論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: CS BTE v1.4 試玩 +閒話一則
  本主題已加入至作者的 myPage 個人文集  
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5136
用戶失蹤天數 2483
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
CS BTE v1.4 試玩 +閒話一則

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5136
用戶失蹤天數 2483
性別 男生
狀態 離線

推推文先 thx

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
onman2009 (CD-ROM)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 39155
積分 844
經驗 28
YK幣 39
帖子 171
精華 0
註冊 2010-12-23
用戶註冊天數 4845
用戶失蹤天數 1386
性別 男生
狀態 離線

話說點解我改唔到震天龍炮
同埋屍3bot用既血性暴走
我就咁改血性暴走既速度
但係d bot用左血性暴走
加既移速唔同我用果d...
點解?

zz12345zxc
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 39855
積分 1224
經驗 86
YK幣 310
帖子 418
精華 0
註冊 2011-1-18
用戶註冊天數 4819
用戶失蹤天數 605
性別 男生
狀態 離線

太黑了  看不清楚畫面

Counter-Strike NST Servers LSV1.6  (7/24開了 非24H開放)
伺服器官網:http://csuesv.2be.tw/index.php
此為NST版本
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4952
用戶失蹤天數 591
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

0:37咩料有我名= =
個zb3 mod真系太黑啦 光番少少啦...
1:24 就我細佬= =
2:04 個名真系正到
2:21 右上角
2:26 高登CEO
夜視鏡冇子彈汁

(註:我冇爬文的)

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5136
用戶失蹤天數 2483
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 小狗x托柒 的帖子

1:24果個係我AC 我借比佢玩咋

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4952
用戶失蹤天數 591
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 gtavc2007 的帖子

都估到佢冇可能用到咁多錢架啦
咁鬼多槍 冇十萬都有五萬啦

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5136
用戶失蹤天數 2483
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 小狗x托柒 的帖子

買返泥先千7蚊
其他果D乜鬼爆能脈衝咪佢出錢我抽

ohshit (暱稱)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 43593
積分 3155
經驗 446
YK幣 1226
帖子 1344
精華 0
註冊 2011-7-18
用戶註冊天數 4638
用戶失蹤天數 168
來自 空氣
性別 男生
狀態 離線

睇睇下 我都以為係挽緊cso

zxc6981492 (莫鬼)
普通會員

UID 48880
積分 234
經驗 1
YK幣 101
帖子 38
精華 0
註冊 2012-10-21
用戶註冊天數 4177
用戶失蹤天數 3831
性別 男生
狀態 離線

大大,您玩的是哪一版 可以供應我網址嗎 我想玩+8槍枝 感恩:)

請問    誰有+8槍枝的NST   我想玩 可是找不到 BETA3沒黑炫跟疾風QAQ

zxc6981492 (莫鬼)
普通會員

UID 48880
積分 234
經驗 1
YK幣 101
帖子 38
精華 0
註冊 2012-10-21
用戶註冊天數 4177
用戶失蹤天數 3831
性別 男生
狀態 離線

求此影片NST載點

希望大大能供給我 >"<  謝謝