YK Forum

標題: 29寸 巨型啤啤熊毛公仔^^~超可愛得意 [打印本頁]

作者: wearshops    時間: 2008-9-5 05:47 PM     標題: 29寸 巨型啤啤熊毛公仔^^~超可愛得意

29寸 巨型啤啤熊毛公仔^^~超可愛得意
送禮自用,生日禮物或者送俾女朋友實開心死^^~
攬住訓好開心好有安全感啊!! ^___^
http://hk.auctions.yahoo.com/hk/booth/favoritesword
我賣既公仔絕對比出面平^^

【材質】:超柔軟毛(手感和品質都是一流)
【狀態】:100% NEW
【尺寸】:約28-29'(72-74cm)
【顏色】:淺啡色/米白色 (圖為實物拍攝.有色差以實物為準)
【價錢】:一隻$185 / 一對$345
希望唔好單買啦.出面買一隻都唔止咁既價啦.買晒2隻仲送一對小熊熊公仔添^_^

【材質】:超柔軟毛(手感和品質都是一流)
【尺寸】:約28-29'(72-74cm)
【顏色】:啡色/白色 (圖為實物拍攝.有色差以實物為準)
【價錢】:一隻$185 / 一對$345
希望唔好單買啦.出面買一隻都唔止咁既價啦.買晒2隻仲送一對小熊熊公仔添^_^

【材質】: 軟毛
【尺寸】:約15'寸(38cm)
【顏色】:淺啡色 (圖為實物拍攝.有色差以實物為準)
【價錢】:$99/pcs

【材質】:超柔短軟毛(手感和品質都一流)
【尺寸】:約8'(20cm)
【顏色】:淺啡色/淺黃/啡色(圖為實物拍攝.有色差以實物為準)
【價錢】:一套$69

【材質】: 超柔軟短毛
【尺寸】:約高8'(20cm)
【顏色】:如圖 (圖為實物拍攝.有色差以實物為準)
【價錢】:一隻$25

送俾小朋友實開心死^^~
【材質】: 超柔軟毛
【尺寸】:約長29'高18'(未計企起高度)
【顏色】:深/淺啡色 (圖為實物拍攝.有色差以實物為準)
【價錢】:一隻$295
出口去外國架.香港冇得賣架.就算有得賣冇600以上都買唔到^^

仲有好多毛公仔
歡迎批發.保證以最優惠價錢
如有任何問題,歡迎發問^^
請到我的拍賣場參觀選購其他不同大小款式的啤啤熊
http://hk.auctions.yahoo.com/hk/booth/favoritesword
MSN : [email protected]
作者: anguesngan    時間: 2008-9-5 06:02 PM

trade post :|

that big  white bear is cute~
作者: Heib    時間: 2008-9-5 06:12 PM

幾得意.但係我都係中意我屋企戈d多d~
作者: Kathy668    時間: 2008-9-5 07:14 PM

THX FOR SHARING
IT'S SO CUTE
I LIKE THEM ALL
作者: 冶''''    時間: 2008-9-6 09:35 AM

好似好大隻咁- -

如果出街送比女友- -

咪姐系要幫佢拎住-v-"
作者: lilypolly    時間: 2008-9-6 09:51 AM

對住佢成晚,
廳招唔洗番學- -
唔方唔開心- -
作者: chanxcpekky    時間: 2008-9-6 09:36 PM

好得意呀....

歡迎光臨 YK Forum (http://forum.eyankit.com/) Powered by Discuz! 5.0.0