論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [轉-口語] ▁▂▃▄▅▆▇█ ★當窮公主;遇上∮花心王子◎
kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
註冊 2007-10-2
用戶註冊天數 6022
用戶失蹤天數 4666
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[轉-口語] ▁▂▃▄▅▆▇█ ★當窮公主;遇上∮花心王子◎

`  Grils↓;
雲雪兒.16碎.成績超好.好似日本妹.超串.OK打得.同晴.冰好FD.一齊住.校花.黑社會大家姐.窮.

葉晴.   16碎.幾多有米.成績OK喇.型+爆串咀.OK打得.同冰.兒好FD.一齊住.校花.黑社會2家姐

梁小冰.16碎.勁有米成績好差.可愛活潑.幾好打.好串.同晴.兒好FD.一齊住.校花.黑社會3家姐
    女配角;
    歐琪.   16碎.OK有米.成績OK喇.超姣.見仔就姣.得把口.樣就一般喇.姣婆大家姐XD.
`  Boy↓;
    藍梓夜.16碎.花心.成績勁好.黑天集團個仔.超有米.爆打得!超令仔.校草1號.同軒.豪好FD
    陳家豪.16碎.令仔可愛.好串.校草2號.打得.好專一.暗戀晴.校草2號.同夜.軒好FD
    夜軒.   16碎.有米.令仔.有時好溫柔.有時好cOOl.OK串.開頭中意兒.後來就中意...打得.校草3號!
    呢個故事系講有一個女仔遇上一個花心王子..
但系個女仔改變左距.
想知更多?
快D黎體喇!

5知大家會5會喜歡呢??
如喜歡既話,,請留個cm比我,,等我繼續po落去啦

平淡的愛情 像沒有汽的汽水 我竟然〥愛上一個花心的你  唔知呢d係咪叫緣份
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
用戶註冊天數 6022
用戶失蹤天數 4666
性別 女仔
狀態 離線

Ch1;
冰;起身喇.2只豬!!!!(大聲)
晴;做咩感快起身姐.
兒;米系咯.訓多陣先喇..(流緊口水)
冰;今日開學日呀..要返學呀.
兒+晴;死喇!唔記得左添!(即刻彈起身)
冰;早知你地會有感既反應嫁喇
兒+晴;知就好喇...
冰;仲唔整好D野(可愛)
兒+晴;整好喇.
冰;真快=.=
兒+晴;多謝.
冰;無奈ing=
跟住距地就一邊傾一邊翻學校.
翻到學校;
冰;體下我地系米一班先!(行過去)
晴;希望系喇.
冰;真系同一班呀!!!(可愛)
兒;YA!
晴;去4B班唷!
兒;嗯...
系班房;
姣A;豪豪呀..同我一齊喇..
豪;對唔住你唔系我杯茶.(溫柔+電到姣A)
姣A;(比豪電暈左)
琪;夜夜.今晚黎我屋企食飯好無呀..(發姣)
夜;我唔中意.(COOL)
琪;耶~~~~~~~~~黎喇...
兒+晴+冰;哇.宜家D姣婆真系姣到出汁...(O曬嘴)
冰;我想問下我地有無入錯班
琪;你講邊個姣到出汁啊?(行埋黎+扮惡)
晴;你咯.唔系邊個啊??
琪;你咩料啊你?
兒;調味料!
琪;咩味嫁先....
兒;調味咯.唔系咩味啊?
冰+晴;哈哈....
琪;你好野!!!(走)
兒;我唔好野嫁wOr...
跟住冰同婷笑死距地
兒;乜好好笑咩.
冰+晴;幾嫁!!(停左無笑)
跟住Miss CHan黎左.
Miss Chan=MC
MC;各位同學早晨
all;Miss屎早晨.
MC;坐低喇..
MC;今日有3位同學入左我地班wOr.歡迎下距地喇...
姣A;系米令仔先..
姣B;你?豬扒儭曬你喇!
男A;唔比系令女黎嫁?
姣A+B;哼!
MC;你地入黎喇.
兒;我叫雲雪兒.(笑得好令)
晴;我叫葉晴.
冰;我叫梁小冰.(可愛)
男B;令女你有無男朋友嫁?
男C;有無MSN或者QQ啊?
男D;有無facebook啊?
男F;受唔受溝姐.
MC;當我無到嫁?
男B+C+D+F;唔系咯
MC;調位喇宜家.
結果↓.
x x   xx  xx
兒夜  豪晴 xx
琪x   冰軒 xx
琪;Miss Chan我要同雲雪兒調!
MC;唔得呀.坐翻好
琪;超.算數.
夜;你叫咩名?(想溝兒)
兒;雲雪兒(COOL)
晴呢邊;
豪;你一陣得唔得閑啊?
晴;OK吖.做咩?
豪;一齊去食Lunch好無.
晴;好呀..不過可唔可以叫埋我D姊妹去
豪;OK呀.
冰呢邊;
冰;你好呀.(可愛)
軒;你好..(講完之後比冰電暈左)
叮噹叮噹~~叮噹叮噹.
兒;食雪糕好無.
晴+冰;OK呀.
夜;邊個請啊?
all;你!
夜;真齊心.
all:多謝
夜;=.=(無奈)
行緊去雪糕屋
兒;呀!!(比人撞到)
x;SOR wOr.
兒;叼你呀.文盲嫁你?
x;雲雪兒?

