論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 探討一下殭屍3未完善既地方+可行性 已更新
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5231
用戶失蹤天數 2578
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
探討一下殭屍3未完善既地方+可行性 已更新

1.燃燒彈 (100%可行)
因為zp4.3都有類似功能 應該可以整到 但係要點買係一個問題
2.疾跑(70%可行)
插件已經寫 但係唔完美 因為喘氣聲要區分男女聲
3.夜視鏡(100%可行)
人類既夜視鏡的確可以改顏色 而且已經有人成功
4.魂能之力(100%可行)
小修改源碼同spr一定得 唔得切丁
5.1.5彈(不明)
一般槍就可以 但係新建武器唔得
6.英雄唔可以扔槍(100%可行)
係zp4.3度已經有幸存者 幸存者同樣係唔同以扔m249 而且都有人成功左
7.雷達補給箱(不明)
cso的確係利用spr實現 但係唔知有冇人識寫
8.計分版(已完成)
MOD已經有人得左啦
9.人類2粒手榴彈 殭屍重生有狂暴(100%可行)
已經有人改左啦 都係小修改源碼
10.比人爆頭射死 顯示唔可以重生(100%可行)
都係小修改源碼 有人改左啦
11.仿cso彈菜單比人買野(不明)
而家未有確切思路
12.A被選後 顯示出A已經成為了英雄 同埋TAB都顯示佢係英雄(100%可行)
絕對可以 已經有人有
13.狂暴手榴彈被炸中後 螢幕應該震(100%可行)
sk大既插件就係有咁既效果 希望有人移植
14.沙拉隱形太透明 應該明顯D(100%可行)
小改小數值就得
15.英雄槍轉換模式應該係左鍵 而再令槍出泥自動轉返做普通模式(不明)
未有人去修改呢個地方 暫時係不明
16.夜視鏡顏色仿返CSO(70%可行)
呢個問題 改係有可能 但係色絕對好難調 到而家都仲未調到岩既顏色
寫住咁多先 諗到再加

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
史來姆
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36478
積分 6292
經驗 674
YK幣 3619
帖子 1843
精華 0
註冊 2010-9-12
用戶註冊天數 5041
用戶失蹤天數 4396
性別 男生
狀態 離線

3,6,9,10
呢d我個nst有

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5231
用戶失蹤天數 2578
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 史來姆 的帖子

有人話訓既 囧
btw 得左啦

97vicky (Eating2000)
高級會員
What's wrong?

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 35948
積分 4985
經驗 1595
YK幣 3730
帖子 2354
精華 0
註冊 2010-8-22
用戶註冊天數 5062
用戶失蹤天數 1009
來自 呀爸個肚
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 gtavc2007 的帖子

甘快得左啦-.----

Hunter
史來姆
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36478
積分 6292
經驗 674
YK幣 3619
帖子 1843
精華 0
用戶註冊天數 5041
用戶失蹤天數 4396
性別 男生
狀態 離線

我有ipod上網
好野
我個trap用到係nst^^

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5231
用戶失蹤天數 2578
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 史來姆 的帖子

但係
出生點會卡住
btw
ipod好似聽歌-.-

史來姆
高級會員

UID 36478
積分 6292
經驗 674
YK幣 3619
帖子 1843
精華 0
用戶註冊天數 5041
用戶失蹤天數 4396
性別 男生
狀態 離線

無理由
我果個重生cfg好準
你調多左bot?or 你無用我d檔- -

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5231
用戶失蹤天數 2578
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 史來姆 的帖子

用左 20個囉
唔得既咩>_<

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5046
用戶失蹤天數 685
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

1.燃燒彈 (100%可行)
現時史來母技術應該得..
2.疾跑(70%可行)
史來母如果要得閒應該得#_#可能連女角普通話無線電都整到
3.夜視鏡(100%可行)
史來母已完成-.-
4.魂能之力(100%可行)
都系睇史來母肯吾肯姐-.-(我個治療卷都吾整比我,,,sosad..)
5.1.5彈(不明)
其實改子彈咪得=.=
6.英雄唔可以扔槍(100%可行)
史來母已完成
7.雷達補給箱(不明)
呢個史來母應該吾識#_#史來母識我切77
8.計分版(已完成)
cs單機版個到整左..仿到呀媽都吾認得-.-but位置要自己擺..膠..
9.人類2粒手榴彈 殭屍重生有狂暴(100%可行)
史來母一早整左..
10.比人爆頭射死 顯示唔可以重生(100%可行)
同上
11.仿cso彈菜單比人買野(不明)
真系好難下..如果要整到每個模式都吾同菜單仲難,,,
題外話..
TAB個個野好似系要改dll-,-
系咪..

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34276
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5429
用戶失蹤天數 52
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

算啦,我係後面拾死雞,係時候學小狗

cavinhk (一個已離開香港的人)
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 35407
積分 6300
經驗 2537
YK幣 4553
帖子 2172
精華 1
註冊 2010-8-2
用戶註冊天數 5082
用戶失蹤天數 199
來自 Australia
性別 男生
狀態 離線

其實我覺得cso未完善嘅仲有彈道....得槍火同牆窿= =不要同我講個把水槍!!
彈道路徑又假...
十足十假槍(費話!遊戲緊係假啦)
唔好ctrl+A

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5046
用戶失蹤天數 685
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

10樓咩意思..

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34276
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5429
用戶失蹤天數 52
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

下載你地版拎入面D野

gcobs164593 (熱愛↕↗ NST★'')
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 37081
積分 1454
經驗 405
YK幣 1004
帖子 496
精華 0
註冊 2010-10-7
用戶註冊天數 5016
用戶失蹤天數 3148
來自 Taiwan-Yk
性別 男生
狀態 離線

話說
可以改飛鷹十字弓
設出子彈 是一條的嗎˙˙ (同C$O

cavinhk (一個已離開香港的人)
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 35407
積分 6300
經驗 2537
YK幣 4553
帖子 2172
精華 1
註冊 2010-8-2
用戶註冊天數 5082
用戶失蹤天數 199
來自 Australia
性別 男生
狀態 離線

小狗, 日記...
你地個D作品要加密呀....圖片要有水印
防止分化