論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

歡迎各位訪客註冊成為會員!成為會員後可享用本論壇的各種服務,登入後將會隱藏頁面上方的廣告。

標題: 有玩勁舞請入牙
R0Ck_Y0U:] (KAMILIA小卡)
VIP會員
池畔派對

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   大富豪勳章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 5
積分 7696
經驗 3006
YK幣 9932
帖子 1956
精華 3
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6347
用戶失蹤天數 4315
來自 카라
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
發表於 2007-3-5 10:43 PM  資料 文集 短消息  844918395 229500844 funclub188@yahoo.com.hkl
有玩勁舞請入牙

我地一齊玩牙!大家話好唔好牙!!!!!

我地玩......

date:10/3/2007(sat)
time:8:00pm-1000pm
場地:自由3-8- you靈
room叫:yk forum 比賽
歌曲

98德州的故事  twins---個人(lv1)

110 dont push me--個人(lv2)

125 disco王  高耀太--個人(lv3)

142 火花 高耀太--個人(lv4)

160 打得火熱--eason chan--個人(lv5)

170 百日祈禱---sharp---個人(lv6)

188 討人喜歡----金鍾國--個人(lv7)

197 戀愛ing ----5月天--個人(lv8)

請choose你想玩既歌

你想參加表演賽,都要報名

快點參加啦,friday11:59:59冇得加啦

lv1 第1 有加20經
lv2 第1 有加40經
lv3 第1 有加50
lv4 第1 有加60
lv5 第1 有加70
lv6 第1 有加80
lv7 第1 有加90
lv8 第1 有加100

我有可能玩197/188架

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
維康•加利
初級會員

UID 52
積分 3
經驗 2
YK幣 108
帖子 4
精華 0
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 6227
來自 香港
狀態 離線

你唔識玩做乜做判審呀?
真係好膠喎...

最近5次評分記錄
池畔派對   2007-3-14 09:30 PM   經驗  -2   文不對題

維康•加利
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我係哈哈笑 (耀)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 4278
積分 727
經驗 355
YK幣 661
帖子 372
精華 0
註冊 2007-9-12
用戶註冊天數 6042
用戶失蹤天數 5254
來自 TMCSS
性別 男生
狀態 離線

我唔勁的喎!!

有野就講.有屁就放!!by哈哈笑!!
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6094
用戶失蹤天數 4960
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-9-16 10:06 AM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
回覆 #3 我係哈哈笑 的帖子

都過左好耐LA= =..

卍SoNaR卍
普通會員

UID 11223
積分 273
經驗 139
YK幣 218
帖子 145
精華 0
註冊 2008-4-11
用戶註冊天數 5830
用戶失蹤天數 5807
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ●siu_y_an§ 於 2007-9-16 10:06 AM 發表。 
都過左好耐LA= =..

說得好   過左勁耐囉

tonyccf
普通會員

UID 12135
積分 112
經驗 48
YK幣 145
帖子 43
精華 0
註冊 2008-5-23
用戶註冊天數 5788
用戶失蹤天數 5714
性別 男生
狀態 離線

宜家連197都冇左啦......咁你話耐唔耐