到底x系邊個呢?佢點解知兒個名呢?距同兒又有咩關係呢?
如喜歡既話,,記得留個cm比我,,等我繼續po落去啦

平淡的愛情 像沒有汽的汽水 我竟然〥愛上一個花心的你  唔知呢d係咪叫緣份
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
幻X封
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章  
UID 41305
積分 1188
經驗 148
YK幣 442
帖子 429
精華 0
註冊 2011-3-12
用戶註冊天數 4765
用戶失蹤天數 4416
性別 男生
狀態 離線

po落去啦,po落去啦

kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
用戶註冊天數 6022
用戶失蹤天數 4666
性別 女仔
狀態 離線

CH2;
x;雲雪兒?
兒;你邊位呀你.
晴;你點知兒個名嫁(惡)
x;下.你唔記得我喇?我系梁嘉俊呀.
新人物;梁嘉俊.令仔.之前同兒一齊但系Hurt兒好深.所以兒好憎距.
兒;邊位呀你?我唔識你嫁(扮唔識)
俊;我系梁嘉俊吖.之前同你一齊個個呀.
冰;原來系你..系你Hurt到兒感深既.
俊;之前既事對唔住呀..同翻我一齊喇...
兒;哈哈哈哈..(冷笑)
俊;做咩.
兒;如果唔系你.我就唔會變左黑社會!!!!(惡)
俊;下..你變左黑社會????
晴;兒之前感信任你.感愛你..你就竟然一腳搭2個.
冰;你知唔知兒系為左你而介手!!!(大聲+惡)
俊;兒..同翻我一齊喇..我唔會感嫁喇..我會改嫁..
夜;你想同距一齊?好難喇.
俊;邊位呀你?
夜;我系距條仔.點啊?(攬住兒.跟住同兒打眼色)
兒;你彈開喇你.想同我一齊好難咯.
俊;你體住黎..(同夜講)我會追翻你(同兒講+走)
兒;喂.做完喇.放手喇..
夜;過黎.(拉住兒)
兒;喂呀.咩事啊.
夜;做我條女.
兒;米玩喇你.
夜;同我一齊.(好認真既眼神)
兒;比時間我霖下.
夜;OK.我等你.(拉兒出去)
豪;入去喇.等到腳到臭埋喇.
晴;你米唔好等咯.
豪;你.....
軒;入去喇.(COOL)
冰;嗯..
入到雪糕屋;
侍應;請問你地想食D咩雪糕呢?
夜;石版街.
冰;士多啤梨.(可愛)
豪;朱古力.
晴;薄荷朱古力.
兒+軒;雲呢拿.
侍應;好既.(走)
兒;乜你都中意食雲呢拿嫁?
軒;嗯.(COOL)
侍應;拿.
all;唔該.
食完之後..
侍應;多謝999999999蚊
夜;拿
晴;哇.好飽呀
冰;嘻嘻.唔使比錢wOr.緊系食多D喇.
豪;不如解散翻屋企
軒;嗯.
晴+冰+兒;閉.
翻到屋企.
兒.好累呀.(坐系沙發到)
冰;我就覺得好飽喇.
晴;我去沖涼先.
兒+冰;OK!
兒;翻房上MSN先.
系房;
兒;咦?有人加我既?

