論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 黑橘槍模第15彈 有腳橘子(入尼投下票)  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
加入ng
  26 (78.79%)
唔好加入
  7 (21.21%)

標題: 黑橘槍模第15彈 有腳橘子(入尼投下票)
ckk97113 (反橘槍模AiNaMaG)
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 43449
積分 1964
經驗 -3
YK幣 53
帖子 240
精華 0
註冊 2011-7-5
用戶註冊天數 4677
用戶失蹤天數 3541
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
黑橘槍模第15彈 有腳橘子(入尼投下票)

有腳橘子,大家都知影射誰,

但是我可以遮蔽我既良心講一句,

我無影射任可人/物!

關於投票------------------------------------------------------------

由於我未整p檔(唔知點解藍寶手檔彈會出bug,整唔到)

所以唔知各位就算冇p檔,想唔想我加入ng??(如果唔加入ng,e個模組我一樣唔會發)

正題-------------------------------------------------------------------

這模組動作藍寶,模組是自己建立。

大家覺得點???由於我認為黑橘日日獨善其身,

我索性將其本人直接拿出來炸!

我新開既blog,支持一下
http://blog.yahoo.com/ainamagcsmdl/
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
dpgtooldpg1
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   長期在線獎章   發帖王勳章  
UID 41511
積分 3301
經驗 193
YK幣 740
帖子 547
精華 0
註冊 2011-3-19
用戶註冊天數 4785
用戶失蹤天數 1586
性別 男生
狀態 離線

橘破人亡...
好正

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
thomas2011ma (潛水中(潛水潛死))
普通會員

UID 41762
積分 2520
經驗 79
YK幣 287
帖子 376
精華 0
註冊 2011-3-28
用戶註冊天數 4776
用戶失蹤天數 2591
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 ckk97113 的帖子

黑橘槍模第15彈唔是黑橘槍模第13彈?

普通會員

UID 43449
積分 1964
經驗 -3
YK幣 53
帖子 240
精華 0
註冊 2011-7-5
用戶註冊天數 4677
用戶失蹤天數 3541
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 thomas2011ma 的帖子

13係鷹眼

14係m14

so e把係15

http://blog.yahoo.com/ainamagcsmdl/
w3470921
普通會員
TheUniteSwallow

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 35776
積分 4196
經驗 1019
YK幣 2443
帖子 1677
精華 0
註冊 2010-8-16
用戶註冊天數 5000
用戶失蹤天數 2434
性別 男生
狀態 離線

睇唔到係D咩野黎-___-

【xLSxkiller_Single】
Could you be my Girl Friends? -__-

小音~^v^~
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 43076
積分 825
經驗 114
YK幣 299
帖子 292
精華 0
註冊 2011-5-29
用戶註冊天數 4714
用戶失蹤天數 3953
來自 澳門
性別 男生
狀態 離線

發表於 2011-10-23 03:53 PM  資料 文集 短消息  2549935543 jacky_cheng_man@yahoo.com
一個好似橙ge東東

xji3xji3u83nji3 (神.我就是)
普通會員
~~~ 唯一的神 ~~~

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 41216
積分 2960
經驗 798
YK幣 1966
帖子 1464
精華 0
註冊 2011-3-10
用戶註冊天數 4794
用戶失蹤天數 3746
來自 台灣
性別 男生
狀態 離線

有一點香蕉的感覺 不過丟橘子洩恨漫爽的

<<<<<最後的個人公告 of xji3>>>>>   
     <最的>公告日期:西元2013年9月27日
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
本人facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004053557866
或在fb搜尋[email protected]
想加就加八!!
確定2014/01/23正式退壇
以後應該會永久退壇了 ㄅㄅ!!
普通會員

UID 43449
積分 1964
經驗 -3
YK幣 53
帖子 240
精華 0
註冊 2011-7-5
用戶註冊天數 4677
用戶失蹤天數 3541
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 小音~^v^~ 的帖子

我講白d啦,

e隻係黑橘個隻logo,唔似咩??

hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
註冊 2011-3-13
用戶註冊天數 4791
用戶失蹤天數 2512
性別 男生
狀態 離線

我好耐冇改槍啦~~
正題:唔似橙但係好得意@w@ 支持...

我的無名http://www.wretch.cc/blog/bbbq52
s6990115 (☆`翔`☆)
普通會員

UID 38690
積分 248
經驗 5
YK幣 36
帖子 77
精華 0
註冊 2010-12-5
用戶註冊天數 4889
用戶失蹤天數 3894
來自 台灣
性別 男生
狀態 離線

我喜歡

哈哈哈
帥喔
橘破人亡

h1564h1564
初級會員

UID 43103
積分 43
經驗 1
YK幣 130
帖子 20
精華 0
註冊 2011-6-1
用戶註冊天數 4711
用戶失蹤天數 4463
性別 男生
狀態 離線

應該整黑色呀媽 黑橘

今天沒放假 (俺不認識你)
普通會員

UID 45298
積分 388
經驗 57
YK幣 31
帖子 77
精華 0
註冊 2012-1-18
用戶註冊天數 4480
用戶失蹤天數 2906
來自 台灣
性別 男生
狀態 離線

嘎咧,橘子應該要改成黑色的

橘破人亡 ← nice

在家靠父母,出外靠朋友