論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 愛你,並唔代表一定要同你一齊,知道你愛就足夠
wwpkhxdo
普通會員

UID 43081
積分 512
經驗 -12
YK幣 745
帖子 131
精華 0
註冊 2011-5-29
用戶註冊天數 4687
用戶失蹤天數 3155
來自 hong kong
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2013-4-27 04:16 PM  資料 文集 短消息  1229601071 chu.tungwing@yahoo.com
愛你,並唔代表一定要同你一齊,知道你愛就足夠

女主角:
薰:一般令女,雖然可愛到爆燈但有時又好成熟,串嘴,啊爸啊媽之前空難死左,留左一大筆遺產比佢,自己住,溫柔,善良,易信人,但性格孤僻,外表好串
欣:超令女,有錢女,性格好串,又中意洗錢,同薰好好朋友
盈:又係令女,有錢女,串,姣,但佢姣係有原因加  
男主角
煒:外表好萌內在好Cool ,唔洗講就知串到乜咁,花心鬼,家境睇埋落下就知,但有洗之不盡既金錢
輝:好令仔,性格好串,一舊冰,世世代代都係黑社會
宏:煒既啊哥,但冇人知,因為煒係集團大老闆既私生仔,同煒同年,溫柔
其餘角色後加
作者:大家好,我係wingwing,我中意寫小說,歡迎大家支持,絕對原創,不喜勿插,呢一遍小說有少少係作者我既親身經歷,本小說走悲傷路線。。。亦會因大家既Cm 改既,希望你地中意啦

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
wwpkhxdo
普通會員

UID 43081
積分 512
經驗 -12
YK幣 745
帖子 131
精華 0
註冊 2011-5-29
用戶註冊天數 4687
用戶失蹤天數 3155
來自 hong kong
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2013-4-27 04:22 PM  資料 文集 短消息  1229601071 chu.tungwing@yahoo.com
一顆心屬於一個人,在愛情裡什麼算公平。。。(薰既手機鈴聲)
盈:薰BB啊~(嗲)
薰:咩事啊盈BB
盈:去行街街啦
薰:好啊,叫埋欣啦
盈:唔好啦,我想同你二人世界啊
薰:唔好咁啦,聽話,乖啦
盈:呠~咁好啦,一點半,MK新之成等。。
薰:okok
二點。。。MK新之成門口
欣:對唔住啊,遲左
盈:你個p街,要我同薰BB等你,仲要等咁耐
欣:對唔住啊!最多一陣所有消費入我數
盈諗住繼續鬧個陣
薰:咁啊~好啦今次放你一馬
盈:好啦,既然薰BB咁講,我地去唱k 啦
薰同欣:同意
Neway
薰:唔該三個人啊
Waiter.=wr
Wr:唔好意思啊冇位啊。。
薰:噢…唔該你。。。你地兩隻野聽到啦。。。
欣同盈:so9sad
新人物:希:超靚仔,勁温柔,有錢,溝死女,花心鬼
峰:好靚仔,靚爆鏡,好cool,好有錢,同輝係親戚,即係佢都係黑社。。。性格同輝都一樣。。。
希:靚女們,仲咩咁sad啊
欣:明知估問。。。世上on9何其多
希:唔好咁講,不如一齊啦,反正我地得兩個人。。。最多請埋你啦
盈:乜我地依家冇錢咩,洗你請
薰:算啦,你地一人少句啦
希:呢位靚女就講得啱啦 欣同盈:咁即係我唔啱啦。。 薰:唉…算啦……(另轉同希講)你既好意心領啦,始終大家唔係咁熟,咁樣唔係既好既。欣,盈我地行啦
欣同盈:嗯

盈:被條p街阻Q哂啲時間
欣:咪係囉
薰:好啦,今日就到此為止啦,聽日要返學啊,早啲返屋企啦。。。
欣:咁好啦
盈:唔制啊,我要同薰BB繼續玩啊
薰:乖啦,聽日同你食早餐啦
盈:得我地兩個!?
薰:係啊係啊,所以依家乖乖返屋企啦!!
盈:嗯嗯…88
欣同薰:88 下集待續。。。      

最近5次評分記錄
Matthew417   2013-4-27 11:44 PM   經驗  -3   違規:你的文章有粗言穢語 (-3~5)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
p445lkm4
普通會員

UID 21421
積分 388
經驗 23
YK幣 59
帖子 72
精華 0
註冊 2009-1-8
用戶註冊天數 5558
用戶失蹤天數 2996
性別 女仔
狀態 離線

po po po po