輕音部

載點要等一兩日後先發...睇睇有冇人回先同咪自己本身唔係好得閒...

如錯區請版主踢本帖回正確的版

澪_K-on - No Thank you
      K-on - 輕飄飄Time   
      K-on - Don't say   lazy                     
      K-on - Coolly Hotty Tension           **

載點:
Winrar大小:12.3MB

唯_K-on - Utauyo  MIRACLE
      K-on - 輕飄飄Time
      K-on - Toyosaki
      K-on - 我的戀愛就像釘書機

載點:
Winrar大小:15.1MB

梓_K-on - Let's go
      K-on - Way To Go

載點:
Winrar大小:7.68MB

可能有d人搵唔到啦....↓

插曲-相遇天使(4人合唱)-截錄版(2分46秒)
於帖子有一百次回復時發放

載點:
Winrar大小:13.5MB
另送圖片:15張

未看完的哦

本小帖子只作分享不作其他用途...如有類同敬請諒解...

帖子注:放十首先...如果回帖次數到五十我就放多幾首吧...
  少少要求,請見諒...如有問題可回帖或mp我都可以了...

歌曲注:有雙星**是指,可能不太好聽吧
作者: w3470921    時間: 2010-10-11 11:43 PM

留帖位先^.^
作者: pljrew    時間: 2010-10-12 02:24 AM

別忘了有律和紬的角色歌...
目指せハッピー100%↑↑↑
Girly Storm 疾走 Stick
『レッツゴー』 (律Ver.)

Dear My Keys ∼鍵盤のの魔法∼
Humming Bird
『レッツゴー』 (紬Ver.)
梓喵
私は私の道を行く
じゃじゃ馬Way To Go
『レッツゴー』 (梓Ver.)
作者: w3470921    時間: 2010-10-12 05:00 PM     標題: 回覆 #3 pljrew 的帖子

嗯^^

因為自己本身唔係可以成日上網...要幾日幾可以上載哂野...
作者: eason80157    時間: 2010-11-11 10:39 PM

好正       
作者: andy.andy18    時間: 2011-4-26 10:18 PM

不錯的資訊 收下了 謝謝大大分享
作者: williamyii77    時間: 2011-5-31 08:51 PM

k-on輕音部<---
-,-
我要現代歌呀
作者: 123wl1123    時間: 2011-7-29 10:59 AM

係咪328kps?
作者: K-ON×梓    時間: 2011-7-29 11:08 AM

點會咁少歌...
我都DOWN齊左佢地嘅歌
有幾百首(包括角色歌,播入歌)
作者: foreverbeautyhk    時間: 2011-7-30 12:03 PM

留名先,,
作者: tom6d321    時間: 2011-8-14 05:42 PM

唔錯~唔錯~好好聽~

歡迎光臨 YK Forum (http://forum.eyankit.com/) Powered by Discuz! 5.0.0