YK Forum

標題: 真係爛到笑唔出丫 [打印本頁]

作者: ☆↗晴晴↘★    時間: 2009-4-13 03:51 PM     標題: 真係爛到笑唔出丫

真係爛到笑唔出丫
01.有一日公仔軟糖行行下路,行咗一陣,佢話:「我隻腳好軟。」
02.有一日小明行行下街果時覺得隻腳好酸,原來小明踩中咗舊檸檬。
03.有一個麵包,走著走著肚子餓了,於是就把自己吃了。
04.國際機場男廁……乜能都有。
05.從前有個gag掉咗落地……無爛到。
06.小明成日上甜網,搞到成部電腦都係蟻。
07.從前有個人便秘,過左幾日……佢疴到好似開咗花灑咁!
08.從前,有一個好好味牌果汁咖喱,包裝上寫住「警告:不可食用!」,最後,王子同公主就過住好幸福嘅生活啦。
09.王子吻了公主,王子變了冬菇,公主變了雲腿,他們從此係煲仔入面,過住好焗嘅生活。
10.有一日,火柴人行行下街覺得個頭好痕,跟住搲搲(音「RR」)佢,之後個頭著火,咁就死咗嚕……
11.小明自己做暑期作業,第二日就死去,因為自作業(孽)不可活。
12.M記寫住「笑容免費供應」,小明就去同佢講:「唔該三個笑容拎走。」
13.兩條蕉係到行街,其中一條好熱除衫,另一條就咁扒街。
14.唔駛急最緊要快。
15.老師問同學:「怎樣減少白色污染?」,同學答:「把飯盒做成藍色。」
16.有個人,他腸胃不好,一天,他來到胃病醫院看病,對醫生說:「我吃什麼就拉什麼,吃西瓜就拉西瓜,吃黃瓜拉黃瓜!」醫生想了想,對他說:「我看你只有吃屎了!」
17.飛機上,一位空中小姐問一個小女孩說:「為什麼飛機飛這麼高都不會撞到星星呢?」小女孩回答道:「我知道,因為星星會『閃』啊!」

作者: NonoNo913    時間: 2009-4-13 11:55 PM

又真係幾爛下WO
作者: JeFFreY腸    時間: 2009-4-13 11:58 PM

第8唔係好明o既@@+
作者: 月鬼    時間: 2009-4-14 12:56 PM

好爛呀
唔駛爛到咁呀
作者: SIU雪~~~    時間: 2009-4-15 10:51 AM

真係爛到笑唔出丫
01.有一日公仔軟糖行行下路,行咗一陣,佢話:「我隻腳好軟。」
02.有一日小明行行下街果時覺得隻腳好酸,原來小明踩中咗舊檸檬。
03.有一個麵包,走著走著肚子餓了,於是就把自己吃了。
04.國際機場男廁……乜能都有。
05.從前有個gag掉咗落地……無爛到。
06.小明成日上甜網,搞到成部電腦都係蟻。
07.從前有個人便秘,過左幾日……佢疴到好似開咗花灑咁!
08.從前,有一個好好味牌果汁咖喱,包裝上寫住「警告:不可食用!」,最後,王子同公主就過住好幸福嘅生活啦。
09.王子吻了公主,王子變了冬菇,公主變了雲腿,他們從此係煲仔入面,過住好焗嘅生活。
10.有一日,火柴人行行下街覺得個頭好痕,跟住搲搲(音「RR」)佢,之後個頭著火,咁就死咗嚕……
11.小明自己做暑期作業,第二日就死去,因為自作業(孽)不可活。
12.M記寫住「笑容免費供應」,小明就去同佢講:「唔該三個笑容拎走。」
13.兩條蕉係到行街,其中一條好熱除衫,另一條就咁扒街。
14.唔駛急最緊要快。
15.老師問同學:「怎樣減少白色污染?」,同學答:「把飯盒做成藍色。」
16.有個人,他腸胃不好,一天,他來到胃病醫院看病,對醫生說:「我吃什麼就拉什麼,吃西瓜就拉西瓜,吃黃瓜拉黃瓜!」醫生想了想,對他說:「我看你只有吃屎了!」
17.飛機上,一位空中小姐問一個小女孩說:「為什麼飛機飛這麼高都不會撞到星星呢?」小女孩回答道:「我知道,因為星星會『閃』啊!」

作者: charlottelam    時間: 2009-4-15 02:39 PM

超爛...笑唔出!
作者: peterkam    時間: 2009-4-15 04:34 PM     標題: 回覆 #1 ☆↗晴晴↘★ 的帖子

有d睇過
作者: cpldaniel08    時間: 2009-4-15 05:13 PM

睇過啦==好無聊
作者: cpldaniel08    時間: 2009-4-15 05:15 PM

睇過啦==好無聊
作者: [彤]s    時間: 2009-4-15 10:21 PM

thx你啦...唔好咁無聊啦!ok??
作者: kururu    時間: 2009-5-17 02:43 PM

好無聊!!!
作者: nw1jo2sc4    時間: 2009-5-19 09:48 PM

好爛呀!!!
作者: P0-3-    時間: 2009-5-19 09:55 PM

o左-__-

我覺得應該好好笑-,- 但係搵吾到笑位-__-v
作者: jacktse1999    時間: 2009-5-21 08:09 PM

ok起來喎............
作者: `乜鋒.    時間: 2009-5-21 10:19 PM

囧中....
________
樓上...你可吾可以吾好抄我個虛擬形像呢...
作者: hello!    時間: 2009-6-24 09:10 PM

The first one, I heard it .
The anothers are very Gag.

Thx for sharing too!
作者: s0541s0218    時間: 2010-2-11 05:50 PM

好爛...好無聊呀

歡迎光臨 YK Forum (http://forum.eyankit.com/) Powered by Discuz! 5.0.0