YK Forum

標題: 合照分享~~ [打印本頁]

作者: cherryyip1988    時間: 2010-7-2 09:03 PM     標題: 合照分享~~

作者: 小丸子    時間: 2010-7-9 04:16 PM

個個女仔係你?
作者: Rainiekuo    時間: 2010-7-10 07:40 PM

徐淑敏同你影完相之後柒好多,,,
因為同柒頭影相會降哂level 囉...
樓主,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,你好撚柒囉!!!!
兩位都係靚仔靚女...
同你影完相之後變哂樣衰.....
樓主...............................真係好柒...
我好想嘔丫!!!!!!!!
10分入面比0.000001分囉!!!!!!
作者: Rainiekuo    時間: 2010-7-10 07:42 PM

曬命唔好係到曬!!!!!!!
我都同某明星影過喇~
不過唔會好似你咁曬命囉!!!!
我同李綺雯影過喇~
好過你同兩個柒頭影~
作者: ★回憶.愛x`    時間: 2010-7-14 08:15 PM

QUOTE:
原帖由 Rainiekuo 於 2010-7-10 07:40 PM 發表。
樓主,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,你好撚柒囉!!!!
兩位都係靚仔靚女...
樓主...............................真係好 ...

好樣衰呀嗎??
超勁呀你
我會記住你d咁勁既人
----------------------------------------------------------------

多謝觀看      
作者: ~木綿樹~    時間: 2010-7-14 08:18 PM

好老,唔刺你,年紀大大地………[smilies]24[/smilies]
作者: 密蜂    時間: 2010-7-15 10:07 AM

QUOTE:
原帖由 Rainiekuo 於 2010-7-10 07:40 PM 發表。 
兩位都係靚仔靚女...
樓主...............................真係好 ...

樣 衰 冇 罪 又 吾 會 比 人話 發 姣

樣 靚 只 會 比 人 話 發 姣 好 似 某 某 人咁
作者: 暗神騎士    時間: 2010-7-17 02:08 PM     標題: 回覆 #4 Rainiekuo 的帖子

你咪一樣咁樣衰@@你個張相啊肥到啊真係話人唔話自己食X啦
作者: aubeverly    時間: 2010-7-17 04:17 PM

點解帶左眼鏡同冇帶五同樣嘅.xd
---------------------------------
回覆 #4 Rainiekuo 的帖子
人地個標題都係話分享姐
做麥要諗到人地係哂命呢
同埋樣冇咁掂五代表五可以同人影相
五可以同人分享架喎
作者: polly3571    時間: 2010-7-18 07:47 AM     標題: 回覆 #4 Rainiekuo 的帖子

人地分享咋w0
人地同乜明星影相關你嘟事?
同埋你又好令咩?
作者: 亞夢vs唯世    時間: 2010-7-18 09:17 AM     標題: 回覆 #3 Rainiekuo 的帖子

哇,尒唔洗踩得咁進呀,尒好靚咩

歡迎光臨 YK Forum (http://forum.eyankit.com/) Powered by Discuz! 5.0.0