論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: YK Forum = =
仁傑
壇主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主星章  
UID 1
積分 27237
經驗 12116
YK幣 32574
帖子 7216
精華 7
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6395
用戶失蹤天數 46
來自 香港
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
YK Forum = =

YK Forum 無一個主題/討論方向 (eg. 校園, 電腦, 遊戲, 製圖...)
所以好少人鍾意上 - -

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
米奇wovgha
高級會員
Wovey

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 38857
積分 11654
經驗 554
YK幣 1425
帖子 2303
精華 0
註冊 2010-12-12
用戶註冊天數 4902
用戶失蹤天數 244
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 仁傑 的帖子

吹水壇:angrl:

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34276
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5381
用戶失蹤天數 4
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

我唔想YK重返CS時代

pka336
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 43686
積分 1971
經驗 383
YK幣 1093
帖子 674
精華 0
註冊 2011-7-26
用戶註冊天數 4676
用戶失蹤天數 1861
性別 男生
狀態 離線

改造下

回覆 #2 death-angel 的帖子

吹水壇+1

回覆 #3 我不會喔 的帖子

KAI徽IAK (答爹男—安東尼.徽)
高級會員
其實毒撚一個更開心

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   積極發帖獎章  
UID 40387
積分 16056
經驗 2177
YK幣 6546
帖子 5862
精華 0
註冊 2011-2-7
用戶註冊天數 4845
用戶失蹤天數 2443
來自 澳大利亞
性別 男生
狀態 離線

遊戲:已有一大堆(咩遊戲都有)
電腦:高登算唔算A_A(講笑),電腦我地呢個壇既會員唔夠多(意思即電腦能手唔夠多)
製圖:的確可以諗諗,但都係上面個問題—我地呢個壇好少人製圖……(唔單單係簽名檔果D……)
校園:我諗樓主一開始搞呢個域都係為左類似既目的而開……(屯門xxx中學?)但,如今好少人會上呢D壇,說真的。
動漫:已有一大堆,但香港典型的論壇較少~(當然都有)
音樂:真心,唔知道。
時事:我諗最好唔好搞啦
吹水:吹極有限,黎黎去去都係果幾個人,其他新加入既會員無法插把嘴入黎吹水。
興趣:模型(已有)、玩具(……)、巴士(已有)……
===========================================================
創作型論壇反而可能有前途,例如:文章創作,大陸有,台灣有,香港就好似一個都冇;發表D新創作既小遊戲,香港都唔見有;音樂創作(非二次創作),我諗都可以……

個人認為,可繼續推nst為主賣點,另外再加其他game(少人認識,如osu! A_A),而又繼續進行吹水。當然,我既意見只屬於意見,唔洗聽都得=[

最近5次評分記錄
仁傑   2012-10-2 08:44 PM   YK幣  +10   感謝你為論壇提出了很好的建議

☆☆常玩遊戲:osu!、SCII (NA)、SF2(TW)、CC(JP)
★★個人創作:http://blog.udn.com/anthonyfai1
☆☆遊戲直播:http://www.twitch.tv/kaixfai or http://www.hitbox.tv/kaixfai
★★youtube:http://www.youtube.com/user/KaiFaiProduction/
正因爲不知道什麽時候會結束,意義隨之産生。不管是停滯還是閉塞,也就是說安息也一樣,一定不是可以忽視或者享受的東西。
pka336
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 43686
積分 1971
經驗 383
YK幣 1093
帖子 674
精華 0
用戶註冊天數 4676
用戶失蹤天數 1861
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KAI徽IAK 於 2012-10-2 08:40 PM 發表。 
遊戲:已有一大堆(咩遊戲都有)
電腦:高登算唔算A_A(講笑),電腦我地呢個壇既會員唔夠多(意思即電腦能手唔夠多)
製圖:的確可以諗諗,但都係上面個問題—我地呢個壇好少人製圖……(唔單單係簽名檔果D……)
校 ...

Am I 電腦能手?

I 洗版 very good

[吹水中... ]

仁傑
壇主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主星章  
UID 1
積分 27237
經驗 12116
YK幣 32574
帖子 7216
精華 7
用戶註冊天數 6395
用戶失蹤天數 46
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2012-10-2 08:34 PM 發表。 
我唔想YK重返CS時代

完全唔想變成 CS 毒男論壇

pka336
普通會員

UID 43686
積分 1971
經驗 383
YK幣 1093
帖子 674
精華 0
用戶註冊天數 4676
用戶失蹤天數 1861
性別 男生
狀態 離線

高級會員
其實毒撚一個更開心

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   積極發帖獎章  
UID 40387
積分 16056
經驗 2177
YK幣 6546
帖子 5862
精華 0
註冊 2011-2-7
用戶註冊天數 4845
用戶失蹤天數 2443
來自 澳大利亞
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 pka336 的帖子

我成日將神手變能手
btw, 點鬼知~

我已經技窮了=]
因為我身處的世界,就是毒男應有的世界~

☆☆常玩遊戲:osu!、SCII (NA)、SF2(TW)、CC(JP)
★★個人創作:http://blog.udn.com/anthonyfai1
☆☆遊戲直播:http://www.twitch.tv/kaixfai or http://www.hitbox.tv/kaixfai
★★youtube:http://www.youtube.com/user/KaiFaiProduction/
正因爲不知道什麽時候會結束,意義隨之産生。不管是停滯還是閉塞,也就是說安息也一樣,一定不是可以忽視或者享受的東西。
啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5381
用戶失蹤天數 523
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

電腦太多人唔識又係到勁吹

Hi佢又唔係

扣佢分又唔係

BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6199
用戶失蹤天數 122
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 仁傑 的帖子

仁傑仔對此很反感

高級會員
其實毒撚一個更開心

UID 40387
積分 16056
經驗 2177
YK幣 6546
帖子 5862
精華 0
註冊 2011-2-7
用戶註冊天數 4845
用戶失蹤天數 2443
來自 澳大利亞
性別 男生
狀態 離線

其實壇主想去邊一個方面搞=]
話哂個壇係壇主……

目前能夠搞的有:
1. 電腦或任何電子產品
2. 興趣
3. 時事
4. 吹水
5. 寵物
6. 遊戲
7. 動漫
8. 創作
9. 飲食
10. 學業
11. 音樂
12. 軍事
13. 戀愛
14. 體育
15. 投資
16. 資訊 (即提供資訊的論壇)

以上。

仁傑
壇主

UID 1
積分 27237
經驗 12116
YK幣 32574
帖子 7216
精華 7
用戶註冊天數 6395
用戶失蹤天數 46
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

我要用好多高登 icon

keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5590
用戶失蹤天數 119
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 仁傑 的帖子

加晒高登icon入黎啦

=================
而家根本冇咩人可以同我吹下水,電話冇咩人勁,電腦硬件又係,好悶

YK吹水離題會 : 按此進入
高級會員
其實毒撚一個更開心

UID 40387
積分 16056
經驗 2177
YK幣 6546
帖子 5862
精華 0
註冊 2011-2-7
用戶註冊天數 4845
用戶失蹤天數 2443
來自 澳大利亞
性別 男生
狀態 離線

高登文化擁入這個YK,好不?(只限好的文化,「起底」等的壞文化就……)

btw, 真係好撚悶~(撚唔係粗口,唔信去查字典,每次都要講比同一條友聽,當我怕左TF2神狙手)
好多人又走左,得返幾個自high怪~(特別係我)
google仔好得意~

自由SAY 卡爾凱:what's up nigga