論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 投訴Matthew417
BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6204
用戶失蹤天數 127
來自 香港
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
投訴Matthew417

我真係唔知佢點做版主
次次都亂咁係短片區扣分/關貼
我真係唔知乜事
小小暴力又關, 最緊要扣勁多分
http://forum.eyankit.com/viewthr ... &extra=page%3D1
我唔認為呢個係不安短片
就算係亦都唔使扣10分咁多
我睇個樓主應該係好耐冇玩YK又入返黎
一入返黎開post就比人咁樣扣法
比著我都唔想玩啦

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
用戶註冊天數 6204
用戶失蹤天數 127
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

之前都見過幾次呢種情況

最近5次評分記錄
我不會喔   2010-12-31 06:51 PM   經驗  +2   
Matthew417   2010-12-31 06:48 PM   經驗  -2   連帖

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5401
用戶失蹤天數 3993
性別 女仔
狀態 離線

stephanie903讚這好.

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34276
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5386
用戶失蹤天數 9
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

分已加返

管理員
一個小小超版

UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
用戶註冊天數 6204
用戶失蹤天數 127
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

睇下#2做左乜事
...

Matthew417 (M417)
管理員
Java Programmer

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 33003
積分 12477
經驗 1098
YK幣 3805
帖子 3005
精華 1
註冊 2010-2-23
用戶註冊天數 5199
用戶失蹤天數 13
來自 Hong Kong
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BennyChung 於 2010-12-31 06:39 PM 發表。 
我真係唔知佢點做版主
次次都亂咁係短片區扣分/關貼
我真係唔知乜事
小小暴力又關, 最緊要扣勁多分
http://forum.eyankit.com/viewthr ... &extra=page%3D1
我唔認為呢個係不安短片
就算 ...

版規寫明係扣十分 , 就係扣十分 .

最近5次評分記錄
我不會喔   2010-12-31 06:51 PM   YK幣  +1   點睇都唔似不安囉~.~

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

UID 29442
積分 34276
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5386
用戶失蹤天數 9
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 BennyChung 的帖子

我都諗住扣

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5508
用戶失蹤天數 2409
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BennyChung 於 2010-12-31 06:42 PM 發表。 
之前都見過幾次呢種情況

連帖:
如果連帖是因為補充主題(#1)的資料則不需扣分。
若相隔一天後再連續回覆不需扣分。

管理員
一個小小超版

UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
用戶註冊天數 6204
用戶失蹤天數 127
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 `乜B. 的帖子

我岩岩搵緊句野 -.-

管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 33003
積分 12477
經驗 1098
YK幣 3805
帖子 3005
精華 1
用戶註冊天數 5199
用戶失蹤天數 13
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜B. 於 2010-12-31 06:50 PM 發表。 

連帖:
如果連帖是因為補充主題(#1)的資料則不需扣分。
若相隔一天後再連續回覆不需扣分。

咁叫補充 ?? 冇好玩啦 !!

管理員
一個小小超版

UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
用戶註冊天數 6204
用戶失蹤天數 127
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

算啦
你睇下我經驗幾多
佢經驗幾多 ....
比佢扣下啦

管理員

UID 33003
積分 12477
經驗 1098
YK幣 3805
帖子 3005
精華 1
用戶註冊天數 5199
用戶失蹤天數 13
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BennyChung 於 2010-12-31 06:53 PM 發表。 
算啦
你睇下我經驗幾多
佢經驗幾多 ....
比佢扣下啦

1. 經驗多唔多根本唔關扣唔扣分事 .

2. 看完影片後不唔不安因人而異 , 我覺得不安 , 就要扣 .

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5401
用戶失蹤天數 3993
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BennyChung 於 2010-12-31 06:53 PM 發表。 
算啦
你睇下我經驗幾多
佢經驗幾多 ....
比佢扣下啦

唉有人扮緊壇主..

管理員

UID 33003
積分 12477
經驗 1098
YK幣 3805
帖子 3005
精華 1
用戶註冊天數 5199
用戶失蹤天數 13
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-12-31 06:57 PM 發表。 

唉有人扮緊壇主..

本版規則:(2010.08.20 起生效)
本區只限超級版主及壇主回覆或解答文章,如非必要,
其他會員及版主請盡量不要回覆。(文章發表者除外)

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5401
用戶失蹤天數 3993
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Matthew417 於 2010-12-31 06:58 PM 發表。 

本版規則:(2010.08.20 起生效)
本區只限超級版主及壇主回覆或解答文章,如非必要,
其他會員及版主請盡量不要回覆。(文章發表者除外)

嗯嗯係盡量(: