論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: bb真係可以見鬼?!
sinyi1130 (Phoebe)
普通會員
Phoebe ;p

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5858
用戶失蹤天數 4503
來自 媽子的大肚dum v3v
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
bb真係可以見鬼?!

我想問bb係唔係真係可以見到鬼丫?!
我聽老師講話其他d bb個眼球未發育好..
所以睇野好蒙..
睇到一團野似係鬼ga野..
所以d bb驚喎.
唔知係唔係真嫁呢?!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 4789
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

對唔住牙,,我唔知-.-

幫唔到你`

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜野. (CHY;]`)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 8189
積分 11795
經驗 6346
YK幣 13397
帖子 6699
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 6023
用戶失蹤天數 5361
來自 MAMA'S屎忽-_-v
性別 女仔
狀態 離線

下- -
感神奇*3*
我都想做下BB T!m.....

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6447
用戶失蹤天數 4141
來自 無人之境
狀態 離線

回覆 #3 夏雪~ 的帖子

我寧願睇吾到算wo-3-
你想睇?_?

綠天使
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章  
UID 1611
積分 2156
經驗 551
YK幣 346
帖子 1370
精華 0
註冊 2007-1-27
用戶註冊天數 6372
用戶失蹤天數 5783
狀態 離線

好明顯d bb唔係見到鬼

佢只係見到白色一團 , 好蒙 ...

仲有呀 ! bb既腦部都未發育好

點會知o個d係咪鬼呢 ?

__牙恩=] ( ♥火影忍者` ♥曉`)
普通會員

在線王勳章  
UID 12568
積分 740
經驗 223
YK幣 327
帖子 271
精華 0
註冊 2008-6-10
用戶註冊天數 5872
用戶失蹤天數 5635
來自 香港--->元朗*!
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 綠天使 於 2008-6-28 08:20 PM 發表。 
好明顯d bb唔係見到鬼

佢只係見到白色一團 , 好蒙 ...

仲有呀 ! bb既腦部都未發育好

點會知o個d係咪鬼呢 ?

很好的分析-v-

sinyi1130 (Phoebe)
普通會員
Phoebe ;p

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5858
用戶失蹤天數 4503
來自 媽子的大肚dum v3v
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 夏雪~ 於 2008-6-28 07:13 PM 發表。 
下- -
感神奇*3*
我都想做下BB T!m.....

冇..
你叫多拉a夢比時光機你丫-_____-"
[說笑的]

■叛逆×
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 13139
積分 1464
經驗 371
YK幣 1373
帖子 686
精華 0
註冊 2008-6-30
用戶註冊天數 5852
用戶失蹤天數 5545
性別 女仔
狀態 離線

唔知你...

★☆膠只☆★
普通會員

UID 18625
積分 235
經驗 129
YK幣 294
帖子 120
精華 0
註冊 2008-10-28
用戶註冊天數 5732
用戶失蹤天數 5511
來自 澳門
性別 女仔
狀態 離線

我唔知w0....
我幫你問下我學校d呀生呀~~

6a。「﹏×小媛×﹏」。
司徒婷婷 (婷婷)
普通會員

UID 21770
積分 236
經驗 90
YK幣 118
帖子 125
精華 0
註冊 2009-1-19
用戶註冊天數 5649
用戶失蹤天數 4973
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-2-3 06:09 PM  資料 文集 短消息  371337260 gccps4d23@yahoo.com
我都唔知