到底系邊個加兒呢?俊又會點得到兒呢?兒又會唔會應成夜同距一齊呢?
如喜歡既話,,記得留個cm比我,,我要多5個5同人既cm

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5398
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-29 12:59 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #4 kakitling 的帖子

期待更多,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5336
用戶失蹤天數 3436
性別 女仔
狀態 離線

好睇;;繼續po落去丫;;

[c=12]♥
[/c=5]
ans
普通會員

在線王勳章  
UID 38464
積分 373
經驗 32
YK幣 120
帖子 102
精華 0
註冊 2010-11-27
用戶註冊天數 4870
用戶失蹤天數 4509
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

p0落去~
十卜你~

http://www.5inet.net/R/7/73591f3832b1ac485ff07c67ced37450346703(600x).jpg
黑暗+_+是我的靈魂
kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
用戶註冊天數 6022
用戶失蹤天數 4666
性別 女仔
狀態 離線

CH3;
兒;咦?有人加我既?
MSN中;
兒;你邊位呀?
夜;我系藍梓夜
兒;哦.你點解知我MSN
夜;問小冰
兒;哦.你穩我咩事
夜;你霖定未呀..
兒;聽日返學我會比答案你.
夜;哦..
兒;唔傾喇.閉閉(OFF左)
夜;閉(OFF左)
冰;兒兒(入左黎)
兒;嗯?
冰;你識唔識做呢提呀?
兒;你要先計括號入面D數先.不過都要計先乘除後加減.
冰;模範生果然系模範生
兒;哈.
冰;系米感做呀?
兒;系喇.
冰;Thank You So Much!
兒;你識翻幾句英文都算好=.=
冰;嘻嘻.
晴;沖完喇.到冰冰你唷.(入左黎)
冰;OK.
兒;你唔記得拿3呀
冰;系bOR(傻笑+拿翻D3)
晴;大頭蝦.
冰;哈.(走)
晴;兒兒.聽日去MK行街好無
兒;好呀.一陣同冰冰講埋先.
晴;嗯.
冰;沖完喇..
晴;感快既
冰;系呀.到兒兒
兒;嗯.冰冰呀.
冰;嗯?
兒;聽日你得唔得閑啊?
冰;得呀.做咩?
晴;一齊去MK行街咯
冰;好呀.
兒;去沖涼咯(走)
兒;啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦~~~~~~(唱歌ING)
晴;兒兒對住個廁所表演唱歌=.=
冰;哈哈.
我不在符世界多吵鬧.我只要和你一起到老(兒鈴聲)
晴;兒有人打電話比你呀
兒;OK..黎黎黎.(出左黎)
兒;喂?
x;系米雲雪兒?
兒;系.你系邊個啊?

邊個打比兒呢?距同兒又有咩關係呢?
記得留意同留cm喇!

ans
普通會員

在線王勳章  
UID 38464
積分 373
經驗 32
YK幣 120
帖子 102
精華 0
註冊 2010-11-27
用戶註冊天數 4870
用戶失蹤天數 4509
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

十卜你~
快d p0下個ch

http://www.5inet.net/R/7/73591f3832b1ac485ff07c67ced37450346703(600x).jpg
黑暗+_+是我的靈魂
kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
用戶註冊天數 6022
用戶失蹤天數 4666
性別 女仔
狀態 離線

