論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [級數評圖] 久違了
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5349
用戶失蹤天數 3941
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[級數評圖] 久違了

好耐冇開post喇~~~~
今日開個先

呢張好有愛

呢張都幾中意

評啦~~~~~~~~

最近5次評分記錄
仁傑   2011-7-8 03:37 PM   YK幣  +5   讚好

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6264
用戶失蹤天數 3827
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

d字睇唔到

不過我幾中意個ban底(y)(y)

幾時整比賽ban姐?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5349
用戶失蹤天數 3941
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2011-7-8 03:39 PM 發表。 
d字睇唔到

不過我幾中意個ban底(y)(y)

幾時整比賽ban姐?

謝評
下次我整深色d

係喎-_-
唔記左添w
而家整先;D

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6338
用戶失蹤天數 1269
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

真係好耐冇開評圖帖了xd
見你咁勤力開,我都要努d先得
(不過我連入brush都只係入左3/4

BAN底好夠夢幻=w=
不過因為個底同d字一樣咁淺色,唔係好睇得好清楚呢=w=

erica831
VIP會員
-♥ EYerimond.

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
註冊 2010-12-11
用戶註冊天數 4856
用戶失蹤天數 1918
性別 女仔
狀態 離線

asa
中意kana果張.
求字體.

I'll be waiting for you; 感覺未可以逃避.
VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5349
用戶失蹤天數 3941
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-7-8 05:16 PM 發表。 
真係好耐冇開評圖帖了xd
見你咁勤力開,我都要努d先得
(不過我連入brush都只係入左3/4

BAN底好夠夢幻=w=
不過因為個底同d字一樣咁淺色,唔係好睇得好清楚呢=w=

對阿成個月了-w-
期待你的新作呢~~~~
bh嘛-w-..很久沒加了~~

謝評~~
下次加多d tt先-v-.
級數何在

QUOTE:
原帖由 erica831 於 2011-7-8 06:13 PM 發表。 
asa
中意kana果張.
求字體.

謝評
old stamper

秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
註冊 2009-7-14
用戶註冊天數 5371
用戶失蹤天數 4084
性別 女仔
狀態 離線

a+ s a+
kana果張好令;p
尤其是相框個度;

bustercheung
管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4678
用戶失蹤天數 1012
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

D字...... 第2張!!! 加油 繼續整ban

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

3a
第一張d字睇唔到同埋我覺得呢隻字型唔係咁用
第二張個字型但係我覺得其他都好靚
第三張d字睇唔到

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6338
用戶失蹤天數 1269
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #6 stephanie903 的帖子

級數啊…神隱了 (逃
今日有時間仲要搵字型ORZ
一個換電腦做唔齊BACKUP既人wwwwwwww

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5349
用戶失蹤天數 3941
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 秋風 於 2011-7-8 06:35 PM 發表。 
a+ s a+
kana果張好令;p
尤其是相框個度;

謝評
我自己都好中意個張xd
相框個到嘛..調左好_耐

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2011-7-8 06:38 PM 發表。 
D字...... 第2張!!! 加油 繼續整ban

謝了;p

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-9 12:15 AM 發表。 
3a
第一張d字睇唔到同埋我覺得呢隻字型唔係咁用
第二張個字型但係我覺得其他都好靚
第三張d字睇唔到

謝評
第一張我係唸唔到用咩字體好成日用死中宋唔係路
第二張我覺得個字型唔差囉
第三張我都覺

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-7-9 08:53 AM 發表。 
級數啊…神隱了 (逃
今日有時間仲要搵字型ORZ
一個換電腦做唔齊BACKUP既人wwwwwwww

點解阿
字型-w-中文的字型很久沒dl了
你終於換電腦了恭喜恭喜

POS
普通會員

UID 43378
積分 224
經驗 111
YK幣 429
帖子 229
精華 0
註冊 2011-6-29
用戶註冊天數 4656
用戶失蹤天數 4593
性別 女仔
狀態 離線

好鍾意嘎 ‘’‘’‘’‘

m1m1orey
普通會員

UID 38241
積分 425
經驗 44
YK幣 98
帖子 61
精華 0
註冊 2010-11-19
用戶註冊天數 4878
用戶失蹤天數 4172
性別 男生
狀態 離線

字看不太清楚ㄟ~~~~

kaiowen
初級會員

UID 44458
積分 28
經驗 6
YK幣 139
帖子 20
精華 0
註冊 2011-9-26
用戶註冊天數 4567
用戶失蹤天數 4561
性別 男生
狀態 離線

第1同3張D字全部睇唔到

bustercheung
管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4678
用戶失蹤天數 1012
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

回覆 #14 kaiowen 的帖子

Y0UR pr0blem la-.-