論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 二世祖 534 VS 沙田舞王 BC決戰二世祖(含粗口)18+
kururu (Rick roll)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章  
UID 20556
積分 5428
經驗 1170
YK幣 550
帖子 1487
精華 1
註冊 2008-12-9
用戶註冊天數 5756
用戶失蹤天數 1314
來自 冇人的地方
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
二世祖 534 VS 沙田舞王 BC決戰二世祖(含粗口)18+

決戰二世祖
二世祖 534 VS 沙田舞王 BC

1999年 沙田

534: 沙皮屄王响度做乜撚嘢
BC: 咁534又响度做乜撚嘢呢
534: 我唔撚惹你 你惹尻我
BC: 撚有

BC: 534無你嘅事 你咪阻Q住
我沙田舞王落機舖 開心又關你叉事
534無你嘅事 你咪阻Q住
我沙田舞王落機舖 開心又關你叉事

534: 沙皮屄王無你嘅事你咪撚阻尻住
總知你一日響度我都係無運行
啲女俾你媾曬 我就唯有上馬欖
叫雞無錢俾 我俾人斬到無fans企出嚟撐

BC: 行撚開拉534 家陣有幾間雜誌呀俾我上位
夠膽死喺個留言版度做內鬼
等我嚟笑柒死你個屎忽鬼

534: 知唔知我見到你連隔夜飯都嘔啊
男人老狗 著到甜筒咁四周圍咁走
咁大個人乜嘢叫做醜 你都唔知

BC: 我DDR玩到好有型就係人都知
我係你口中所謂嘅沙皮屄王
但係個個fans都叫我做沙田舞王
係 我係跳得好鬼死奔放
慘得過有更多fans愛我愛到發曬狂
同親你講嘢就一味响道粗口橫飛
你响留言版爆粗就爆足一個世紀
啲字就大到由版頭扯到落版尾
我都識講粗口屌你老味臭屄 OK
你講粗口就等同你呢隻生滋狗喺度放屁
基本上有啲教養嘅都唔撚會理你
我都識得尻屄屌挑撚吹仆行西你
只係大家都公認我講得比較優美
其實除了跳舞 我仲十項全能
fans話我係keyboad guitar percussion打碟神
皆因我玩乜嘢機種都特別有型過人
唔該擘大個屎眼 睇下乜嘢叫performance

534: 沙皮屄王 甜筒王
我唔撚惹你 你惹尻我
教而不善 等我拉撚你入返青山啦
你乜嘢輩分啊 夠膽嚟咁樣同我鬥
我打尻死你個傻屄沙田舞王

BC: 你講嘢都無Point嘅

534: 乜乜乜乜嘢話 你話我講嘢無Point
哈哈哈哈 我我講嘢都唔知幾撚咁有Point啊
我我我講 講嘢都好有Point啊
我 我識講粗口啊 死未 哈哈哈哈

BC: 一生愛你一個只認一生愛一人
我啲fans就甘願做為我渡火海的人
你極之妒忌之餘都諗下點解會咁
正所謂呢空穴來風就一定會有原因
你知唔知你阿媽好心痛 睇住個仔講粗口講到失控
條賓州又細到好似一棵蔥 又唔敢帶你去見啲姨媽叔公
唯有閹左你 等你可以嫁個好老公

534: 你DDR級人多勢眾 打機拳來勢洶洶
幾十丁友響海旁PK P足幾粒鐘

BC: 咁撚樣都叫來勢洶洶 成堆茂餅響海旁食西北風
又唔知俾人笑到肚痛

534: 你跳舞最撚奇 睇怕你日日索K

BC: 我呢啲叫natural high 不過你唔識就never mind

534: 屌你老母冚家鏟 鏟你老母上天棚

BC: 乜你老母戇尻尻 我請你老母食賓周

534: 屌你老母臭化屄 幫我老母去奶屄

BC: 你淨係識講粗口 打飛機實用左手
La la la la~~~~~~
你玩keyboard機就真係渣到爆曬啲電燈
過唔到啲歌都夠膽將醜事嚟做刊登
我就玩花式都過曬六條course仲要高分
玩鼓機第三代仲要有二千尻幾萬分
你叫人哋達朵 人哋就達朵
人哋叫你達朵你就扮個失蹤嘅老婆婆
你要扮大個仔 唔該俾張老身我睇
咪扮到鬼禁兇狠 點知毛都未出得齊
534唔知係乜嘢數字 但肯定唔係做善事
似係想冒充黑社會嗰組數字
5354個名唔3唔4 唔生又唔死
生壞條命改錯個名 就係你呢挺薄餅

534: 沙田舞王嗰朵果然唔係浪得虛名
閣下講嘅嘢字字鏗鏘句句又精警
其實小弟對你就有一個不情之請
請你俾我幫你含完後響口內射精

最近5次評分記錄
bustercheung   2011-6-30 09:22 PM   經驗  -3   違規:你的文章有粗言穢語 (-3~5)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
hh36471288hk (Samuel Ysc)
VIP會員
Nope.

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34374
積分 16440
經驗 1985
YK幣 18212
帖子 3775
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5255
用戶失蹤天數 453
來自 ?
性別 男生
狀態 離線

扣分la

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
linqihao1 (無聊人)
普通會員
此會員被禁言了

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40154
積分 2670
經驗 153
YK幣 811
帖子 526
精華 0
註冊 2011-1-29
用戶註冊天數 4975
用戶失蹤天數 3967
來自 地球的某一方
性別 男生
狀態 離線

睇左好耐 d粗口內容好好笑

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候想結婚;有錢的時候想離婚。