CH4;
x;系米雲雪兒
兒;系.你系邊個啊?
x;你個姊妹呀
兒;系米純欣呢
新人物;純欣.16碎.暗戀左夜好耐.同兒.冰.晴好Fd.系日本翻左黎.好有米
欣;嘻.系呀
兒;好耐無見喇.
欣;剛剛系日本翻黎嘛.
兒;你畢左業喇?
欣;系呀.
兒;喔.
欣;不如同埋冰冰同晴晴宜家黎MK玩喇.
兒;問下距地先.等等呀
欣;OK.
兒;冰冰晴晴~(大聲)
冰;咩事
兒;純欣剛剛系日本翻黎也.
晴;下?好野!
兒;距仲話宜家同我地去MK Shopping呀.
冰;好呀.
晴;YOU LIKE!
兒;喂?欣欣呀
欣;嗯?
兒;距地話好wOr.
欣;OK.10分鐘後系雅蘭中心門口等
兒;OK.閉.(CUT)
兒;小冰.晴晴.10分鐘後系雅蘭中心等
冰+晴;OK.
10分鐘後;
欣;sOr呀.遲左.
晴;哇.你就系欣欣呀?
冰;個樣唔同之前wOr.
欣;嘻.人地化妝黎嘛
兒;令女受唔受溝呀.(玩野)
欣;唔好玩喇
冰;去得未呀
晴;系咯.等到腳都臭埋喇!
兒;OKOK.出發!
all;無奈Ing(除兒)
系朗豪坊;
欣;試下呢件喇兒兒
晴;呢件無感好.呢件呀兒兒
兒;哇.我唔系試3員呀
冰;嘻嘻.你成日都著呢D 3.
欣;成熟D喇你
兒;感又系...試就試喇..不過邊個比錢啊
冰+晴;欣欣!
欣;OKOK..
冰;試埋呢對高跟鞋喇.
兒;哇.好高呀.
晴;緊系喇.我霖你1年都無著一次=.=
兒;嘻嘻.
I Miss You 感動你.這份愛.太神奇.(兒手機鈴聲)
兒;喂?乜水呀
夜;我呀
兒;喔.你穩我咩事
夜;我今個禮拜6有個舞會.你做我個舞伴得唔得.
兒;是但喇.閉(CUT)
欣;邊個打比你啊?
兒;藍梓夜咯
欣;喔.
冰;試呢件
晴;試埋呢件喇
欣;呢件都試埋
兒;哇.好多呀.
半個鐘後
兒;終於試完喇
晴;兒兒.剛剛藍梓夜打電話比你做咩
兒;距話今個禮拜6有個舞會.想穩我做距個舞伴wOr.
冰;感你有無應成距啊?
兒;有.不過你地唔會誤會=.=我同距無野
欣;嗯...(唔開心)
冰;不如翻屋企喇.
晴;系咯.好累呀.
兒;欣欣感你黎唔黎我地屋企坐下呀
欣;唔使喇.我都要翻屋企.
兒;喔.感閉閉喇
欣;閉.
欣心霖;雲雪兒...我系唔會比你搶走夜嫁!
夜呢邊;
夜爸;夜呀.我幫你穩左個女仔同你結婚喇..
夜;下?邊個啊?

到底系邊個同夜結婚呢?夜又會唔會答應呢?欣又會點搶翻夜翻黎呢?
記得留意同留cm喇!

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5398
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-29 11:45 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #10 kakitling 的帖子

cmcm;;;)))
期待更多.

kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
用戶註冊天數 6022
用戶失蹤天數 4666
性別 女仔
狀態 離線

♥CH5♥
夜爸;夜呀.我幫你穩左個女仔同你結婚呀
夜;邊個呀
夜爸;純欣.
夜;純欣同我青梅竹馬嫁咋.點解要我同距結婚呀.
夜爸;感米好咯.總之你下個禮拜日結婚.
夜;妖.費事同你D人嘈.
♥第2日♥.
系Class.
夜;兒.你琴晚霖成點.
兒;我.....
夜;點呀?
兒;好喇..
夜;你願意同我一齊?
兒;嗯..
夜;不如一陣Lunch時間一齊去食喇.
兒;不嬲都系一齊食嫁喇.傻瓜!(細細力打夜個頭)
夜;嘻.
晴;咦?夜你做咩拖住我個兒兒呀.(扮嬲)
冰;可能咩咩左呢.
豪;有可能也.
夜;答中無獎!
晴;車.
軒;恭喜你wOr.(COOL+唔開心)
兒;多謝.(面紅)
跟住Miss CHan黎左.
MissChan=MC
MC;各位同學早晨.
ALL;MISS屎早晨.
MC;好坐低.今日有個新同學黎左呀.
男B;系米令女先..
男C;幾時到你呀?排隊喇你.
男D;系都系我喇.
夜;米嘈喇你地(大聲)
男B+C+D;哦.(驚)
MC;同學你入黎喇.
欣;各位大家好.我叫純欣.請多多指教.(笑)
男C;車.都唔夠3位校花令既.
男D;米系.樣一般喇.
欣;MC感我坐系邊.
MC;宜家調位.
結果;
xx    xx  xx
晴冰  琪x  xx
夜欣  軒兒  豪x
欣心霖;哈哈.雲雪兒.想同我搶夜?你未夠班.
作;其實欣唔中意兒嫁..距今次翻黎系為左搶翻夜翻嫁!
Lunch時間;
兒;夜.去邊度食
夜;你中意喇.(拖兒手)
兒;嘻.
難道一句愛你愛你愛你愛你 你也不想聽 (兒鈴聲)
兒;叼.邊位呀
新人物.琳;兒.冰同晴既手下.姊妹黎.勁打得.系距體住個社團.
琳;兒.我呀
兒;咩事.
琳;花芯幫班人想我地分半個冰雪比距地.
兒;OK.我宜家翻黎.閉(CUT)
冰;咩事啊?
兒;花芯幫D人要我地分半個冰雪比距地.
晴;宜家翻去?
兒;嗯.
夜;你地個社團有事啊?
兒;嗯.閉閉
夜;閉.

