論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 索爆表妹愛上你
`乜婷. (ζ σ υ ε)
普通會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
註冊 2008-6-12
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
索爆表妹愛上你

雨: 14歲甜美校花   

峰: 15歲 帥帥的  校草

樂: 16歲 超型 雨的表哥 黑社會大哥

Chapter 1

雨: 表哥, 我好驚牙!(我要成機摟著佢!!)

表哥抱著我

雨心想 很溫暖

(個遊戲完左)

樂: 使咪甘驚牙?機動遊戲之麻

雨: Thank you!!

由細到大, 雨都好愛樂, 但他們的身份不允許她愛他, 而樂亦5知道雨鐘意自己, 佢仲未發覺到佢的表妹越來越靚, 成了一個少女

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

Chapter 2
返到屋企
雨: 我去沖涼啦!
樂: 0k 啦!
當雨沖完涼之後被著條毛巾 (我要比佢知我幾好身材=)
佢見到樂同一個0K靚的女仔kiss緊
雨:呀!你地!!
佢好Hurt 差D想哭
樂呆了一下, 佢想5到雨會甘好身材, 佢個D頭髮有D水珠, 令佢顯得特別索
樂:阿晴, 你走先la
晴:佢係邊個牙?
樂:我表妺牙
晴:佢想溝你牙?著得甘少
樂:你講完未牙?同我走呀!
雨,5好意思牙, 比你見我同人kiss tim

雨:係我未kiss過啫!
樂:無可能!你條件甘好
雨:甘又點牙?我鍾意的人又5鍾意我…
樂: 你鍾意誰?
雨面紅入左房
樂對呢個純情的表妹越來越有興趣!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

Chapter 3(1):
第二天早上:
樂:起身la!夠鐘反學la!!!
雨:我好愛你, 成十四年la!(夢話)
樂:個傻妹5係愛我吧?!
雨滿面通紅, 十分可愛
樂引5著, 錫咗佢個咀
樂: 我係5係搶左小表妹個初吻呢?
樂:佢實在太動人la, 要怪就只可以怪佢自己!(笑一笑)

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

Chapter 3(2)
佢地番到school門口
男:好靚女牙!!
女:勁型的帥哥
雨+樂:吾..
晴:樂,做咩5找我?
樂:我有分數la
另一面

峰佢好靚牙)你叫咩名?
雨:我叫雨(笑得勁靚)
峰:想5想做我女友
姣女:想牙*2
雨怕羞)...
峰咀左落雨到
雨哭)衰人..搶左我個初吻, 比番我牙
峰想再咀, 樂走埋去打左佢一拳
樂:我地走la, 表妹
峰:我一定搶到雨=]

佢地分開去5同課室
雨收到Sms
[小表妹, 5使怕!你個初吻係我到]
雨面紅

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

Ch4(1)
係2甲班
雨:大家好,你地可以叫我小雨=]
男:哇,好靚牙
一日內,成班同學都同佢好熟,女仔都係!

係4乙班

樂:Hi(Cool),我叫樂
女:我想做你女友牙,比個Phone No.我牙
晴:大家聽着,樂係我條仔=]
女十男:係,晴姐
樂:阿晴!估5到你係呢班都幾大下

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

sor
Ch4(2)
晴:係牙(甜笑) 尒地記着佢係樂哥
樂:(有D5 likey牙晴甘樣)

到放学
晴:我地去邊到玩牙?
樂: 5得牙,我要同表妹返屋企牙
晴:你。。。
樂:我做咩牙?5講啦
見到雨
樂:雨表妹J走
雨:哦, 晴姐, sor
晴:我5係大你好多(嬲)
雨:sor

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

Ch6(2)
峰:幫我查下XX雨,我鐘意佢
手下:係

雨同樂家
樂:今日個衰人甘對你,你怕5怕牙?
雨: (佢緊我牙??) 5怕,但你個個sms…?!
樂:我係講真架,我kiss左你=]
雨:下!!!!!!y??????
樂一野咀落佢到,雨的面紅死了,個kiss有成5分鍾
雨:你成日都咀女?(upset)沖入room

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

Ch7  迫不得而不愛你

雨:點解你要甘牙?

Next day

峰:我的小雨, 早晨牙
雨:我係你的嗎?
峰:依家5係,遲d都係架啦!

樂走過去

樂:5好傷害佢
晴:樂,昨晚你好勁牙
樂:5, 多謝(以為佢話d按摩勁)
雨:你地...你地
睛:我地咩牙?表妹
雨嬲爆)表哥,我話你知,我Love左一個人好多年
樂有d擔心)Who?
雨:牙峰lo
峰:真的?
樂:係牙?(唔likely)
晴:0h!恭喜唒
雨:啍(閃左)

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

Ch8(1)被愛
上堂中
峰:老婆,我好愛你
雨: (迫不得已)老公,我都係
其實牙雨睇真d,峰又溫柔又靚仔,好過個個死人表哥好多
食完飯,峰帶雨上天台談心
峰:雨,我可唔可以鍚一淡
雨:好拉
鍚落雨到,無伸舌
雨享受被人寵愛,分不清自己愛不愛峰
試着舌吻,峰又驚又喜
完了後
峰:上堂拉,好多謝你主動鍚我..
雨:你係我老公牙嗎!!
雨再給他一吻
峰:我會用一生時間去寵愛你(Sweet)
雨:55
雨心想,我會5會一生都掛著樂呢???