兒又點對付花芯幫班人呢?欣又會用咩方法搶走夜呢?
下CH預告;軒變左中意冰唷!
記得留意啦!

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5398
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-6-1 10:41 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #12 kakitling 的帖子

CMCM;;
期待.

AgathaLam
普通會員

UID 32660
積分 273
經驗 -149
YK幣 133
帖子 298
精華 0
註冊 2010-1-29
用戶註冊天數 5172
用戶失蹤天數 2910
性別 女仔
狀態 離線

CM CM CM po po po

kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
用戶註冊天數 6022
用戶失蹤天數 4666
性別 女仔
狀態 離線

CH6;
夜;閉閉.
Ps;花芯幫D人就系歐琪班人.
會議室;
Ps;女主有帶面具
兒;你地想點.
女A;要你地分半個冰雪比我地.
晴;憑咩要分比你地.
女B;憑我地勁咯.
冰;唔知醜!
女C;你講咩話?
兒;廣東話.你唔識聽我可以講英文或者普通話嫁!
女D;同我上!
班人;系!
最後緊系兒距地贏喇.
晴;你翻去叫你地個幫主講我地系唔會分比距.
女A;系....系.....(走)
夜呢邊;
欣;夜呀.我有D野想同你講.(拉夜出去)
夜;咩事.(COOL)
欣;你知唔知我地下個禮拜日要結婚呀.
夜;我唔想同你結.
欣;點解呀.唔通我真系比唔上雲雪兒?
夜;唔系.你都好好.不過我中意個個系兒.
欣;我唔會感就放手!(走+嬲)
第2日;
學校;
班房;
夜;兒.(拖兒只手)
自從夜同兒一齊之後.D女仔都好憎兒..因為班女系夜既粉絲呢!
有D就喊.有D就嬲.但系夜同兒無理距地.
兒;嗯?
夜;今晚帶你去我屋企見家長.
兒;感快?
夜;唔快嫁啦.
晴;兒兒好偏心呀.
冰;系咯.你唔理你班姊妹嫁喇?
兒;緊唔系喇.
晴;我地玩下你咋.唔使感認真嘛..
琪;雲雪兒.....你做咩溝我個夜夜呀?(行埋黎+嬲)
兒;宜家邊個溝邊個呀?????
晴;米系.你感姣.系人見到你都想嘔喇.
琪;(想com兒)
兒;想com我?你未夠班.(捉住琪只手)
兒;晴.冰.我地去洗手.真系汙糟.(同冰.晴走左去洗手間)
夜;真cOOl.
叮噹叮噹~~~~
Lunch時間;
欣;兒.一齊去食Lunch喇.
兒;好呀.夜你地一唔一齊呀?
豪;好呀.
晴;去邊食呀.
軒;M記.(COOL)
冰;好呀..但系..邊個請呀?
all;小冰!(除冰)
冰;真齊心.
all;多謝.
冰;OMG=.=
M記;
位置;
欣夜兒
   桌
晴豪冰軒

欣;夜;食薯條喇.飲汽水喇..食雞翼喇..(喂夜)
夜;哦.唔該.
兒;(想喊)
豪;純欣.宜家兒系距條女定系你系距條女呀?
夜;兒唔會介意既.(攬兒)
兒;你到底有無當我系你女朋友嫁?(推開夜+對眼紅曬)
夜;兒你誤會喇..我....(比兒打斷左)
兒;你唔使講喇..我地散喇..(喊+跑走)
欣;兒呀..我地無野嫁..你誤會左喇..
系出面門口;
兒;你唔好再跟住我呀..(以為系夜)
俊;兒..我系俊呀...
兒;俊?嗚嗚嗚......(攔住俊黎喊)
夜;喂.你做咩攔住我條女呀.(推開俊)
夜對眼好紅..喊過黎...
兒;我已經同你散左嫁喇..俊.我地走喇..(拉俊走)
夜;兒....(細聲+喊)

兒會唔會同俊一齊呢?軒又幾時向冰表白呢?夜又會唔會真系同欣結婚呢?
記得留意喇!