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

Ch8(2)被愛
佢地各自同人放學
返到家
兩人:HI,點解5同我放?
雨:同男朋友放lo
樂:同女朋友放lo
樂:你都大個啦,有峰照顧你,我做表哥都放心(於心不怱)
雨:你放心?我問你!你知5知我一直都好爱你,事到如今,我都5理得你鐘5鐘意我,5通我連個樣都差過晴??????
樂: (好man)你有話過愛我咩?我一直都唔知牙,不過由前些日子,我已經愛上左你,如果你5係我表妹,我已經忽5住壓你係將床上面啦
又咀了,不過兩人有感到愛同被愛,好有feel
雨:甘….甘你有無壓過女仔係將床上面牙!!??(面紅)
樂:無!你會係不久的將來做我永遠的一個
今次咀左好長,好長時間,一直都5想分開

你地想雨同誰一齊!?請Sup

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

♥Ch9 ♥
樂:表妹,返学la!
雨:樂牙!可唔可以叫我小雨牙?
樂:55

晴:樂,好掛著你牙!!依!表妹,你男友無接你牙?
雨:喂!你又5係我表嫂,5好叫我表妹!仲有,我表哥也無接你啫
峰:老婆,你返左啦!下次我去接你啦!你表哥好忙架
雨:好牙!(佢愈來愈大膽,佢知樂愛佢)
峰:咀一下先
雨:哦!
樂(眼火爆)

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

*Ch10*
雨上緊堂,收到樂sms,

Sms如下:

小雨,同峰分手la,我地係埋一齊la

樂,我好愛你架,但爸爸MaMa就返HK,我要帶峰比佢地見,要借佢牙

下!萬一,aunt and uncle要你地一齊甘點?

5知!佢好過比佢地知我同你一齊牙

甘又係!咪我差過佢咩?(扮)*

甘你知我地係表親ma,*不過我老公係最好的

Wow,你叫我老公,yeah!*

無牙!我打之嗎!hey!

好!今日放学,叫我老公la!老婆

雨:88,老公(好細聲)
峰:老婆,你叫我牙?
雨:哦!無牙

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

♥Ch11♥

老師:
小雨同學,請同去校長室
雨:0
眾:點解牙…
峰:放心la

校長:小雨同學,我依家决定比你跳級,你仲可以同你表哥一班
雨:THANKS校長同Miss
老師:55

又到放学
雨:今日5同得你放
峰:下..好la

樂來了
雨:表哥,走啦
樂5鐘意雨叫佢表哥,黑埋口面

雨:終於離開SCHOOL lo,老公!
樂:老婆,我愛你!
樂咀雨,伸左條舌頭入雨到,兩人甜得像蜜糖

雨:牙!無氣!!點解你條舌甘長?(純真甘問)
樂:因為用來餵飽你呢個小可愛lo
雨:依!好衰架!

雨父母突然彈出來
雨:Wow!DADDY,媽咪!
樂:阿E,姨丈
媽:依!你地做咩拖手牙?
雨:哦..我同表哥睇手相
爸:哈哈哈,你地之前水同油甘
雨+樂:鬼同佢水+油?!
雨:係Wow,你地提早返又5同我講?
媽:Surprise?
雨+樂:Sure, why not?=)

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5797
用戶失蹤天數 4186
性別 女仔
狀態 離線

Ch12
樂:EE牙?你今次返來會住幾耐?
媽:唔知牙?睇定d先la
樂:哦
雨係枱底踢左佢一腳,暗示想同佢talk
樂:呀!好痛..
爸:樂,做咩牙?
樂:..之前整親,所以有d痛
雨:呀!表哥,我同你去書房睇睇佢
媽:好牙,我地個女終於似返個女人拉

書房
雨頭先爭d穿la,下次要小心
樂:點解我地相愛要偷偷摸摸Wow?(似細路)
雨:答過你啦,老公
雨個咀伸去樂耳仔到,試下錫佢耳仔
樂:多謝老婆,不過你搞到我好想要你牙!!
雨:要我?(仲未明)
樂:即係擁..有..你牙
雨:媽媽,我同表哥要去買藥牙
媽:好似好嚴重甘Wow
雨:得拉

出街
樂:老婆,頭先做咩停我Wow?
雨:有咩? 有咩?(扮5知)
樂:點保償我先?
雨:請....請你食糖啦!
樂:用你個咀喂拉
雨:55=]

kai_lam
普通會員

大富豪勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 15280
積分 2480
經驗 1956
YK幣 4032
帖子 32
精華 0
註冊 2008-8-25
用戶註冊天數 5723
用戶失蹤天數 4403
性別 女仔
狀態 離線

Ch13

樂:老婆,我地第一次約會牙
雨:55
樂:入去Café飲野牙!
雨:好的
樂:我要意大利泡沫Coffe
雨:朱古力咖啡
樂:5該,呢位小姐要小甜牙,怕肥
個Waiter上下打量雨
Waiter:先生,你女友好fit,使咪怕肥?
雨:死人頭!Waiter,我5係佢女友
Waiter
樂:sorry牙
雨:算拉

另一張抬
A:個個咪樂哥?
B:係Wow
走埋去
A:樂哥!!!
B:又會係到?
雨:佢地係邊個?
樂:….佢地係我…班fdlo
A:下!!樂哥,我地幾時升級做你d fd牙??
B:係lo,我地只係你d手下,你幾時返來牙?牙嫂等緊你Wow
雨:你!!你握我!牙嫂係咪牙晴??
A:車!我地牙嫂個名邊有甘俗牙?
雨:你去死啦!